opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Áááá, a citromos iceteás falokonok nem fognak nagyon elütni színben :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 fura kicsit je, de ha jol emlékszem a kárpitozás is igazodott ehhez a kék designhez, és igy egybe nem volt rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 lenne egy olyan kérdésem, hogy csomagtartó kárpitozással foglalkozott e valaki??? konkrétan arra gondolok, hogy a nagy műanyagelemeket szeretném (vagyis gondolkozok rajta) bekárpitozni, kicsit igy komfortosabbá illetve talán melegebbé és csendesebbé tenni. ládákat és sárga pvc csövekre ragasztottam már hangfalszövetet, csak nem tudom, ezena műanyagon megállna e... ha valakinek van tapasztalata ötlete kivele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 lenne egy olyan kérdésem, hogy csomagtartó kárpitozással foglalkozott e valaki??? konkrétan arra gondolok, hogy a nagy műanyagelemeket szeretném (vagyis gondolkozok rajta) bekárpitozni, kicsit igy komfortosabbá illetve talán melegebbé és csendesebbé tenni. ládákat és sárga pvc csövekre ragasztottam már hangfalszövetet, csak nem tudom, ezena műanyagon megállna e... ha valakinek van tapasztalata ötlete kivele :) Szerintem megfelelő ragasztóval simán rajta marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Szerintem megfelelő ragasztóval simán rajta marad. eddig linóleumragasztót használtam, ide vajon mi lenne jó?? az említett ragasztó annyira nem betonbiztos.... szovala sok hajlatt miatt ide valami erősebb kéne szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Bal hátsó ajtómat egy ideje nem zárja a központi,nyitni viszont mindig nyitja.Leszedném a kárpitot,hogy belenézzek.Annak ugye nincs ilyen meglepije,mint az első ajtónak a tükörállító joystick alatti csavar?Azt ugyanis sikerült kiszakítanom anno :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Bal hátsó ajtómat egy ideje nem zárja a központi,nyitni viszont mindig nyitja.Leszedném a kárpitot,hogy belenézzek.Annak ugye nincs ilyen meglepije,mint az első ajtónak a tükörállító joystick alatti csavar?Azt ugyanis sikerült kiszakítanom anno :) . Szerintem az ajtó átvezetőt nézd meg inkább hátul,nem-e megvan törve a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Szerintem az ajtó átvezetőt nézd meg inkább hátul,nem-e megvan törve a vezeték. Köszi. Amúgy olyan,mintha megszorulna,ha rásegítek kézzel,akkor le tudja húzni azt a vackot (nemtom,mi a pontos megnevezése :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Megjöttek a Gsi ülések, de sajnos a biztonsági öv csatjából már kikandikálnak egy picit a sárga négyzetek, amik az övfeszítő elsütését jelzik. A gondom az, hogy nem tudom, hogy most cserélnem kell-e az övfeszítőt, mert magán a patronon viszont nem látok az elsütésre utaló semmi nyomot (a kis háromszög ugyanúgy berakható a helyére)... Vagy ez lenne a normális? Ha csere szükséges akkor még egy kérdés merül fel bennem: simán lefúrhatom a szegecselt övfeszítőt a régi ülésemről, vagy a szegecsnek van valami szerepe ami miatt nem pótolható csavarral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Megjöttek a Gsi ülések, de sajnos a biztonsági öv csatjából már kikandikálnak egy picit a sárga négyzetek, amik az övfeszítő elsütését jelzik. A gondom az, hogy nem tudom, hogy most cserélnem kell-e az övfeszítőt, mert magán a patronon viszont nem látok az elsütésre utaló semmi nyomot (a kis háromszög ugyanúgy berakható a helyére)... Vagy ez lenne a normális? Ha csere szükséges akkor még egy kérdés merül fel bennem: simán lefúrhatom a szegecselt övfeszítőt a régi ülésemről, vagy a szegecsnek van valami szerepe ami miatt nem pótolható csavarral? Amikor az övfeszítő elcsattan, az a sárga rész jó 2cm-t kiáll. Azt nézd meg, hogy összehasonlítva egy tuti jó csattal mekkora a távolság a csat és a torx fejű rögzítőcsavar között, amivel az üléshez van rögzítve? Ha kb. 10cm-rel rövidebb, akkor el van csattanva, csak levágták azt a kiálló sárga műanyagot (én is csináltam ilyet, ki is szúrták a műszakin). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Amikor az övfeszítő elcsattan, az a sárga rész jó 2cm-t kiáll. Azt nézd meg, hogy összehasonlítva egy tuti jó csattal mekkora a távolság a csat és a torx fejű rögzítőcsavar között, amivel az üléshez van rögzítve? Ha kb. 10cm-rel rövidebb, akkor el van csattanva, csak levágták azt a kiálló sárga műanyagot (én is csináltam ilyet, ki is szúrták a műszakin). Hmm, akkor ezek szerint a patronon nem is látszik semmi? Az egyik csatból kiállt vagy két centit a sárga, a másikból pedig éppen hogy kidugta a fejét, de mivel simán vissza lehet dugni, ezért gondolom az is kuka sajnos. Na mindegy otthon átszerelem az üléseimről. Köszöntem a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Bal hátsó ajtómat egy ideje nem zárja a központi,nyitni viszont mindig nyitja.Leszedném a kárpitot,hogy belenézzek.Annak ugye nincs ilyen meglepije,mint az első ajtónak a tükörállító joystick alatti csavar?Azt ugyanis sikerült kiszakítanom anno :) . De. :) A belsőkilincs körüli és a fogantyú műanyagját ki kell pattintani/"tépni". Előbbit magad felé másikat felfelé. Ha jól rémlik. Utána csak ablaktekerő, meg a lenti csavarok. De mindenképpen az átvezetőnél kezdd a hibakeresést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Tud valaki mutatni olyan képet, ahol az autót teteje látszik belülről tetőkárpit nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Tud valaki mutatni olyan képet, ahol az autót teteje látszik belülről tetőkárpit nélkül? Képet mutatni nem tudok, de nemrég volt lebontva, így még emlékszem nagyjából. Mire vagy kíváncsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Képet mutatni nem tudok, de nemrég volt lebontva, így még emlékszem nagyjából. Mire vagy kíváncsi? Hogy hogy néz ki. :) De azért kösz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 De. :) A belsőkilincs körüli és a fogantyú műanyagját ki kell pattintani/"tépni". Előbbit magad felé másikat felfelé. Ha jól rémlik. Utána csak ablaktekerő, meg a lenti csavarok. De mindenképpen az átvezetőnél kezdd a hibakeresést. Köszi,holnap nekiesek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Hogy hogy néz ki. :) De azért kösz. :) kb. 40 centinként vannak keresztmerevítések (carinál legalábbis) közepe hozzáér a tetőhöz, a két szélén van hely kábelek elvezetéséhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 kb. 40 centinként vannak keresztmerevítések (carinál legalábbis) közepe hozzáér a tetőhöz, a két szélén van hely kábelek elvezetéséhez Nem csak az oszlopok felett? Na de mindegy. Felesleges körbeírni, látni akarom. :) Egy kép többet mond ezer szónál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Nem csak az oszlopok felett? Na de mindegy. Felesleges körbeírni, látni akarom. :) Egy kép többet mond ezer szónál. :) Szedd szét!Kb 5perc levenni és van vagy 2kg az is minuszban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Szedd szét!Kb 5perc levenni és van vagy 2kg az is minuszban! :) Biztos hogy 2? :) Ha képet linkelne valaki, akkor meg annyi idő sem lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 most ezért nem fogom leszedni ... :) csomagtérben pl nem sok oszlop van :) 2-3 kg biztos van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 gabi oldalán nem lehet találni képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 gabi oldalán nem lehet találni képet? Kép van dögivel, olyat ami nekem kellene nem találtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Johnny nyert. :) Bár nem 5 perc volt és nincs 2 kiló sem. Egész pontosan 1250g. Erősen gondolkozom kell-e ez nekem. :) Van még egy olyan "lap", mint a hátsó ülések alatt, gondolom rezgéscsillapítás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Johnny nyert. :D Bár nem 5 perc volt és nincs 2 kiló sem. Egész pontosan 1250g. Erősen gondolkozom kell-e ez nekem. :lol: Van még egy olyan "lap", mint a hátsó ülések alatt, gondolom rezgéscsillapítás miatt. :) :) :) te nem vagy 100-as! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts