rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Nekem is kb így áll: Nem ér bele. Akkor így jó lesz. Én előbb a sárfogókat raktam be, aztán a doblemezt. Lehet azért áll neked olyan furán. Szerintem annak nem sok köze van hozzá,hogy a burkolat vagy a sárfogó van-e kívül. :huh: Szerintem.... Lehet ennek így kell állnia. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Szerintem annak nem sok köze van hozzá,hogy a burkolat vagy a sárfogó van-e kívül. :D Szerintem.... Lehet ennek így kell állnia. :huh: Szerintem meg pont azért van ott az a perem, amibe a csavarokat csavartad. Látszik is, hogy mélyebben van, oda pont befeküdne a doblemez. <_< Szerintem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Szerintem meg pont azért van ott az a perem, amibe a csavarokat csavartad. Látszik is, hogy mélyebben van, oda pont befeküdne a doblemez. <_< Szerintem... :D De a sárfogó akkor is ugyan oda lenne csavarozva a lököshöz. A műanyag doglemez vastagsága meg max 1 mm. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 De a sárfogó akkor is ugyan oda lenne csavarozva a lököshöz. A műanyag doglemez vastagsága meg max 1 mm. <_< Tomi ezen nem fogunk összeveszni. Neked így jó, én meg elmondtam, hogy az enyém hogyan lett megcsinálva. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Tomi ezen nem fogunk összeveszni. Neked így jó, én meg elmondtam, hogy az enyém hogyan lett megcsinálva. :lol: :D Dehogy is akarok én veszekedni. Az enyém ugyis gyorsabb mert piros. <_< :huh: :D Csak azt akartam mondani,hogy a sárfogó és a gumi távolságát nem befolyásolja a burkolat holléte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Betettem a burkolatot a hátsó dobhoz. Nem is kellett sokat faragni. A képekből nem derül ki pontosan, de én a karoszéria és a lökhárító találkozásánál bebújtattam a lökhárító pereme mögé, egy kicsit kellett faragni a dobon, de így normálisabban áll a sárfogó gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Dehogy is akarok én veszekedni. Az enyém ugyis gyorsabb mert piros. :huh: :D :D Csak azt akartam mondani,hogy a sárfogó és a gumi távolságát nem befolyásolja a burkolat holléte. Akkkóóóóójóóóóvanakkkóóóó. :lol: Jah kérem nekem csak ilyen lassú fehérre futotta. :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Igen. Gőzborotva-drótkefe-alvázvédő a sorrend. Pár éve a Kadettemmel sem apróztam el a dolgot. :-) Hát az biztos hogy nem apróztad el a Kadettet, de legalább egy darabig nem lesz vele gond. Egyszer nekem is neki kéne esni az alváznak, legalább körbenézni, nem kezd vhol rozsdásodni, de azt hiszem a telet már kihúzza igy. Mondjuk feküdtem már eleget alatta és nem láttam semmi gubancot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Jó,hogy tegnap beszereltem azt a sz@rt. Ma akartam aztán ma meg esik az eső. :huh: :D Kapja be az eső. Még az első sárfogókat fel kell tennem. <_< Jaa azt meg néztem,hogy hátul szélesebb a gumi mint a sárfogó. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Jó,hogy tegnap beszereltem azt a sz@rt. Ma akartam aztán ma meg esik az eső. :huh: :D Kapja be az eső. Még az első sárfogókat fel kell tennem. <_< Jaa azt meg néztem,hogy hátul szélesebb a gumi mint a sárfogó. :D :lol: Na és hol itt a gond? Esőben nem mükszik a csavarbehajtó, vagy elgörbül a villáskulcs? Ha meg akartad csinálni tedd is meg! Ne engedd, hogy ilyen apró problémák az utadat állják, hogy eső meg 10 fok! :D Mondom én a jó meleg szobából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Na és hol itt a gond? Esőben nem mükszik a csavarbehajtó, vagy elgörbül a villáskulcs? Ha meg akartad csinálni tedd is meg! Ne engedd, hogy ilyen apró problémák az utadat állják, hogy eső meg 10 fok! <_< Mondom én a jó meleg szobából. A 10 fok nem zavar az eső sem mert van garázs. Csak 15 kilométerre innen és nincs kedvem kocsikázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 A 10 fok nem zavar az eső sem mert van garázs. Csak 15 kilométerre innen és nincs kedvem kocsikázni. Bizony én most is hekkelném a verdát, ha lenne garázsom. <_< :D De mivel nincs, így csak itthon üldögélek, és a forumra irogatok. