pjoc Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Van valakinek ötlete? Lehet, hogy mégsem kattan másodszor, vagy esetleg az ajtóban zörög valami? Nekem le van pattanva a csomagtér ajtó zárjának a nyelvéről a műanyag, nekem az zörgött, tekertem 2 réteg szigetelő szalagot a pöcökre amibe beakad, azóta csend van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Van valakinek ötlete? Lehet, hogy mégsem kattan másodszor, vagy esetleg az ajtóban zörög valami? Nálam a Caravan hátsó rendszámtáblája zörög álló helyzetben, menet közben viszont nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 alapjáraton nagyobb a vibráció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 gumidugó, a véghatároló hogy áll benne? Azon állíts szerintem! Nekem le van pattanva a csomagtér ajtó zárjának a nyelvéről a műanyag, nekem az zörgött, tekertem 2 réteg szigetelő szalagot a pöcökre amibe beakad, azóta csend van :) Így emlékezetből nem tudom, hogy hol van ez az ütköző. Majd keresem! Ugyanígy a zárban nem emlékszem, hogy műanyag alkatrész lenne. De majd tekerek én is próbaképpen a pöcökre szigszit. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Az ajtó két szélénél egy-egy gumi ütközőbak, amit lehet csavargatni, és akkor ki-be állítódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 nekem nyűszörög valami, lehet ezzel kezelni azt is?? azt hittem az utolagos kalaptartó, de nem mert kivéve is nyekereg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 azt hittem az utolagos kapalató, de nem mert kivéve is nyekereg... ??? mi az, és hol vetted? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 belső műanyagjaid nincsenek? Nekem nincs,de mi kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 belső műanyagjaid nincsenek? Nem, neki csak belső fémváz van az élő szövet alatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nem találtam neki jobb topikot, így itt kérdezném meg, hogy a régi légzsák nélküli kétküllős kormánykereket, hogyan lehet levenni? Erről van szó: Odáig eljutottam, hogy a közepéről kipattintom a közepén lévő burkolatot, de itt megakadok. Semmi csavart, vagy kipattintható részt nem látok alatta. :) (A képet a használtautó.hu-ról vettem, az enyém nem ilyen tiszta.:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 A velencei strandkorlátkék fényezést már kitárgyaltuk. Engem most az érdekelne, hogy a szürke műszerfal-belsőt lehetett-e hajdanában külön rendelni, vagy pedig az automatikusan járt bizonyos motortípusokhoz, illetve felszereltségi szintekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 A velencei strandkorlátkék... Miami Blue :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Miami Blue :) Hajdanában egyébként utánanéztam, és akkor azt az adatot találtam, hogy a Miami Blue-t a facelift megjelenése után megszüntették, és helyette az alapszínek között megjelent az Atlantis Kék, a kétrétegűeknél pedig a Kerámia Kék fantázianevű fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hajdanában egyébként utánanéztam, és akkor azt az adatot találtam, hogy a Miami Blue-t a facelift megjelenése után megszüntették, és helyette az alapszínek között megjelent az Atlantis Kék, a kétrétegűeknél pedig a Kerámia Kék fantázianevű fényezés. A világos belső pedig sztem szintén a facelifttel tűnt el, legalábbis fiatalabb autókban nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ja azok anémetekben van, de dizelekből régiben is sokban van fekete. én feketét kéket és szürkét láttam még eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ja azok anémetekben van, de dizelekből régiben is sokban van fekete. én feketét kéket és szürkét láttam még eddig. kéket??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 jaja biony kéket... cápa bömösben is látni oylat illetve az utolsó 4 körlámpás bömösökben is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 jaja biony kéket... cápa bömösben is látni oylat illetve az utolsó 4 körlámpás bömösökben is... Kéket én csak A Vectrában láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Kéket én csak A Vectrában láttam. Minden nap a kék belsőt nézem. Természetesen állat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 én egy astra f be láttam. lépcsőshátu 1.6 os 15 éves volt talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Minden nap a kék belsőt nézem. Természetesen állat :) Gondolom mélykék :) Van róla képed? Én még nem láttam olyat, de jól menne a fényezéshez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Gondolom mélykék :) Van róla képed? Én még nem láttam olyat, de jól menne a fényezéshez :) amit én láttam ez elég mély volt, majdhogynem fekete :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Gondolom mélykék :) Van róla képed? Én még nem láttam olyat, de jól menne a fényezéshez :) Csináljak róla képet ? :) Olyan kék, mint a Veki kékje különben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Csináljak róla képet ? :D Olyan kék, mint a Veki kékje különben. Kérünk képet. De előbb takaritsd ki. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Minden nap a kék belsőt nézem. Természetesen állat :) Elég érdekes lehet. Küldj képet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts