J0hnny Elküldve Május14, 2008 Elküldve Május14, 2008 Talán itt jó lesz,nem off: Ma láttam egy caravan astrát,melettem parkolt.Nézem a tetőcsomagtartóját,na mondom ilyen kellene nekem is a tetőboxhoz majd nyáron.Aztán jobban megnéztem és meglepődtem.Nem a caravan nagy "rinyavasa" volt fent a tetőn,hanem olyan tetősín,mint az 5 ajtóson,de ez caravanon.Én még ilyet nem láttam. B)
FPepe Elküldve Május14, 2008 Elküldve Május14, 2008 Talán itt jó lesz,nem off: Ma láttam egy caravan astrát,melettem parkolt.Nézem a tetőcsomagtartóját,na mondom ilyen kellene nekem is a tetőboxhoz majd nyáron.Aztán jobban megnéztem és meglepődtem.Nem a caravan nagy "rinyavasa" volt fent a tetőn,hanem olyan tetősín,mint az 5 ajtóson,de ez caravanon.Én még ilyet nem látamm. B) Milyen az 5-ajtósé? B)
yooccoo Elküldve Május14, 2008 Elküldve Május14, 2008 ezen gondolkozok én is, hogy mi a különbség? B)
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Elküldve Május14, 2008 Milyen az 5-ajtósé? B) Az enyémen egy sín van,amin eltolható részek vannak a tetőcsomagtartónak,a caravánon meg egy fix sín van két oldalt. Ezen a caravánon nem volt ilyen,hanem azon is olyan sín volt mint az enyémen.
Alex75 Elküldve Május15, 2008 Elküldve Május15, 2008 Sokkal esztétikusabb lehet, plusz a menetszél sem tud belekapaszkodni... Nem is értem, hogy minek kell az a két böhöm vasdarab oda? Indokolná a 25kg plusz terhelhetőség?
Asterx Elküldve Május15, 2008 Elküldve Május15, 2008 Szevasztok! Már régóta játszom a gondolattal, hogy tetőablakot csináltatok a gépre, viszont egy cimborám szerint az vagy gyári legyen, vagy beázik... Mi a véleményetek, tényleg túl kockázatos? Az alábbi márkát nyugodt szívvel tudom ajánlani - komfortos, esztétikus és tökéletesen zár. 80 körül lehet most a beépítése. A beépítés menete megtekinthető: http://www.webastoszerviz.hu/
gergolabs Elküldve Május15, 2008 Elküldve Május15, 2008 A Caravánnál is ugyanaz az eltolható kis izé van, csak gyárilag van rajta tetősin, de ha leveszed, ami tetőkárpit bontással jár, akkor ugyanúgy el lehet tüntetni. A menetszél nem kapaszkodik bele amúgy.
Reeckatee Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Udv. nekem a gyari tetoablak is beazott parszor....nem is beszelve arrol h milyen aprosag miatt...eleg kenyes dolog, nem eri meg vele foglalkozni
Tiv. Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Kell az neked,hogy a jóisten is lássa ki ül a volánnál? B) Igen. B) :D Nagyon jó dolog az, főleg klíma nélkül. Cabrio feeling. ;) ;)
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 Nekem is csinálja: nekem a belső fém keret van 1 helyen eltörve. És javítható? Vagy kuka?
zocsa Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Sziasztok! Van egy ilyenem: és fel szeretném eszkábálni az autóra. Az előző autón 2 csavar+valamilyen ragasztó tartotta. Én viszont kihagynám a 2 csavart,mert nem szeretném fúrkálni az autót. Van valami kajak ragasztó,amit használhatnék e célra? Gondolom a sziló nem nagyon tartja meg. köszi.
Udi Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Szélvédő ragasztó vagy FBS esetleg viszont a 2 csavart beraknám a biztonság kedvéért. B)
zocsa Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Szélvédő ragasztó vagy FBS esetleg viszont a 2 csavart beraknám a biztonság kedvéért. B) Igazad lehet,nem kellene a mögöttem jövőnek első szélvédőszpojlert csinálni. B)
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Az ilyenek felrakásánál nem árt azt is figyelembe venni, hogy valamennyi légrést érdemes hagyni, különben a hézagokba beáll a por, és megfogja a nedvességet. Úgy pedig rövid időn belül szanaszét rohad majd alatta az ajtó.
zocsa Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Az ilyenek felrakásánál nem árt azt is figyelembe venni, hogy valamennyi légrést érdemes hagyni, különben a hézagokba beáll a por, és megfogja a nedvességet. Úgy pedig rövid időn belül szanaszét rohad majd alatta az ajtó. Van rajta alul 3 nyílás,gondolom e célból. B)
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Van rajta alul 3 nyílás,gondolom e célból. B) biztos B)
coupe Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Sokkal esztétikusabb lehet, plusz a menetszél sem tud belekapaszkodni... Nem is értem, hogy minek kell az a két böhöm vasdarab oda? Indokolná a 25kg plusz terhelhetőség? Ha egyenes lenne a Caravannak a teteje akkor jó lenne tetősín nélkül,de mivel nem az így elég bután néz ki nélküle.......Nem hiszem hogy bármilyen hátránya lenne a kocsinak miatta B) B)
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 na áruljátok már el, hogy milyen böhöm vasdarabokról van szó B)
coupe Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 na áruljátok már el, hogy milyen böhöm vasdarabokról van szó B) Ilyen......
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 ez szerintem nem böhöm a keresztvasakhoz képest, nekem az van B)
coupe Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 ez szerintem nem böhöm a keresztvasakhoz képest, nekem az van B) Neked nincs ilyen tetősíned??????
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 ugyanilyen, csak nem hosszanti, hanem keresztirányú, zárható most hirtelen nem találom a képet, múltkor linkeltem valahol
coupe Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 ugyanilyen, csak nem hosszanti, hanem keresztirányú, zárható De akkor olyan nincs mint nekem????Mert úgye ez a gyári...Akkor ha leveszed mi van alatta?Azért kérdezem mert gondolkodtam azon hogy le kellene szedni,de akkor nekem ott nem lenne fekete díszléc B)
Recommended Posts