invictus Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Pedig van még más fórumozó Tbányáról is. :lol: No. Akkor aki Tatabányáról fórumozik, nem akar talit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Villi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 szerintetek ha elkaptam 1 hatalmas katyut, nem ilyen mindennapi hanem akkorat hogy azthittem 2 torik a karoszeria es miutan atneztem a gumikat es felniket es tapasztaltam hogy megusztak akor tuti h a tobbi alkatresz is a kerekek tajekan jol vannak vagy lehetnek dolgok amik elgorbultek stb? Latszolak nem huz felre a kormany es nem vettem eszre semmi valtosat az auto menet tulajdonsagain. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 szerintetek ha elkaptam 1 hatalmas katyut, nem ilyen mindennapi hanem akkorat hogy azthittem 2 torik a karoszeria es miutan atneztem a gumikat es felniket es tapasztaltam hogy megusztak akor tuti h a tobbi alkatresz is a kerekek tajekan jol vannak vagy lehetnek dolgok amik elgorbultek stb? Latszolak nem huz felre a kormany es nem vettem eszre semmi valtosat az auto menet tulajdonsagain. Nyúlj a kerékívbe és nézd meg a rugó ahogyan a tányérban fekszik nem-e tört el az első menete. Igaz az enyém dízel létére jóval nehezebb de attól még a tieden is előjöhet ami szemmel alig észrevehető -picit lejjebb áll az az oldala ha jól megfigyeled, 3 év alatt kétszer cseréltem -kisajnálták belőle az anyagot. Ha nem történt vele semmi akkor annak csak örülhetsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Azért ez nem ilyen egyszerű, görbülhet/repedhet lengőkar is legrosszabb esetben, a legjobb volna tissztességesen átvizsgálni azt az autót alulról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Azért ez nem ilyen egyszerű, görbülhet/repedhet lengőkar is legrosszabb esetben, a legjobb volna tissztességesen átvizsgálni azt az autót alulról. Valószínűleg akkor húzna erre-arra. De igaz, alá kell nézni és kiderül. Ha nincs semmilyen érzékelhető változás, akkor valószínű nem történt semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 sokan mondják rá,hogy nem szép,de nekem mégis nagyon tetszik az F Sedan....A Kadett mellé pont tökéletes lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Minden F Astrás dolgozik,vagy csak senki nem akar velem beszélgetni??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 csakazértis :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 csakazértis :lol: :lol: Nekem is sedanom volt, szerintem is szebb, mint a caravan vagy az 5ajtós... :lol: upsz, szerk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 hmmm,igazából mind a 3szép....csak a sedan ritkább,meg valahogy nekem nagyon bejön... GSI lökik és már jól is néz ki...csak vajon stimmel-e rá hátra a löki....miért ne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 hmmm,igazából mind a 3szép....csak a sedan ritkább,meg valahogy nekem nagyon bejön... GSI lökik és már jól is néz ki...csak vajon stimmel-e rá hátra a löki....miért ne? :lol: 2-3 lökösből lehet hátra csináltatni olyat ami felmegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 2-3 lökösből lehet hátra csináltatni olyat ami felmegy dejó :lol: amúgy is olyan sok elfekvő GSI lökös van....akkor a gyárit kell feltölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nekem is sedanom volt, szerintem is szebb, mint a caravan vagy az 5ajtós... :lol: upsz, szerk. Na nemá a caraván SOKKAL szebb! Esetleg az 5 ajtós. A sedán csak akkor ha nincs más. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ízlések és pofonok...pont ezért lett ennyi féle gyártva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ízlések és pofonok...pont ezért lett ennyi féle gyártva :lol: Ahogy írod. :D Nekem is csak azért van 5 ajtósom, mert egyből kellett az autó (és mekkora szerencsém volt :lol: ), de nekem is jobban bejön a sedan. A caravan meg a nagy csomagtér miatt lenne jó. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 naja....jó engem sem a gyári Sedan fogott meg...mondjuk Smith-é ami Blitzen is ott volt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 naja....jó engem sem a gyári Sedan fogott meg...mondjuk Smith-é ami Blitzen is ott volt.. :lol: Hmm. Fázisok 1. Szép 2. Szép mind 3. Na jó, nem is tetszik annyira :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Na nemá a caraván SOKKAL szebb! Esetleg az 5 ajtós. A sedán csak akkor ha nincs más. :lol: Sedan nyitott tetővel? :lol: :lol: Hamár. De amúgy tényleg inkább caravan vagy 5 ajtós :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sedan nyitott tetővel? Cabrio-nak hívják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Cabrio-nak hívják. :lol: Tudom :lol: . De a formája az sedan :D . Caravanban hülyén is nézne ki :D . Na ez például naggggyon teccik :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ...sokan mondják rá,hogy nem szép,de nekem mégis nagyon tetszik az F Sedan....A Kadett mellé pont tökéletes lesz :lol: Kijazasokan? :lol: :lol: Jól néz ki a sedan, csak pakolni ne kelljen bele. Akkor lenne jó, ha úgy nyílna a hátsó ajtó mint az új Vectrán, együtt az ablakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 + 1 szavazat a Caravanra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ez kérdés volt valaha is? :lol: +1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 caravan +1, yooccoo te soha nem alszol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 caravan +1, yooccoo te soha nem alszol? :lol: de szoktam néha én is, csak nem látszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts