Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 CD felszereltséghez járt a plüss Az enyém is plüss, a kékség a lényeg :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 mélykék caravanjában is ilyen volt, nem is tudtam, hogy ez akkora durranás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Megcsináltam a műanyag elemek festését én is, a következő eredménnyel. Úgy néz ki bírni fogja, majdnem négy hete van kész, eddid két mosást és folyamatos csillággarázsos tárolást viselt el bármiféle látható változás nélkül. Motip festéket nem találtam, lett helyette Dinitrol 8020. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Megcsináltam a műanyag elemek festését én is, a következő eredménnyel. Úgy néz ki bírni fogja, majdnem négy hete van kész, eddid két mosást és folyamatos csillággarázsos tárolást viselt el bármiféle látható változás nélkül. Motip festéket nem találtam, lett helyette Dinitrol 8020. Nagyon szép az ótóóó :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Nagyon szép az ótóóó :lol: . Köszönöm a nevében is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Eddig nekem is tartja magát a festés, pedig most ázott is meg napozott is rendesen....és közben vagy 2 évet fiatalodott az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Eddig nekem is tartja magát a festés, pedig most ázott is meg napozott is rendesen....és közben vagy 2 évet fiatalodott az autó :lol: Jah... Szerinted miért sminkelnek a nők? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Jah... Szerinted miért sminkelnek a nők? :lol: :lol: Na de a lököst? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Megcsináltam a műanyag elemek festését én is, a következő eredménnyel. Úgy néz ki bírni fogja, majdnem négy hete van kész, eddid két mosást és folyamatos csillággarázsos tárolást viselt el bármiféle látható változás nélkül. Motip festéket nem találtam, lett helyette Dinitrol 8020. Hali. Szép a vasad, és ezek a G Astra felnik, nagyon bejönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Na de a lököst? :lol: Azt szilikonnal kezelik :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Azt szilikonnal kezelik :lol: . Ott a pont!!! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ma én is unatkoztam egy kicsit. Íme az eredmény. Közelebröl A lökhárítóra most nem volt hangulatom, majd jövőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ma én is unatkoztam egy kicsit. Íme az eredmény. Közelebröl A lökhárítóra most nem volt hangulatom, majd jövőre. :lol: Nagyon szép lett, gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ma én is unatkoztam egy kicsit. Íme az eredmény. Közelebröl A lökhárítóra most nem volt hangulatom, majd jövőre. :lol: Céép! Nagyon gratulálok! Ha majd eljutok egy szép háttér elé, akkor cserébe én is leképezemfény az enyémet, és közreadom, mert én még pénteken suvickoltam rajta egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Megcsináltam a műanyag elemek festését én is, a következő eredménnyel. Nagyon szép verda! Jól áll neki az ültetés és ez a felni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Nagyon szép verda! Jól áll neki az ültetés és ez a felni! :lol: Aproró....ültetés. Ha 3 disznót felteszek az autó tetejére, és úgy hagyom pár napig, akkor összemegy egy keveset? Persze sok-sok fizikát tanultam már és tudom hogy nem, de mostanában abban sem vagyok biztos hogy a Télapó nem létezik. Hátha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 ...Ha 3 disznót felteszek az autó tetejére, és úgy hagyom pár napig, akkor összemegy egy keveset? Mi, a disznó? :lol: Már mér' kéne a tetőre rakni? 2-t a hátsó ülésre, egyet az anyósba, kösd be őket, azt kűggyed öcsém! :lol: :lol: PIG MOBIL :D Tessék, így kell őket beterelni: :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Mi, a disznó? :lol: Már mér' kéne a tetőre rakni? 2-t a hátsó ülésre, egyet az anyósba, kösd be őket, azt kűggyed öcsém! :lol: :lol: PIG MOBIL :D Tessék, így kell őket beterelni: :D . Kellemes útitársak, és még az ültetés is megvalósul. 2in1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Aproró....ültetés. Ha 3 disznót felteszek az autó tetejére, és úgy hagyom pár napig, akkor összemegy egy keveset? Jaja, én is így csináltam, de pssszt. :lol: 1.6 16v, J0hnny: köszöntem. áfonya: Szép lett :lol:. Meddig tartott egy ekkora vasat felpolírozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Halihó, tudna valaki ajánlani megbízható, jól dolgozó festőt Hódmezővásárhely, Szeged, esetleg Nyíregyháza környékén ? Köfi :lol: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Halihó, tudna valaki ajánlani megbízható, jól dolgozó festőt Hódmezővásárhely, Szeged, esetleg Nyíregyháza környékén ? Köfi :lol: üdv Attól függ hogy tényleg festő kell vagy inkább fényező? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Attól függ hogy tényleg festő kell vagy inkább fényező? :lol: és most jobb, miután kettéhasítottál egy szőrszálat? :lol: szóval hol ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Halihó, tudna valaki ajánlani megbízható, jól dolgozó festőt Hódmezővásárhely, Szeged, esetleg Nyíregyháza környékén ? Köfi :lol: üdv A fater szobafestő de szokott képeket is festeni. :lol: Á nem jó, nem azon a környéken lakik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A fater szobafestő de szokott képeket is festeni. :lol: Á nem jó, nem azon a környéken lakik. :lol: jajj de kis poénosak vagyunk ma :lol: tréfarépát reggelizett mindenki? akkor elmondom, h én meg bírkózószőnyegen aludtam :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 jajj de kis poénosak vagyunk ma :lol: tréfarépát reggelizett mindenki? akkor elmondom, h én meg bírkózószőnyegen aludtam :lol: :D :D Hát igen ha már értelmeset nem tudok hozzászólni a témához, legalább feldobjuk a hangulatot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts