szobikari Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Hát igen ha már értelmeset nem tudok hozzászólni a témához, legalább feldobjuk a hangulatot! :lol: jajajajaja, én is igy szoktam :lol: értem én amúgy a tréfát.. de nem szeretem :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 jajajajaja, én is igy szoktam :lol: értem én amúgy a tréfát.. de nem szeretem :lol: :D Tényleg ha már a témánál vagyunk.: friss festéssel vettem a verdát, az okosok szerint ez hiba volt mert ki az a hülye aki eladás előtt ennyi pénzt beleöl a kocsiba, ha csak azért nem mert takargatni akar vmit. Ha tényleg igy van mennyi idő amig a smink lejön róla? A bal küszöbnél mar mintha létnék egy-két rozsdapöttyöt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Tényleg ha már a témánál vagyunk.: friss festéssel vettem a verdát, az okosok szerint ez hiba volt mert ki az a hülye aki eladás előtt ennyi pénzt beleöl a kocsiba, ha csak azért nem mert takargatni akar vmit. Ha tényleg igy van mennyi idő amig a smink lejön róla? A bal küszöbnél mar mintha létnék egy-két rozsdapöttyöt. :lol: Ez erősen függ attól hogy milyen minőségben csinálták meg. Ha most jönnek elő az első rozsdapöttyök, akkor szerintem kb. három év múlva ilyenkorra tegyél félre egy összeget a rendbetételre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ez erősen függ attól hogy milyen minőségben csinálták meg. Ha most jönnek elő az első rozsdapöttyök, akkor szerintem kb. három év múlva ilyenkorra tegyél félre egy összeget a rendbetételre. Én is rozsdamentesen vettem (tavaly áprilisban), most meg már cserélni kéne a küszöböt-kerékíveket-tanknyílást, mert tiszta hólyag meg rozsdafolt az egész :lol: . Ennyit bírt a gyorskozmetika... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Én is rozsdamentesen vettem (tavaly áprilisban), most meg már cserélni kéne a küszöböt-kerékíveket-tanknyílást, mert tiszta hólyag meg rozsdafolt az egész :lol: . Ennyit bírt a gyorskozmetika... :lol: Az a tanknyílás környéke az enyémen is gyenge pont, négy éve van meg, akkor kezdett előjönni, most már elég szarul néz ki. Sajnos casco-ra nem tudom megcsináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Az a tanknyílás környéke az enyémen is gyenge pont, négy éve van meg, akkor kezdett előjönni, most már elég szarul néz ki. Sajnos casco-ra nem tudom megcsináltatni. A tanknyilás már akkor szar volt amikor megvettem, de csak a csomagtér felől látszik. Sajna mindenhol megnéztük, csak azt nem. :lol: . Meg később azt mondta egy haver hogy valszeg karambolos mert a motortérben is van mázolás vmi nyulványoknál. Meg van 1-2 tiszta uj alkatrész benne, pl szelepfedél. De most már mindegy ez van. 500 ezer volt friss müszakival itt Győrben nem igen láttam ennél olcsobbat. Opel az én autóm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A tanknyilás már akkor szar volt amikor megvettem, de csak a csomagtér felől látszik. Sajna mindenhol megnéztük, csak azt nem. :lol: . Meg később azt mondta egy haver hogy valszeg karambolos mert a motortérben is van mázolás vmi nyulványoknál. Meg van 1-2 tiszta uj alkatrész benne, pl szelepfedél. De most már mindegy ez van. 500 ezer volt friss müszakival itt Győrben nem igen láttam ennél olcsobbat. Opel az én autóm! :lol: Kattincccccs a felhasználónevemre és meglátod mire számíthatsz a tanksapka alatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Kattincccccs a felhasználónevemre és meglátod mire számíthatsz a tanksapka alatt! :lol: Kösz, de ez nagy hiba volt, most igy lefekvés előtt. Lehet hogy rémálmaim lesznek? :lol: Amikor leszedtem a tankot megfordult a fejemben hogy megnézzem mi van a sár alatt a kerékdobban, de akkor megszolalt egy égi hang.: Luk, én vagyok az apád! És nem néztem meg mert amit nem tudok az nem fáj! :lol: Végül is a festék ami látszik, az meg most csilli-villi. bellül meg csak én látom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Végül is a festék ami látszik, az meg most csilli-villi... Neked miért nincs gumitömítés a fedél körül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 ...itt Győrben... Vazze, és hogyhogy még nem jöttél Nádor talira? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Neked miért nincs gumitömítés a fedél körül? :lol: Nem tom igy vettem, kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Vazze, és hogyhogy még nem jöttél Nádor talira? :lol: Mikor volt? Egy hónapja fórumozok. És mikor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Mikor volt? Egy hónapja fórumozok. És mikor lesz? Monden pénteken este 8-kor. :lol: Ha pont akkor még nincs ott senki, nem kell elszaladni, várni kell egy picit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Monden pénteken este 8-kor. :D Ha pont akkor még nincs ott senki, nem kell elszaladni, várni kell egy picit. :lol: :lol: A Nádor mit takar? Éttermet ,alluljárót, vagy Opelt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A Nádor mit takar? Éttermet ,alluljárót, vagy Opelt? :lol: A Szigetin a volt Nádor, most asszem Avia benzinkút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A Szigetin a volt Nádor, most asszem Avia benzinkút. Kösz ha tudok megyek. Kaja, pia, nők? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Kösz ha tudok megyek. Kaja, pia, nők? :lol: Ha hozol, akkor lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ha hozol, akkor lesz. :lol: Ez a dolog nekem is bejövős, főleg ha van kaja, pia, meg emberek, meg Opelek. Busszal kéne menni, és akkor nem kellene mértéktartónak lenni. Meg nekem messze is van. :lol: Bezzeg Tatabányán nincs ilyen móka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Ha hozol, akkor lesz. :lol: Kaját csomagol az asszony, a nöért kikaparná a szemem( csak a kocsikulcsot ne vegye el!) inni meg ugyebár... :lol: kocsival megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ez a dolog nekem is bejövős, főleg ha van kaja, pia, meg emberek, meg Opelek. Busszal kéne menni, és akkor nem kellene mértéktartónak lenni. Meg nekem messze is van. :lol: Bezzeg Tatabányán nincs ilyen móka. :lol: Pedig van még más fórumozó Tbányáról is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Kaját csomagol az asszony, a nöért kikaparná a szemem( csak a kocsikulcsot ne vegye el!) inni meg ugyebár... :lol: kocsival megyek. Nem kell ám nagy dologra gondolni, csak leülünk beszélgetünk. Kaját pl. még senki nem hozott, de minek is, hiszen 1-2 órát vagyunk, aztán mindenki megy a dolgára. A shopban meg tudsz venni innivalót, he megszomjazol. De ez itt már tényleg off. A többit itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nem tom igy vettem, kellene? Nemtudom, nekem van és nem rémlik hogy láttam volna nélküle. De ez nem jelent semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nemtudom, nekem van és nem rémlik hogy láttam volna nélküle. De ez nem jelent semmit. Majd meglesem pénteken gondolom van másnak is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 szerintem szétrohadt és nem vettek újat helyette Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Majd meglesem pénteken gondolom van másnak is. :lol: Van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts