zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Szakértő...tök egyszerű...az első lövedék a huzagolásból kihuzza az olajat/koszt és ez megmarad rajta. Miért, nem szokás üvegmosóval cucálni a csövet, mint Stalone mutterja tette a filmben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Miért, nem szokás üvegmosóval cucálni a csövet, mint Stalone mutterja tette a filmben? :lol: Elvileg akárhogy takarítod,akkor is marad benne szmötyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Elvileg akárhogy takarítod,akkor is marad benne szmötyi. Ahha. Mint az alapjárati mociban. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ahha. Mint az alapjárati mociban. :lol: :lol: Pontosan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Elvileg akárhogy takarítod,akkor is marad benne szmötyi. Na és ha nem találják meg a golókat, akkor mi van? Nézek ám helyszinekőket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na és ha nem találják meg a golókat, akkor mi van? Nézek ám helyszinekőket! :lol: Hát öregem,ha nem találod a golyóidat,akkor nagy gondban vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hát öregem,ha nem találod a golyóidat,akkor nagy gondban vagy! :lol: off Nem is neki kell megtalálni, arra ott a felesége. :lol: :D :lol: on Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 (edited) A verda ápolgatása halad, (váltóolajcsere betervezve, fagyállót is vettem)- egy két helyen már eszi a rozsda a gépemet. Szeretném megakadályozni, hogy rohadni kezdjen: Tegnap vettem Passzivátort/ rozsdamarót (egy 500 ml-t elég lesz egyenlőre.) Ki hogy állna neki, mivel nem vagyok festő? Milyen alapozót vegyek, gondolom előtte sikáljam le a dörzspapírral, az alvázra csak egy két ponton tudom felkenni (nincs akna, se trepni) oda meg simán elég lenne alapozás nélkül a fekete festék ? Piszokul szeretném megtanulni, hogyan kell rendbehozni az autómat, mivel fizetni nem akarok érte mindig egy vagyont- és inkább megtanulom, meg érteni akarok hozzá. ja ha valaki tud szakirodalmat javasolni, annak örülnék. Akár ebook fomában, de jó a sima könyv is. Módosítva Szeptember4, 2008 : webshark Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Milyen alapozót vegyek, gondolom előtte sikáljam le a dörzspapírral, az alvázra csak egy két ponton tudom felkenni (nincs akna, se trepni) oda meg simán elég lenne alapozás nélkül a fekete festék? Ha jól előkészíted és pormentesre pucolod mehet rá direktben a fekete festék. Ha nem rugatod kavicson meg is fog rajta állni sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szevasztok Opelesek! Ha tud vki GSI hűtőmaszkot vagy újat vagy hibátlan használtat akkor írjon a jmih@freemail.hu ra vagy itt üzibe. Köszcsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sziasztok, fényeztetnem kell a vasat. Többek közt az első lökhárítót is. Fényező bácsi azt mondta, hogy ezt nem lehet, mivel utángyártott. Illetve lehet, de le fog pattogni róla megint. Ez tényleg így van? Nem lehet úgy lefényezni, hogy ne legyen vele később se gond? Vki meg azt mondta, hogy simán le lehet mindent fényezni jól, csak tudni kell hogyan. Ill. azt hogy tudom megállapítani a lökhárító levéttele nélkül, hogy utángyártott-e a lökhárító vagy gyári. És ha gyári? Azokat lehet mindenféle gond nélkül fényezni? Azokkal nem lesz gond? Gyári és gyári között nincs különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nem az a lényeg, hogy utángyári-e vagy eredeti. Van gyári matt (és utángyári is), meg gyári fényezhető (ebből is van utángyári). A mattot tényleg nem lehet fényezni, rövid időn belül ledobja, akárhogy is alapozod, mert olyan az anyaga (puha, szilikonos). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nem az a lényeg, hogy utángyári-e vagy eredeti. Van gyári matt (és utángyári is), meg gyári fényezhető (ebből is van utángyári). A mattot tényleg nem lehet fényezni, rövid időn belül ledobja, akárhogy is alapozod, mert olyan az anyaga (puha, szilikonos). És hogy tudom megállapítani, hogy fényezhető? Mert az autó nem rég került hozzám és az első lökösről lepattogzott a festék. A lökös műanyag része már kifakult. Honnan tudhatom meg, hogy milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 És hogy tudom megállapítani, hogy fényezhető? Mert az autó nem rég került hozzám és az első lökösről lepattogzott a festék. A lökös műanyag része már kifakult. Honnan tudhatom meg, hogy milyen? Az valszeg a matt nem fényezhető darab lesz, arról pattogzik így le a festék, akárhogy fényezed. A fényezhető lökös kemény anyagból van mint a kő, a matt pedig puhább, nagyobb melegben szinte kézzel nyomkodható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidi Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Készül egy leírás képekkel tetőkárpitfelújításról! :huh: Coming soon! <_< Szia J0hnny! Elég hasznos a leírásod, sajnos én is most kezdek szembenézni ezzel a problémával. Kicsit még gyűjtöm hozzá a bátorságot. A kárpit ragasztót hol vetted? Az anyag nem ázik át tőle nagyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 olyan gondom van , hogy az 5. ajtónál az ablakmosó csöve a gégecsőben eltört a jobb feldső sarokban korábban olvastam én valahol a javításáról egy leírást a fórumban csak már nem találtam meg hogyan lehetne megjavítani ? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Hening Karesz!!! Megjöttek a háccsó dobbetétek!! :-) Én telefonon rendeltem tőlük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Hening Karesz!!! Megjöttek a háccsó dobbetétek!! :-) Én telefonon rendeltem tőlük. http://opeltomi.uw.hu/burkolat.jpg F@c@. :huh: És....? Benn van már? <_< Amúgy mennyi volt a postával együtt? ui. Gondolom nem kell, de itt egy kis képi segítség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 F@c@. :D És....? Benn van már? <_< Amúgy mennyi volt a postával együtt? ui. Gondolom nem kell, de itt egy kis képi segítség. 5000 valahányszáz volt a csomag. Ma hozták még csak. :huh: Az érdekelne,hogy a sárfogóval együtt rögzítetted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 5000 valahányszáz volt a csomag. Ma hozták még csak. <_< Az érdekelne,hogy a sárfogóval együtt rögzítetted? :huh: Bár nem engem kérdeztél,de én igen . Le kell venni és mögé megy be, ha jól rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 5000 valahányszáz volt a csomag. Ma hozták még csak. <_< Az érdekelne,hogy a sárfogóval együtt rögzítetted? :huh: Úgy illik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Bár nem engem kérdeztél,de én igen . Le kell venni és mögé megy be, ha jól rémlik. Csak azért kérdeztem mert a sárfogókat is csak most fogom feltenni majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 5000 valahányszáz volt a csomag. Ma hozták még csak. <_< Az érdekelne,hogy a sárfogóval együtt rögzítetted? :huh: Csak azért kérdeztem mert a sárfogókat is csak most fogom feltenni majd. Nekem előtte is volt rajta sárfogó. Amikor csináltam, leszedtem őket, hogy kitakarítsam alatta. De aztán vissza is tettem, mert furcsán állt, ha alá tettem a betétet. Szóval előbb a sárfogó, aztán a dobbetét. Egy kicsit faragni kellett a betéten, de nem vészes. A belső felén , ahol van a lyuk a betéten, átfúrtam a kerékjárati belső ívet, lekezeltem alapozóval, festékkel. Majd alu szegeccsel rögzítettem. A sárfogó részen pedig önmetsző csavarral a hátsó lököshöz, a sárfogón keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidi Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Valaki meg tudná mondani, hogy a túróba lehet leszedni a hátsó biztonsági öv rögzítést az 5 ajtós astrán? Ki szeretném venni a tetőkárpitot, de ezzel az öves résszel nem boldogulok. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Valaki meg tudná mondani, hogy a túróba lehet leszedni a hátsó biztonsági öv rögzítést az 5 ajtós astrán? Ki szeretném venni a tetőkárpitot, de ezzel az öves résszel nem boldogulok. Köszi. Le kell pattintani a műanyag fedelet és alatt van egy 21-es vagy 22-es csavar. Dugókulccsal célszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts