rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Nekem is kb így áll: Nem ér bele. Akkor így jó lesz. Én előbb a sárfogókat raktam be, aztán a doblemezt. Lehet azért áll neked olyan furán. Szerintem annak nem sok köze van hozzá,hogy a burkolat vagy a sárfogó van-e kívül. :huh: Szerintem.... Lehet ennek így kell állnia. <_<
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Szerintem annak nem sok köze van hozzá,hogy a burkolat vagy a sárfogó van-e kívül. :D Szerintem.... Lehet ennek így kell állnia. :huh: Szerintem meg pont azért van ott az a perem, amibe a csavarokat csavartad. Látszik is, hogy mélyebben van, oda pont befeküdne a doblemez. <_< Szerintem... :D
rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Szerintem meg pont azért van ott az a perem, amibe a csavarokat csavartad. Látszik is, hogy mélyebben van, oda pont befeküdne a doblemez. <_< Szerintem... :D De a sárfogó akkor is ugyan oda lenne csavarozva a lököshöz. A műanyag doglemez vastagsága meg max 1 mm. :huh:
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 De a sárfogó akkor is ugyan oda lenne csavarozva a lököshöz. A műanyag doglemez vastagsága meg max 1 mm. <_< Tomi ezen nem fogunk összeveszni. Neked így jó, én meg elmondtam, hogy az enyém hogyan lett megcsinálva. :D :huh:
rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Tomi ezen nem fogunk összeveszni. Neked így jó, én meg elmondtam, hogy az enyém hogyan lett megcsinálva. :lol: :D Dehogy is akarok én veszekedni. Az enyém ugyis gyorsabb mert piros. <_< :huh: :D Csak azt akartam mondani,hogy a sárfogó és a gumi távolságát nem befolyásolja a burkolat holléte.
pjoc Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Betettem a burkolatot a hátsó dobhoz. Nem is kellett sokat faragni. A képekből nem derül ki pontosan, de én a karoszéria és a lökhárító találkozásánál bebújtattam a lökhárító pereme mögé, egy kicsit kellett faragni a dobon, de így normálisabban áll a sárfogó gumi.
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Dehogy is akarok én veszekedni. Az enyém ugyis gyorsabb mert piros. :huh: :D :D Csak azt akartam mondani,hogy a sárfogó és a gumi távolságát nem befolyásolja a burkolat holléte. Akkkóóóóójóóóóvanakkkóóóó. :lol: Jah kérem nekem csak ilyen lassú fehérre futotta. :D <_< :D
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Igen. Gőzborotva-drótkefe-alvázvédő a sorrend. Pár éve a Kadettemmel sem apróztam el a dolgot. :-) Hát az biztos hogy nem apróztad el a Kadettet, de legalább egy darabig nem lesz vele gond. Egyszer nekem is neki kéne esni az alváznak, legalább körbenézni, nem kezd vhol rozsdásodni, de azt hiszem a telet már kihúzza igy. Mondjuk feküdtem már eleget alatta és nem láttam semmi gubancot.
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Jó,hogy tegnap beszereltem azt a sz@rt. Ma akartam aztán ma meg esik az eső. :huh: :D Kapja be az eső. Még az első sárfogókat fel kell tennem. <_< Jaa azt meg néztem,hogy hátul szélesebb a gumi mint a sárfogó. :D :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Jó,hogy tegnap beszereltem azt a sz@rt. Ma akartam aztán ma meg esik az eső. :huh: :D Kapja be az eső. Még az első sárfogókat fel kell tennem. <_< Jaa azt meg néztem,hogy hátul szélesebb a gumi mint a sárfogó. :D :lol: Na és hol itt a gond? Esőben nem mükszik a csavarbehajtó, vagy elgörbül a villáskulcs? Ha meg akartad csinálni tedd is meg! Ne engedd, hogy ilyen apró problémák az utadat állják, hogy eső meg 10 fok! :D Mondom én a jó meleg szobából.
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Na és hol itt a gond? Esőben nem mükszik a csavarbehajtó, vagy elgörbül a villáskulcs? Ha meg akartad csinálni tedd is meg! Ne engedd, hogy ilyen apró problémák az utadat állják, hogy eső meg 10 fok! <_< Mondom én a jó meleg szobából. A 10 fok nem zavar az eső sem mert van garázs. Csak 15 kilométerre innen és nincs kedvem kocsikázni.
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 A 10 fok nem zavar az eső sem mert van garázs. Csak 15 kilométerre innen és nincs kedvem kocsikázni. Bizony én most is hekkelném a verdát, ha lenne garázsom. <_< :D De mivel nincs, így csak itthon üldögélek, és a forumra irogatok. :huh: :D
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Bizony én most is hekkelném a verdát, ha lenne garázsom. <_< :lol: De mivel nincs, így csak itthon üldögélek, és a forumra irogatok. :huh: :D Bizony ha a Karesznak lenne garázsa és hekkelné a verdát, akkor utánna én is hekkelhetném az enyémet! :D
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Bizony ha a Karesznak lenne garázsa és hekkelné a verdát, akkor utánna én is hekkelhetném az enyémet! <_< Gyere át az elektromosba.
Rian Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi
FPepe Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi Alul a lökös furataiba menő pöckök nem ugyanott vannak, legalábbis a belső 2. Mi azt csináltuk a Caravannál, hogy letörtük azt a 2 belső pöcköt, a külső 2 is megtartja. Szükség esetén vissza lehet csavarozni a pöcköket, úgy láttam, van elég anyag azon a helyen.
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi Ha jól tudom felmegy,ha nem facelift utáni az autód. Ahogy az avatarodon látom,szerintem jó lesz rá.
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Alul a lökös furataiba menő pöckök nem ugyanott vannak, legalábbis a belső 2. Mi azt csináltuk a Caravannál, hogy letörtük azt a 2 belső pöcköt, a külső 2 is megtartja. Szükség esetén vissza lehet csavarozni a pöcköket, úgy láttam, van elég anyag azon a helyen. Akkó tévedtem. <_<
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Hogy lehet azt a műanyag sárvédő betétet a doblemezhez rögzíteni ? A képeken nem igazán láttam... Bele kell fúrni a doblemezbe is? Ill. a sárvédő íveknél is? Csavarral, popszegeccsel van rögzítve? Hol lehet ilyet beszerezni?
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Hi! Hogy lehet ezt a műanyag doblemezt rögzíteni a helyén? A képeken nem igazán láttam... Bele kell fúrni a doblemezbe is? Ill. a sárvédő íveknél is? Csavarral, popszegeccsel van rögzítve? Hol lehet ilyet beszerezni? Beszerezni, szvsz bármelyik autósboltban tudnak rendelni vagy neten. A sárfogó gumi 3 csavarja fogja,és 1 kell(ene) a lemezbe,de nem mindenki tesz oda. Az íveknél nem kell csavar. <_<
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Beszerezni, szvsz bármelyik autósboltban tudnak rendelni vagy neten. A sárfogó gumi 3 csavarja fogja,és 1 kell(ene) a lemezbe,de nem mindenki tesz oda. Az íveknél nem kell csavar. <_< Nekem nincs a vason sárfogó gumi. Akkor hogy tudom rögzíteni? Akkor fúrnom kell bele? Tudnál egy net címet mondani, hogy hol tudok ilyet szerezni? Köszi! A boltba ahol néztem, nem tudtak segíteni, ill. azt mondták, hogy "tök felesleges dolog. Ha új autó lenne akkor van értelme... De így... a rozsda már úgy is dolgozik ott..."
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Nekem nincs a vason sárfogó gumi. Akkor hogy tudom rögzíteni? Akkor fúrnom kell bele? Tudnál egy net címet mondani, hogy hol tudok ilyet szerezni? Köszi! A boltba ahol néztem, nem tudtak segíteni, ill. azt mondták, hogy "tök felesleges dolog. Ha új autó lenne akkor van értelme... De így... a rozsda már úgy is dolgozik ott..." Ilyenre gondoltál?
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Ilyenre gondoltál? Közben átkutattam a netet de,csak itt láttam én is. Nekem unix-os van,annak meg nem megy a webshopja.
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Ilyenre gondoltál? Helló! Igen! Köszönöm! Csak egy kérdés még ebben a témában. Nekem nincs sárfogom, így hogy tudom rögzíteni a kerékjáratban? Agyon furkálni meg nem akarom, hisz pont az a cél, hogy megóvjam. Ha most elkezdem furkálgatni... tutti, hogy ott fog majd elkezdeni rozsdásodni. Ill. sárfogó nélkül bután néz ki?
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Helló! Igen! Köszönöm! Csak egy kérdés még ebben a témában. Nekem nincs sárfogom, így hogy tudom rögzíteni a kerékjáratban? Agyon furkálni meg nem akarom, hisz pont az a cél, hogy megóvjam. Ha most elkezdem furkálgatni... tutti, hogy ott fog majd elkezdeni rozsdásodni. Ill. sárfogó nélkül bután néz ki? A kerékjáratban 1 lukat kell fúrni, és azt egyből le kell festeni.
Recommended Posts