Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Én pedig beraktam az Irmscher caravan hátsó üléseit Dezsőbe.

A hátlapok egy az egyben passzolnak,az alját pedig megkell majd "nyúzni" és átrakni a huzatot.Simán megoldható,csak ma nem volt már kedvem az aljával kínlódni.

Így mostmár van hátul is fejtámlám! :)

Megosztás:

A hátlapok egy az egyben passzolnak,az alját pedig megkell majd "nyúzni" és átrakni a huzatot.Simán megoldható,csak ma nem volt már kedvem az aljával kínlódni.

És az ilyen hátsó fejtámlás Caravanoknál hogyan lehet előrehajtani a hátsó ülést a csomagtér megnöveléséhez? Mert fejtámla nélkül is épphogy elfér az első ülések mögött a hátsó támla...

Megosztás:

Hali.

Ez az ülés miben különbözik a nem Irmscher-töl?

Megosztás:

A hátsó szerintem semmiben,az elsők viszont gyári GSi sport ülések.(talán recaro)

Jaja, GSi-ben Recaro-k vannak. Sőtt, a 94 előtti szériában a sima ülésekből is volt Recaro (legalább is a vezetőülésből). Ha nem sport üléseid vannak, akkor ez kell neked, eszméletlenül kényelmes. :)

Megosztás:

Diesel Caravanom van, (X17DTL) 11. éves, és a korához képest elég jó állapotban van.

Már kezdem megszokni, bár még alig 2000 kilómétert tettem bele.

(Hétközben céges robokuttyot hajtok)

A kasznin két hiba található. A jobb hátsó ajtón a gumicsík vége sérült.

Gondolom bontóban tudok szerezni. (Vagy lehet újonan is?)

Hogyan lehet leszedni a cseréhez? Belülről van az ajtóhoz rögzítve?

A másik hiba a bal első ajtón van. A zár fölött, közvetlenül az üveget védő gumicsíknál

felpattogzott a festék és rozsda van alatta. kb. 3 négyzetcentis a pupli.

Szerintetek lehet ezt házilag javítani, vagy fényező műhelybe vigyem?

Lehet átmenetileg kezelni valamivel, hogy ne terjedjen?

Megosztás:

Ha az ütközésvédő gumicsíkra gondolsz, akkor azok ragasztva vannak. A így csináld! szerint vagy hőlégfúvóval kell finoman leszedni, vagy egy erős huzallal elvágni a ragasztót a gumicsík alatt.

Megosztás:

Diesel Caravanom van, (X17DTL) 11. éves, és a korához képest elég jó állapotban van.

Már kezdem megszokni, bár még alig 2000 kilómétert tettem bele.

(Hétközben céges robokuttyot hajtok)

A másik hiba a bal első ajtón van. A zár fölött, közvetlenül az üveget védő gumicsíknál

felpattogzott a festék és rozsda van alatta. kb. 3 négyzetcentis a pupli.

Szerintetek lehet ezt házilag javítani, vagy fényező műhelybe vigyem?

Lehet átmenetileg kezelni valamivel, hogy ne terjedjen?

A díszcsík valóban ragasztva van, ahogy mauser is írta. Újat lehet kapni pl. a Riderautónál is, bár azt nem tudom, mennyire ugyanolyan, mint az eredeti, látni kéne.

A másikkal kapcsolatban: sztem leginkább el kéne vinni egy karosszériáshoz, aki kivenné a gumikédert, akkor jobban hozzá lehet férni, és ha annyira rozsdás, esetleg hegesztene egy darab lemezt is oda, aztán fényezővel lefujatni azt a részt. Nekem is van ilyen az első ajtón, a tükör alatti részen, de még csak akkor látszik, ha kicsit megemelem a gumit.

Megosztás:

Mitszóltok?

Trico ablaktörlõlapátok (az oldal közepe felé)

A reklámfilmet meg lehet nézni vlc-ben, ha valakinek nincs quicktime-ja. Elég meggyőző.

Az ára sem vészes. Lehet ilyet máshol is kapni? Eddig azt hittem ezek a fajta lapátok csak olyan típusokhoz valók amiket ilyennel gyártottak, de van astrához is. :)

Nekem volt fent hasonló,1700 volt aszem 2db.

Nem volt rossz,de most gyárit raktam fel,2500 volt a 3 db.

Megosztás:

Nekem volt fent hasonló,1700 volt aszem 2db.

Nem volt rossz,de most gyárit raktam fel,2500 volt a 3 db.

Egyik ismerősöm oooodiján is ilyen volt, de egy Corás bevásárlás alkalmával megszabadították tőlle.

Aztán ment venni újakat, amkor megtudta mennyibe kerül egyből rájött, hogy miért vitték el.... az nem 1700 volt... hanem valmi tizenvalahányezer.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.