Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Segítséget kérnék díszléc ügyben. A vezető felöli oldalra keresek müanyag díszlécet ami az újabb szériás Astrákon van nem tudjátok hol lehetne beszerezni? Bontóban érdeklődtem de csak az a vsatagabb gumicsik van ilyen nincs autósboltban meg 5000HUF-ért adnák 1DB az szerintem drága. Előre is köszömöm szépen. Hát ha használtat vissza tudsz operálni, akkor az enyémet szerintem oda tudom adni.
feca2 Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Sziasztok. Az ecsetelős festékjavitót hogy érdemes kisebb karcoknál /kb 7-8cm/használni,egy helyen kipróbáltam de elég ronda.Még a lakkozást nem kentem rá.Szerintem már kenéskor hamar szárad.köszi
Imike20 Elküldve Július26, 2008 Elküldve Július26, 2008 Sziasztok! Mivel lehetne megelőzni a rozsdát a csomagtartó ajtónál az üveg alatt? Most lett kijavítva nemrég és mellette elkezdett megint hólyagosodni a festék.
leslie Elküldve Július26, 2008 Elküldve Július26, 2008 Sziasztok! Mivel lehetne megelőzni a rozsdát a csomagtartó ajtónál az üveg alatt? Most lett kijavítva nemrég és mellette elkezdett megint hólyagosodni a festék. Nem lett kijavítva. Vidd vissza, és mutasd meg a lakatosnak, mert nem csinálták meg rendesen.
Tápiószecső Elküldve Július26, 2008 Elküldve Július26, 2008 Nem lett kijavítva. Vidd vissza, és mutasd meg a lakatosnak, mert nem csinálták meg rendesen. Ezzel már én is próbálkoztam, az eredmény: ugyanúgy rozsdásodik.
Gboysoft Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 ÜDV! Nem tudja valaki esetleg, hogy a kombi és az ötajtós f astrában egyforma-e a hátsó ablaktörlő motor?
FPepe Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 ÜDV! Nem tudja valaki esetleg, hogy a kombi és az ötajtós f astrában egyforma-e a hátsó ablaktörlő motor? Tudtommal nem ugyanolyan.
epk947 Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Sokat próbált kollégáktól kérdem: Van-e valami trükkje a gyújtáskapcsoló zárbetét visszahelyezésének (visszanyomásának) az őt megillető eredeti helyre? Az történt, hogy a kormányzáram beadta az unalmast (vagy 2 hónapja). Szaki megmutatta, hogy hogyan jár kifelé a betét, és lőn...., csak az a baj, hogy a gyári új (eredeti) nem akar bemenni a helyére. Az világos, hogy "I" állasban lehet csak ki-be szerelni (garázs állás, kormányzár kioldva, gyújtás nélkül), kiszereléskor egy 2-es drótot kell a megfelelő furatba tolni, ami kiold egy reteszt. De vissza sehogy nem akar menni, akad mielőtt a végén levő piskóta keresztmetszetű rúd a gyújtáskapcsoló ellendarabjába bemenne. Ha a régi zárszerkezet szétszedett piskóta alakú rúdját dugom a kapcsolóba, akkor a gyújtáskapcsoló forgatható. Beállítom szerelhetőségi állásba, kormányzár kiakasztva, de mégsem akar a helyére menni. Már azt is néztem, hogy nem maradt-e benne valami törött darab (a régi rugó törött volt), de nem. ??????? Hol nyomjam, hol húzzam??? :lol:
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ha utángyártott a betét, akkor lehet az a baj, mástól már hallottam hogy nem túl eltalált a minősége...
Gboysoft Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem ez a megfelelő topik a lérdésemnek, ha nem, akkkor kérem áthelyezni. . . Szóval anno, mikor megvettem az autót ('91 F Astra) 1 db gyári kulcsot kaptam hozzá, amiben volt egy kis izzó, amit a kulcs közepén elhelyezett kis nyomogombbal lehetett aktiválni. ez egy nagyon tuti dolog, amikor az ember nem találja a sötétben a kulcslyukat. namost ez a kulcs megrepedt, ezért egy másoltat használok, ami már reped, úgyhogy megint kell egy új. Lehet valahonnan gyári nyerskulcsot szerezni?
epk947 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ha utángyártott a betét, akkor lehet az a baj, mástól már hallottam hogy nem túl eltalált a minősége... Szóval sikerült a problémát már megoldani! A betét eredeti gyári, Csergőtől 19400 Ft.... nem gagyi 2800 forintos utángyári! Felhívta az eladó a figyelmemet, hogy az u.gy. szorulni szokott, ezért nem vettem meg. A megoldás az volt, hogy nem csak egyszerűen vissza kellett tolni a helyére, hanem előzőleg a kormányoszlop túloldalán a gyújtáskapcsoló részt is le kellett szerelni. Ekkor már becsúszott a helyére a zárbetét, és utána vissza lehetett csavarozni a gyújtáskapcsolót. Volt a szerkezetben egy kis kopás, (220000 km után) ezért nem ugrott a helyére a betét. Most minden rendben. :lol: Sőt a Csergőnél az új zárat átlemezelte a fiú a régi kulcsomhoz, hogy ne kelljen külön kulcs az ajtókhoz, a másik meg a gyújtáshoz! Maradt az 1 kulcs.
epk947 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem ez a megfelelő topik a lérdésemnek, ha nem, akkkor kérem áthelyezni. . . Szóval anno, mikor megvettem az autót ('91 F Astra) 1 db gyári kulcsot kaptam hozzá, amiben volt egy kis izzó, amit a kulcs közepén elhelyezett kis nyomogombbal lehetett aktiválni. ez egy nagyon tuti dolog, amikor az ember nem találja a sötétben a kulcslyukat. namost ez a kulcs megrepedt, ezért egy másoltat használok, ami már reped, úgyhogy megint kell egy új. Lehet valahonnan gyári nyerskulcsot szerezni? Szerintem márkaszervíz biztosan tud.
Gboysoft Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ebben biztos vagyok, csakhogy még megkérdezni is félek, attól, hogy milyen árat fognak mondani.
sgery Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 szasztok. na, először is lehúzom a maxabó hírnevét. kerüljétek el. Ugyanis kolléga azt mondta bent, hogy biztos hogy 1-1,5hónap lesz mire vége lesz az ügynek, és akkor folyósít a biztosító. Hát nem jött be nekik, 20nap után ma folyósítják, tehát a fennmaradó 10nap kocsibérlést buktam. ez 56000Ft. Ugyanis egy hónapra előre béreltem, mivel azt mondta nyugodtan tegyek így. Most persze sunnyog. Majd ha hétfőn a főnökkel beszélek remélem ki is rúgja. Az pedig nonszensz, hogy nekem kell hívogatni a biztosítót, sőt, még azt se mondták el, hogy mennyit utalnak a banknak, vagyis mennyire mérték fel a kocsit. Erről majd jövőhéten kapok levelet valamikor. Olyan sejtésem van, hogy a roncsot is eladták, ha így van azonnal perelni fogok. Nem kell valakinek egy hétre bérautó akciósan napi 4000e-ért?:lol: És amúgy most inkább vectrát veszek, mert semmi jó F astrát nem találtam most, a G-hez meg nincs elég pénzem:(
Tápiószecső Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 ... Majd ha hétfőn a főnökkel beszélek remélem ki is rúgja.... Ilyet nem kívánunk senkinek. :lol: Valószínű ő sem akart rosszat neked, mégha nem is sült el jól a dolog.
sgery Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ilyet nem kívánunk senkinek. :lol: Valószínű ő sem akart rosszat neked, mégha nem is sült el jól a dolog. persze hogy nem rúgatom ki, hiszen Ő i csak ember, én is hibázok.. Csak adjon egy papírt amin elismeri hogy ezt mondta, és nincs gond.. Egy maxabónak -50e ft meg se érződik...Nekem annál inkább
invictus Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag.
totya-23 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Érdeklődnék hogy leválott a tetőkárpitomról a szövet de nem sikerült valami szépen visszaragasztani ha veszek másik szövetet milyen ragasztót vegyek amivel jó is lessze (milyet használnak a kárpitosok)? Vagy inkább menjek el egy bontóba és vegyek egy másikat?
totya-23 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag. Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára?
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára? Tacskóban.
invictus Elküldve Augusztus5, 2008 Elküldve Augusztus5, 2008 Hol vetted azt a csodaszert és mennyit kóstol az ára? Tecsó, 2000huf környékén.
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 No, én is lefújtam Motipos sprével a lökhárítókat, első ránézésre eszméletlen mennyit változott, hátul már szinte fehér volt a lökhárító, reggelre megszárad, akkor derül ki igazán milyen lett. Holnap pedig jönnek a tükrök és a szélvédő alatti műanyag. A másik kicsit hosszabban tartó alternatíva pedig a szilikonzsír, tartósabb és sokkal eredetibb színt varázsol -viszont a port csak úgy vonzza. Az ára olyan 2-300/tubus közt van, elég vagy 4-5 kocsi összes műanyag részére és víz-gázszerelési boltokban lehet kapni.
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 A másik kicsit hosszabban tartó alternatíva pedig a szilikonzsír, tartósabb és sokkal eredetibb színt varázsol -viszont a port csak úgy vonzza. Az ára olyan 2-300/tubus közt van, elég vagy 4-5 kocsi összes műanyag részére és víz-gázszerelési boltokban lehet kapni. Gondolod tovább tart a zsír mint a festék? :lol: Ez a kék belsős Astra ritkaság lehet, nem? Én még nem is láttam ilyet... Bár mintha már olvastam volna ilyesmiről itt a fórumon, még régebben.
redline Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Ez a kék belsős Astra ritkaság lehet, nem? Én még nem is láttam ilyet... Bár mintha már olvastam volna ilyesmiről itt a fórumon, még régebben. CD felszereltséghez járt a plüss
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 CD felszereltséghez járt a plüss a kékesszürke műszerfalra gondolt szerintem
Recommended Posts