zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 A kerékjáratban 1 lukat kell fúrni, és azt egyből le kell festeni. Tényleg ez lesz az utolsó <_< És azt hova kell fúrni? Esetleg nincs olyan képed, ahol látszik ez a furat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Tényleg ez lesz az utolsó <_< És azt hova kell fúrni? Esetleg nincs olyan képed, ahol látszik ez a furat? rtomi hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Tényleg ez lesz az utolsó <_< És azt hova kell fúrni? Esetleg nincs olyan képed, ahol látszik ez a furat? Ahol a szürke alapozó van, ott a luk. http://img5.tar.hu/hening/img/34600079.jpg#3 Persze célszerű betenni a betétet, és amikor a legjobban áll a helyén akkor megjelölni a furat helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Na tessék Zocsa megelőzött. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Na tessék Zocsa megelőzött. :huh: Remélem azért jogdíjat nem kérsz kép használatáért. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Remélem azért jogdíjat nem kérsz kép használatáért. <_< :D Öööö....khmm. :huh: Ááááá. Dehogy. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sárfogó nélkül is rögzítheted a lökhárítóhoz nyugodtan. :huh: Nyárra én is lefogom venni a sárfogókat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Én is nem rég tettem be 8000HUF volt a pár a patentos nem a csavaros! SOkat számít az fix! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 ...Nyárra én is lefogom venni a sárfogókat. :huh: Miért? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Miért? <_< Hogy aki mögötte jön szidja esőben! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hogy van az, hogy valamelyik autón ott van gyárilag a sárfogó ? Másikon meg nincs.. Az enyémen se volt soha.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hogy van az, hogy valamelyik autón ott van gyárilag a sárfogó ? Másikon meg nincs.. Az enyémen se volt soha.. Az úgy van, hogy a magyar KRESZ előirta sok-sok éven át a hátsó sárfogólap meglétét, és ezért a Magyarországon forgalomba hozott (és gyártott) autókra ez felkerült. Amióta "euróóópaúniosss" tagok vagyunk (vagy kb. azóta) ez nem kell, és nem is teszik fel az új autókra sem. Nyugaton ez nem volt kötelező mert ott nem normális, hogy az utak sárosak lennének (ezt tanúsíthatom, mert egész napi esőben való autózás után sem lett a kocsim picit se piszkos) ezért nem is használnak ilyet. Nekem sincs, mert a kocsim 2002-es német szürke importból való. A gyakorlat szempontjából nézve én előre tennék sárfogó lapot, mert a kerék kilóg a karsszéria kontúrjából és felveri a kavicsot az első kerék mögötti fényezett karosszériára. Hátul nincs jelentősége, mert a lökhárítóm műanyag, és caraván lévén elég hosszú is ami takarja a felverődő "sarat" vagy kavicsokat. Én egyébként még sose szidtam az vízben előttem haladót ha nem volt sárfogó lapja, ugyanis attól nem ver fel kevesebb vízet a kerék, de még csak nem is irányítja el a mögöttes forgalomtól.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Az enyimén elöl-hátul van és mondhatom, hogy a mögöttem jövőnek az egész kocsiját beteríti a vízpor/pára vagy mi. Szétteríti, nem csak sávban szórja. A Kadétos cimbora se bírta mögöttem sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Köszi a kimerítő magyarázatot. <_< Arra tényleg emlékszem mikor kötelezővé tették a sárfogót hátra. Légyszi írd meg, ha kitaláltál valamit előre. Mármint tegyél föl képet, ha sikerült valamit fölraknod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 olyan gondom van , hogy az 5. ajtónál az ablakmosó csöve a gégecsőben eltört a jobb feldső sarokban korábban olvastam én valahol a javításáról egy leírást a fórumban csak már nem találtam meg hogyan lehetne megjavítani ? köszi KUKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Én is nem rég tettem be 8000HUF volt a pár a patentos nem a csavaros! SOkat számít az fix! :-) Az jó drága volt szerintem. Nekem Veszprémből küldték Dorogra és potaköltséggel együtt volt 5200 Forint. Miért? <_< Mert jobban tetszik sárfogó nélkül és a Johnny áálltal leírt okból. Az enyémet 2001-ben helyezték forgalomba M.O.-on ezért nem volt rajta. Mélykék Pistától kaptam ajiba. Egyébként Xenont is csak azért tennék bele,hogy visszavakítsam a sok kocsogot aki arra nem veszi a fáradságot,hogy beállíttassa a fényszóróját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Köszi a kimerítő magyarázatot. <_< Arra tényleg emlékszem mikor kötelezővé tették a sárfogót hátra. Légyszi írd meg, ha kitaláltál valamit előre. Mármint tegyél föl képet, ha sikerült valamit fölraknod. Jó, de az nem a napokban lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Sziasztok, olyan kérdésem van, hogy a szélvédő hogyan vehető ki? Ezek ragasztva vannak? Ki lehet úgy venni, hogy a gumiszegély, tömítés éppen maradjon? Vagy ezeket csak roncsolva lehet kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Sziasztok, olyan kérdésem van, hogy a szélvédő hogyan vehető ki? Ezek ragasztva vannak? Ki lehet úgy venni, hogy a gumiszegély, tömítés éppen maradjon? Vagy ezeket csak roncsolva lehet kiszedni? Ragasztva vannak. Én egy másik tipusú autónál láttam (igaz ez hátsó szélvédő volt), hogy úgy vették ki, hogy egy acélhuzalt (pl. zongorahúrt) átfűztek egy helyen a kédergumi és a szélvédő között, és ketten a huzal végeit fogva fűrészelő mozgással végigvágták a ragasztást, és szépen kijött a szélvédő, sőt még a kédergumi is túlélte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A kédergumi külön lejön, azt le is kell venni a szélvédő kivágása előtt (az is ragasztva van). De nem mindig lehet újra használni, 5e körül van az új asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Kérdés, cartárs urak! Hajdú-Biharban hol hegesztenek legolcsóbban és legjobb minőségben műanyag lökhárítót? Az asszonyos már megint megtörte a kocsiját, kivételesen hátul, telibe fogta a nagykaput. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Kérdés, cartárs urak! Hajdú-Biharban hol hegesztenek legolcsóbban és legjobb minőségben műanyag lökhárítót? Az asszonyos már megint megtörte a kocsiját, kivételesen hátul, telibe fogta a nagykaput. <_< :huh: :D Bocs tudom szemét vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< :huh: :D Bocs tudom szemét vagyok! 14 hónap alatt a harmadik baleset, eddig 2-szer cserélték az elejét. Ne aggódj, én 2 napig röhögtem -mint egy elmebeteg eszelős- mikor elütött egy bringást. Sík élőben nézhettem azt a pillanatot, azt hittem odáig, hogy ilyesmit létezhetetlen csinálni és csak a filmekben vannak ilyen megjátszott jelenetek. Mostmár tudom; nem mindenkinek csak eddig én maradtam ki az ilyesmikből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 14 hónap alatt a harmadik baleset, eddig 2-szer cserélték az elejét. Ne aggódj, én 2 napig röhögtem -mint egy elmebeteg eszelős- mikor elütött egy bringást. Sík élőben nézhettem azt a pillanatot, azt hittem odáig, hogy ilyesmit létezhetetlen csinálni. Mostmár tudom; nem mindenkinek csak eddig én maradtam ki az ilyesmikből... Úgyvolt asszony jövőre vizsgázik, de meggondolta magát. Szóval ne nagyon erőltessem a dolgot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts