FPepe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem kétoldalas ragasztószalaggal lett visszavarázsolva. Egyszerű, barkácsboltban kapható, tartós (majd" 2 éve fenn van). Csak az alatta levő felületet rendesen meg kell tisztítani/zsírtalanítani. Én egy karosszériástól kaptam kétoldalas ragasztószalagot, ami a sárvádőt szépen meg is fogta, de a gumi díszcsík már nincs rajta. Ahhoz nem tapadt igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha olyan fajta az új díszcsík Pjocnak, amilyen pl. nekem a b vectrán, hogy csaka 2 széle ér a lemezcsíkhoz, a belseje, meg szép üreges, akkor ott nem biztos, hogy segít a kétoldalas. 1 hete sincs, hogy azzal ragasztottam a jobbos ajtón, és szépen el is vált. Annyira nem fogta meg az a 2 mm széles sáv. Most vettem ilyen gyúrható epokitt vagy mifenét, azzal fogom megpróbálni az üreges részen megfogatni. A szélét meg hagyom a csudába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én egy karosszériástól kaptam kétoldalas ragasztószalagot, ami a sárvádőt szépen meg is fogta, de a gumi díszcsík már nincs rajta. Ahhoz nem tapadt igazán. Nekem nem gumi van fenn, hanem egy fém sin, amire rápattan a műanyag diszléc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha olyan fajta az új díszcsík Pjocnak, amilyen pl. nekem a b vectrán, hogy csaka 2 széle ér a lemezcsíkhoz, a belseje, meg szép üreges, akkor ott nem biztos, hogy segít a kétoldalas. 1 hete sincs, hogy azzal ragasztottam a jobbos ajtón, és szépen el is vált. Annyira nem fogta meg az a 2 mm széles sáv. Most vettem ilyen gyúrható epokitt vagy mifenét, azzal fogom megpróbálni az üreges részen megfogatni. A szélét meg hagyom a csudába. Az a fajta az enyém is. Ma megnézegettem kicsit jobban, szerintem gyárilag ragasztva volt a két széle. Úgyhogy keresek valami spéci Loctite ragasztót neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hogy rohadna meg az összes sóderes kamionos! :D Kaptam ma egy követ a látómező közepébe! Van kb egy fél centis repedésem. Holnap megpróbáljuk haverral kijavítani,de ha felbosszant veszek egy szélvédőt és csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hogy rohadna meg az összes sóderes kamionos! :D Kaptam ma egy követ a látómező közepébe! Van kb egy fél centis repedésem. Holnap megpróbáljuk haverral kijavítani,de ha felbosszant veszek egy szélvédőt és csere. Azigen... Részvétem... Engem a múltkor egy kőszóró kamion szivatott meg... Mentem haza és ment előttem 30al városon kívül... De akkor még nem szórt semmit... Kinéztem nem jön semmi, éppen kezdeném el előzni erre egyszercsak elkezdi szórni a követ... telibe a kocsi elejére mindenhova... Hirtelen satufék és lemaradtam... Aztán egyik buszmegállóban félreállt és elengedett. Otthon megnéztem látszólag semmi baja a fényezésnek, ha lett volna visszameek és megkeresem a csókát és biztos hogy elküldöm a Zannyába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ... ha lett volna visszameek és megkeresem a csókát és biztos hogy elküldöm a Zannyába. :D Mert bizonyára a sofőr tehetett róla. :D Ha tényleg azért állt félre, akkor elég rendes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Johnny! Ha szélvédőt cserélsz eltudom intézni, hogy olyan legyen mint az enyém... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha szélvédőt cserélsz eltudom intézni, hogy olyan legyen mint az enyém... :D Miért a tiéd milyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mert bizonyára a sofőr tehetett róla. :D Ha tényleg azért állt félre, akkor elég rendes volt. Hát gondolom a sofőr vezérli a kőszórás indítását és leállítását... Vagy ezt valaki más irányítja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hát gondolom a sofőr vezérli a kőszórás indítását és leállítását... Vagy ezt valaki más irányítja? :D Mondjuk akkor sem jobb a helyzet... Neki kellett volna körbenézni szerintem hogy nincs-e valaki mögötte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Miért a tiéd milyen? :D Speciális "bevonatos" top secret... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Speciális "bevonatos" top secret... :D Szúnyogriasztós? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 :D :D :D Műbizi van róla.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hát gondolom a sofőr vezérli a kőszórás indítását és leállítását... Vagy ezt valaki más irányítja? :D Jahogy ez olyan kamion volt. Akkor menjen a Zannyába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Speciális "bevonatos" top secret... :D Ne légy már ilyen titokzatos. :D Tényleg szúnyogriasztós? Vagy az ellen nem véd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Elég ha annyit mondok, hogy azóta külső GPS antennát kell használnom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 zatomtámadás ellen is véd akkor :D bocs de ez igy egyből kikivánkozott :D Gabi biztos REDTOP os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Golyóálló páncélüveg? :D Johnny, akkor - 10 LE. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 az tuti ha nem több :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Elég ha annyit mondok, hogy azóta külső GPS antennát kell használnom... :D Akkor csak azt áruld el miért nem mondod el? Nem legál, vagy szabadalom alatt áll, vagy csak a KOMA irigykedik :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 fémgőzölt? :D vagy uv fólia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 fémgőzölt? :D vagy uv fólia? Ha elmondaná, meg kéne hogy öljön. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha elmondaná, meg kéne hogy öljön. :D :D :D Ááááá,Igorék már úton vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts