J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Talán itt jó lesz,nem off: Ma láttam egy caravan astrát,melettem parkolt.Nézem a tetőcsomagtartóját,na mondom ilyen kellene nekem is a tetőboxhoz majd nyáron.Aztán jobban megnéztem és meglepődtem.Nem a caravan nagy "rinyavasa" volt fent a tetőn,hanem olyan tetősín,mint az 5 ajtóson,de ez caravanon.Én még ilyet nem láttam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Talán itt jó lesz,nem off: Ma láttam egy caravan astrát,melettem parkolt.Nézem a tetőcsomagtartóját,na mondom ilyen kellene nekem is a tetőboxhoz majd nyáron.Aztán jobban megnéztem és meglepődtem.Nem a caravan nagy "rinyavasa" volt fent a tetőn,hanem olyan tetősín,mint az 5 ajtóson,de ez caravanon.Én még ilyet nem látamm. B) Milyen az 5-ajtósé? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ezen gondolkozok én is, hogy mi a különbség? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Milyen az 5-ajtósé? B) Az enyémen egy sín van,amin eltolható részek vannak a tetőcsomagtartónak,a caravánon meg egy fix sín van két oldalt. Ezen a caravánon nem volt ilyen,hanem azon is olyan sín volt mint az enyémen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sokkal esztétikusabb lehet, plusz a menetszél sem tud belekapaszkodni... Nem is értem, hogy minek kell az a két böhöm vasdarab oda? Indokolná a 25kg plusz terhelhetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ammeg mijaza rinyavas? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szevasztok! Már régóta játszom a gondolattal, hogy tetőablakot csináltatok a gépre, viszont egy cimborám szerint az vagy gyári legyen, vagy beázik... Mi a véleményetek, tényleg túl kockázatos? Az alábbi márkát nyugodt szívvel tudom ajánlani - komfortos, esztétikus és tökéletesen zár. 80 körül lehet most a beépítése. A beépítés menete megtekinthető: http://www.webastoszerviz.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 A Caravánnál is ugyanaz az eltolható kis izé van, csak gyárilag van rajta tetősin, de ha leveszed, ami tetőkárpit bontással jár, akkor ugyanúgy el lehet tüntetni. A menetszél nem kapaszkodik bele amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Udv. nekem a gyari tetoablak is beazott parszor....nem is beszelve arrol h milyen aprosag miatt...eleg kenyes dolog, nem eri meg vele foglalkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Kell az neked,hogy a jóisten is lássa ki ül a volánnál? B) Igen. B) :D Nagyon jó dolog az, főleg klíma nélkül. Cabrio feeling. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nekem is csinálja: nekem a belső fém keret van 1 helyen eltörve. És javítható? Vagy kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sziasztok! Van egy ilyenem: és fel szeretném eszkábálni az autóra. Az előző autón 2 csavar+valamilyen ragasztó tartotta. Én viszont kihagynám a 2 csavart,mert nem szeretném fúrkálni az autót. Van valami kajak ragasztó,amit használhatnék e célra? Gondolom a sziló nem nagyon tartja meg. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szélvédő ragasztó vagy FBS esetleg viszont a 2 csavart beraknám a biztonság kedvéért. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szélvédő ragasztó vagy FBS esetleg viszont a 2 csavart beraknám a biztonság kedvéért. B) Igazad lehet,nem kellene a mögöttem jövőnek első szélvédőszpojlert csinálni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szélvédő ragasztó Ez tuti megfogja majd! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Az ilyenek felrakásánál nem árt azt is figyelembe venni, hogy valamennyi légrést érdemes hagyni, különben a hézagokba beáll a por, és megfogja a nedvességet. Úgy pedig rövid időn belül szanaszét rohad majd alatta az ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Az ilyenek felrakásánál nem árt azt is figyelembe venni, hogy valamennyi légrést érdemes hagyni, különben a hézagokba beáll a por, és megfogja a nedvességet. Úgy pedig rövid időn belül szanaszét rohad majd alatta az ajtó. Van rajta alul 3 nyílás,gondolom e célból. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Van rajta alul 3 nyílás,gondolom e célból. B) biztos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sokkal esztétikusabb lehet, plusz a menetszél sem tud belekapaszkodni... Nem is értem, hogy minek kell az a két böhöm vasdarab oda? Indokolná a 25kg plusz terhelhetőség? Ha egyenes lenne a Caravannak a teteje akkor jó lenne tetősín nélkül,de mivel nem az így elég bután néz ki nélküle.......Nem hiszem hogy bármilyen hátránya lenne a kocsinak miatta B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 na áruljátok már el, hogy milyen böhöm vasdarabokról van szó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 na áruljátok már el, hogy milyen böhöm vasdarabokról van szó B) Ilyen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez szerintem nem böhöm a keresztvasakhoz képest, nekem az van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez szerintem nem böhöm a keresztvasakhoz képest, nekem az van B) Neked nincs ilyen tetősíned?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ugyanilyen, csak nem hosszanti, hanem keresztirányú, zárható most hirtelen nem találom a képet, múltkor linkeltem valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ugyanilyen, csak nem hosszanti, hanem keresztirányú, zárható De akkor olyan nincs mint nekem????Mert úgye ez a gyári...Akkor ha leveszed mi van alatta?Azért kérdezem mert gondolkodtam azon hogy le kellene szedni,de akkor nekem ott nem lenne fekete díszléc B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts