Tiv. Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Én is csak azért csináltam meg, mert elszakítottam, amikor szereltem az ablakemelőt. :D Na ja, az enyémen is te szakítottad el. :lol: :lol: De mégegyszer, köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Na ja, az enyémen is te szakítottad el. :lol: :D De mégegyszer, köszi. :D Tényleg?? Bocsi. :lol: Igazán nincs mit, legalább szerelhettem kicsit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Akkor nem versenyezünk. :lol: Asszem a rövidebbet húznám az egynyóóócccal szemben. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Asszem a rövidebbet húznám az egynyóóócccal szemben. :lol: :lol: Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :lol: Meglehet, de nagyobb tempónál nem biztos. :lol: 120 felett oda a takarékos üzemmód. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Csak távolság kérdése, neki előbb fogyna ki a benzinje :D Csak lehet,hogy még tankolni is maradna időm amig utolér. :lol: :D Egyébként versenyezni nem szoktam hanem csak leckéztetni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nem egészen te hamis dízeles. :lol: :lol: Mos mé?Kicsit megcsalom Dezsőt!Csak annyira,mint amikor te elugrasz egy gyors kávéra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A MI autónk. Lássátok és csodáljátok! Mosás+wax+naaaagy adag szeretet......szip, szip. Csak az szóljon hozzá, aki dicsérni akarja! 14-év 229500Km és csilli- villi kaszni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jól néz ki, gyere, moshatod az enyémet is. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jól néz ki, gyere, moshatod az enyémet is. :lol: :lol: Megyek. Várj csak... ba@a meg! Elfogyott a wax. Sorry! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Megyek. Várj csak... ba@a meg! Elfogyott a wax. Sorry! :lol: Az nem kell, csak a mosás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Az nem kell, csak a mosás. :lol: Szombat délelőtt, ha nem melózok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Szombat délelőtt, ha nem melózok. :lol: Nem jó, megyek Kojakhoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Nem jó, megyek Kojakhoz. :lol: Most sértődj meg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Most sértődj meg! :lol: :lol: Miből gondolod, hogy megsértődtem? :lol: Csak bosszantkodtam, hogy nem lesz lemosva a kocsim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Miből gondolod, hogy megsértődtem? :lol: Csak bosszantkodtam, hogy nem lesz lemosva a kocsim. :lol: Most már hiába könyörögsz! Mossa le Kojak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Most már hiába könyörögsz! Mossa le Kojak! :lol: Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol: Akkor minek ajánlgattad nekem? Gyanús vagy nekem, átt akartál ba@ni! :lol: A jobb küszöbnél kezd átütni a rozsda. Mit lehet kezdeni vele? Vagy hagyjam a fenébe aztán majd küszöbcsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor majd lemossa az eső, úgyis azt jósolnak a meteorológusok. :lol: Miért nem mosod le Te? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor minek ajánlgattad nekem? Gyanús vagy nekem, átt akartál ba@ni! :lol: A jobb küszöbnél kezd átütni a rozsda. Mit lehet kezdeni vele? Vagy hagyjam a fenébe aztán majd küszöbcsere? Meg kéne vizsgálni, hogy csak felületi rozsda-e, vagy már átlyukadt? Valami vékony csavarhúzóval nyomkodd meg, ha át tudod tolni rajta, akkor megérett a cserére a küszöb. Ha csak felületi, akkor lecsiszolni fémig, aztán normális alalpozó, meg pár réteg festék neki. Ha alul van, akkor alvázvédőt is nyomhatsz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Miért nem mosod le Te? :lol: Mer" rohadtul lusta vagyok mostanában. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Mer" rohadtul lusta vagyok mostanában. :lol: :lol: :lol: Én szeretem mosni a kisautót. Szeretem az olyan munkákat, aminek szemmel nagyon is látható eredménye van. Szívesen mosok, mosogatok, festek, stb. Ellenben utálok port törölni, függönyt mosni, porszívózni, stb :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én szeretem mosni a kisautót. Szeretem az olyan munkákat, aminek szemmel nagyon is látható eredménye van. Szívesen mosok, mosogatok, festek, stb. Ellenben utálok port törölni, függönyt mosni, porszívózni, stb :lol: :lol: :D Általában hetente mosom az autót. :D Na, ezt inkább az asszonyra hagyom. :lol: :lol: Azt szivesen megcsinálom. :lol: Ezzel viszont én is így vagyok. Azt is a nejem csinálja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Mos mé?Kicsit megcsalom Dezsőt!Csak annyira,mint amikor te elugrasz egy gyors kávéra! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Meg kéne vizsgálni, hogy csak felületi rozsda-e, vagy már átlyukadt? Valami vékony csavarhúzóval nyomkodd meg, ha át tudod tolni rajta, akkor megérett a cserére a küszöb. Ha csak felületi, akkor lecsiszolni fémig, aztán normális alalpozó, meg pár réteg festék neki. Ha alul van, akkor alvázvédőt is nyomhatsz rá. Tudom hogy igy kell vizsgálni, DE.: előbb nyomkodnám a golyóimat csavarhúzóval, mint a kocsim küszöbét!!!! :lol: Majd megnézem máshogy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts