Tiv. Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Én is csak azért csináltam meg, mert elszakítottam, amikor szereltem az ablakemelőt. :D Na ja, az enyémen is te szakítottad el. :lol: :lol: De mégegyszer, köszi. :lol:
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Na ja, az enyémen is te szakítottad el. :lol: :D De mégegyszer, köszi. :D Tényleg?? Bocsi. :lol: Igazán nincs mit, legalább szerelhettem kicsit. :lol: :lol:
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Akkor nem versenyezünk. :lol: Asszem a rövidebbet húznám az egynyóóócccal szemben. :lol: :lol:
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Asszem a rövidebbet húznám az egynyóóócccal szemben. :lol: :lol: Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :lol:
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :lol: Meglehet, de nagyobb tempónál nem biztos. :lol: 120 felett oda a takarékos üzemmód. :lol:
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :D Csak lehet,hogy még tankolni is maradna időm amig utolér. :lol: :D Egyébként versenyezni nem szoktam hanem csak leckéztetni. :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Nem egészen te hamis dízeles. :lol: :lol: Mos mé?Kicsit megcsalom Dezsőt!Csak annyira,mint amikor te elugrasz egy gyors kávéra! :lol:
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 A MI autónk. Lássátok és csodáljátok! Mosás+wax+naaaagy adag szeretet......szip, szip. Csak az szóljon hozzá, aki dicsérni akarja! 14-év 229500Km és csilli- villi kaszni! :lol:
hening Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jól néz ki, gyere, moshatod az enyémet is. :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jól néz ki, gyere, moshatod az enyémet is. :lol: :lol: Megyek. Várj csak... ba@a meg! Elfogyott a wax. Sorry! :lol:
hening Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Megyek. Várj csak... ba@a meg! Elfogyott a wax. Sorry! :lol: Az nem kell, csak a mosás. :lol:
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Az nem kell, csak a mosás. :lol: Szombat délelőtt, ha nem melózok. :lol:
hening Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Szombat délelőtt, ha nem melózok. :lol: Nem jó, megyek Kojakhoz. :lol:
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Nem jó, megyek Kojakhoz. :lol: Most sértődj meg! :lol: :lol:
hening Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Most sértődj meg! :lol: :lol: Miből gondolod, hogy megsértődtem? :lol: Csak bosszantkodtam, hogy nem lesz lemosva a kocsim. :D
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Miből gondolod, hogy megsértődtem? :lol: Csak bosszantkodtam, hogy nem lesz lemosva a kocsim. :lol: Most már hiába könyörögsz! Mossa le Kojak! :lol:
hening Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Most már hiába könyörögsz! Mossa le Kojak! :lol: Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol:
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol: Akkor minek ajánlgattad nekem? Gyanús vagy nekem, átt akartál ba@ni! :lol: A jobb küszöbnél kezd átütni a rozsda. Mit lehet kezdeni vele? Vagy hagyjam a fenébe aztán majd küszöbcsere?
szobikari Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol: Miért nem mosod le Te? :lol:
FPepe Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Akkor minek ajánlgattad nekem? Gyanús vagy nekem, átt akartál ba@ni! :lol: A jobb küszöbnél kezd átütni a rozsda. Mit lehet kezdeni vele? Vagy hagyjam a fenébe aztán majd küszöbcsere? Meg kéne vizsgálni, hogy csak felületi rozsda-e, vagy már átlyukadt? Valami vékony csavarhúzóval nyomkodd meg, ha át tudod tolni rajta, akkor megérett a cserére a küszöb. Ha csak felületi, akkor lecsiszolni fémig, aztán normális alalpozó, meg pár réteg festék neki. Ha alul van, akkor alvázvédőt is nyomhatsz rá.
hening Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Miért nem mosod le Te? :lol: Mer" rohadtul lusta vagyok mostanában. :lol: :lol: :D
szobikari Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Mer" rohadtul lusta vagyok mostanában. :lol: :lol: :lol: Én szeretem mosni a kisautót. Szeretem az olyan munkákat, aminek szemmel nagyon is látható eredménye van. Szívesen mosok, mosogatok, festek, stb. Ellenben utálok port törölni, függönyt mosni, porszívózni, stb :D :D :lol:
hening Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Én szeretem mosni a kisautót. Szeretem az olyan munkákat, aminek szemmel nagyon is látható eredménye van. Szívesen mosok, mosogatok, festek, stb. Ellenben utálok port törölni, függönyt mosni, porszívózni, stb :lol: :lol: :D Általában hetente mosom az autót. :D Na, ezt inkább az asszonyra hagyom. :lol: :lol: Azt szivesen megcsinálom. :lol: Ezzel viszont én is így vagyok. Azt is a nejem csinálja. :lol:
Tiv. Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Mos mé?Kicsit megcsalom Dezsőt!Csak annyira,mint amikor te elugrasz egy gyors kávéra! :D :lol: :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Meg kéne vizsgálni, hogy csak felületi rozsda-e, vagy már átlyukadt? Valami vékony csavarhúzóval nyomkodd meg, ha át tudod tolni rajta, akkor megérett a cserére a küszöb. Ha csak felületi, akkor lecsiszolni fémig, aztán normális alalpozó, meg pár réteg festék neki. Ha alul van, akkor alvázvédőt is nyomhatsz rá. Tudom hogy igy kell vizsgálni, DE.: előbb nyomkodnám a golyóimat csavarhúzóval, mint a kocsim küszöbét!!!! :lol: Majd megnézem máshogy!
Recommended Posts