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Bizony én most is hekkelném a verdát, ha lenne garázsom. <_< :lol: De mivel nincs, így csak itthon üldögélek, és a forumra irogatok. :huh: :D Bizony ha a Karesznak lenne garázsa és hekkelné a verdát, akkor utánna én is hekkelhetném az enyémet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Bizony ha a Karesznak lenne garázsa és hekkelné a verdát, akkor utánna én is hekkelhetném az enyémet! <_< Gyere át az elektromosba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi Alul a lökös furataiba menő pöckök nem ugyanott vannak, legalábbis a belső 2. Mi azt csináltuk a Caravannál, hogy letörtük azt a 2 belső pöcköt, a külső 2 is megtartja. Szükség esetén vissza lehet csavarozni a pöcköket, úgy láttam, van elég anyag azon a helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hali:) Vettem egy GSI díszhűtőrácsot. Még nincs nálam sajna, de azt a hírt hallottam, hogy nem lehet feltenni, ha a lökhárító nem GSI. Szerintetek ez igaz? Válaszokat előre is köszi Ha jól tudom felmegy,ha nem facelift utáni az autód. Ahogy az avatarodon látom,szerintem jó lesz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Alul a lökös furataiba menő pöckök nem ugyanott vannak, legalábbis a belső 2. Mi azt csináltuk a Caravannál, hogy letörtük azt a 2 belső pöcköt, a külső 2 is megtartja. Szükség esetén vissza lehet csavarozni a pöcköket, úgy láttam, van elég anyag azon a helyen. Akkó tévedtem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Sziasztok! Hogy lehet azt a műanyag sárvédő betétet a doblemezhez rögzíteni ? A képeken nem igazán láttam... Bele kell fúrni a doblemezbe is? Ill. a sárvédő íveknél is? Csavarral, popszegeccsel van rögzítve? Hol lehet ilyet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hi! Hogy lehet ezt a műanyag doblemezt rögzíteni a helyén? A képeken nem igazán láttam... Bele kell fúrni a doblemezbe is? Ill. a sárvédő íveknél is? Csavarral, popszegeccsel van rögzítve? Hol lehet ilyet beszerezni? Beszerezni, szvsz bármelyik autósboltban tudnak rendelni vagy neten. A sárfogó gumi 3 csavarja fogja,és 1 kell(ene) a lemezbe,de nem mindenki tesz oda. Az íveknél nem kell csavar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Beszerezni, szvsz bármelyik autósboltban tudnak rendelni vagy neten. A sárfogó gumi 3 csavarja fogja,és 1 kell(ene) a lemezbe,de nem mindenki tesz oda. Az íveknél nem kell csavar. <_< Nekem nincs a vason sárfogó gumi. Akkor hogy tudom rögzíteni? Akkor fúrnom kell bele? Tudnál egy net címet mondani, hogy hol tudok ilyet szerezni? Köszi! A boltba ahol néztem, nem tudtak segíteni, ill. azt mondták, hogy "tök felesleges dolog. Ha új autó lenne akkor van értelme... De így... a rozsda már úgy is dolgozik ott..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Nekem nincs a vason sárfogó gumi. Akkor hogy tudom rögzíteni? Akkor fúrnom kell bele? Tudnál egy net címet mondani, hogy hol tudok ilyet szerezni? Köszi! A boltba ahol néztem, nem tudtak segíteni, ill. azt mondták, hogy "tök felesleges dolog. Ha új autó lenne akkor van értelme... De így... a rozsda már úgy is dolgozik ott..." Ilyenre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ilyenre gondoltál? Közben átkutattam a netet de,csak itt láttam én is. Nekem unix-os van,annak meg nem megy a webshopja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ilyenre gondoltál? Helló! Igen! Köszönöm! Csak egy kérdés még ebben a témában. Nekem nincs sárfogom, így hogy tudom rögzíteni a kerékjáratban? Agyon furkálni meg nem akarom, hisz pont az a cél, hogy megóvjam. Ha most elkezdem furkálgatni... tutti, hogy ott fog majd elkezdeni rozsdásodni. Ill. sárfogó nélkül bután néz ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Helló! Igen! Köszönöm! Csak egy kérdés még ebben a témában. Nekem nincs sárfogom, így hogy tudom rögzíteni a kerékjáratban? Agyon furkálni meg nem akarom, hisz pont az a cél, hogy megóvjam. Ha most elkezdem furkálgatni... tutti, hogy ott fog majd elkezdeni rozsdásodni. Ill. sárfogó nélkül bután néz ki? A kerékjáratban 1 lukat kell fúrni, és azt egyből le kell festeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts