sgery Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Bocs,de mi az a lökhálitó? :huh: bocsi, pösze vagyok:P de megpróbálom: LökháRitó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ne szivasd már szegényt, van baja igy is elég :lol: Nem bántani akarom,csak szúrja a szemem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 a co nkon alig van 0 án kivül más szám, de gyanitom hogy van azért füst is :huh: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%BCst Szerintem hagyatkozhatunk erre a cikkre, elég jól fogalmaz. Sajnos valóban nincs tökéletes éges, főleg belsőégésű motoroknál nem beszélhetünk ilyenről, ezért szilárd részecskék mindenképpen előfordulnak a gázban, amit így tényleg lehet füstnek nevezni. Ezek azonban oly kis mértékben és méretben vannak jelen, hogy lényegében láthatatlanok, valószínűleg ezért sem a hazai sem a külföldi szaknyelv nem él ezzel a kifejezéssel. És bár definíció szerint helyes a meghatározás, ebben és hasonló szövegkörnyzetben a használata szerintem nem helyénvaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 bazki na most fáradtam el.... jo legyen gáz akkor.. de sose hallottam még azt hogy egy kocsi kipufogója gázol, sokkal ismerősebb a füstöl. de ha szakmailag akarom megfogalmazni, akkor tényleg helytállób a gáz kifejezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jo legyen gáz akkor.. de sose hallottam még azt hogy egy kocsi kipufogója gázol, sokkal ismerősebb a füstöl. de ha szakmailag akarom megfogalmazni, akkor tényleg helytállób a gáz kifejezés. Na és olyan nincs is a szép magyar nyelvben, hogy füstgázol??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 bazki na most fáradtam el.... jo legyen gáz akkor.. de sose hallottam még azt hogy egy kocsi kipufogója gázol, sokkal ismerősebb a füstöl. de ha szakmailag akarom megfogalmazni, akkor tényleg helytállób a gáz kifejezés. Elég csak az EGR (AGR) -re gondolni. Ha magyarul mondod ugyanez a helyzet. :huh: Egyébként ha nekem azt mondják, hogy füstöl a kipufogóm, akkor lehet hogy elkezdek valami rosszra gondolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nekem füstölni szokott, és nem gázolni nem füstgázolni. akkor van gond ha kormol, meg nyomja a kéket... és mint mondtam kipufogó téma szerint helyesebb a gáz, szakmailag, de köznyelven füstölni szokott az a kipufogó, errefelé legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 amit szabad szemmel látsz, az gőz :huh: ha meg nem, akkor qrva nagy gáz van a mocival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 gabi tudom, de akkor is ezt szoktam meg hogy füstöl a kipufogó.. wareszos multam van WANTED :huh: am metabondszagú a gőze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 bazki na most fáradtam el.... jo legyen gáz akkor.. de sose hallottam még azt hogy egy kocsi kipufogója gázol, sokkal ismerősebb a füstöl. de ha szakmailag akarom megfogalmazni, akkor tényleg helytállób a gáz kifejezés. Hagyadmááá!tápi ilyen!Már megszoktuk!Unatkozik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 2 ezret mondott a srácc a tűzfalon lévő kárpitra. Elkelt máár?? Jövő 7 kedden mek Egerbeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Aztán a benti világitást is kicsit átfabrikálom, ahoz már sikerült megtalálnom minden infót:) Erről irrnál bővebben? Jöhet priviben is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hagyadmááá!tápi ilyen!Már megszoktuk!Unatkozik! :huh: Nemis. Rengeteg dolgom lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nemis. Rengeteg dolgom lenne. :huh: nekem is de nyugi értem a dolgokat :) én is bele szoktam kötögetni a dolgokba :D a kárpit még nem kelt el, de eger odébb van tiszaujtl.... de most jut eszembe te nyiregyi vagy, ha ráaszánod magad, akkor nézz be hozzám ;) bár csak este leszek itthon :) gyakon vagyok 5ig :S rem hétfő délután mehetek a saját cuccaimért, ha naon kell elhozom, ha marad pénzem rá... na meg ha el tudsz érte jönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nekem is de nyugi értem a dolgokat :) én is bele szoktam kötögetni a dolgokba :D a kárpit még nem kelt el, de eger odébb van tiszaujtl.... de most jut eszembe te nyiregyi vagy, ha ráaszánod magad, akkor nézz be hozzám ;) bár csak este leszek itthon :) gyakon vagyok 5ig :S rem hétfő délután mehetek a saját cuccaimért, ha naon kell elhozom, ha marad pénzem rá... na meg ha el tudsz érte jönni :huh: Nyomjad léécci privibee ! Szolnokról mennék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 akkor nemjol láttam :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 akkor nemjol láttam :S Mármint hogy hova is kéne menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mármint hogy hova is kéne menni :huh: mármint hogy honnan kéne jönnöd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 caravan-ról tudok nyilatkozni, hogy hogyan van ) yooccoo !! Teljesen felizgacc vze! Hát neem kűűdöd az imát?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 yooccoo !! Teljesen felizgacc vze! :huh: Atyaég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 :huh: Atyaég! A sok ígérgetésssssel !! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Sziasztok! 93-as Astrámon cserére értek a visszapillantó tükrök. Mivel elég nagy a holt tere ezeknek a régi sík visszapillantó üvegeknek, ezért inkább az egész visszapillantót cserélném a házával együtt a 94 utáni Astrákéra. Sajnos nem tudom azonban, hogy az új házakat fel lehet-e rakni a régi helyére. Valaki tudja erre a választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Sziasztok! 93-as Astrámon cserére értek a visszapillantó tükrök. Mivel elég nagy a holt tere ezeknek a régi sík visszapillantó üvegeknek, ezért inkább az egész visszapillantót cserélném a házával együtt a 94 utáni Astrákéra. Sajnos nem tudom azonban, hogy az új házakat fel lehet-e rakni a régi helyére. Valaki tudja erre a választ? Hali! Én is a múlt héten cseréltem le az újabbra,semmi gond nem volt vele,ugyanott vannak a lyukak.Az enyém elektromos.De utánna néztem,hogy létezik a régire domború tükörlap,úgy 1000-1500 pénzért,ha jól emlékszem.De én nem bántam meg,vagy 3x akkora teret látok,meg jobban is néz ki :huh: .Az avataron láthatod,ha jó a szemed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Hali! Én is a múlt héten cseréltem le az újabbra,semmi gond nem volt vele,ugyanott vannak a lyukak.Az enyém elektromos.De utánna néztem,hogy létezik a régire domború tükörlap,úgy 1000-1500 pénzért,ha jól emlékszem.De én nem bántam meg,5x akkora teret látok,meg jobban is néz ki :huh: . Áááá, köszöntem a gyors és örömteli választ, már rendelem is. Sajnos az enyém csak manuális, pedig tolatáskor jól jönne, de majd a tolatóradar megoldja. :lol: Még egy kérdés: Kívülről is tökéletesen illeszkedik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Áááá, köszöntem a gyors és örömteli választ, már rendelem is. Sajnos az enyém csak manuális, pedig tolatáskor jól jönne, de majd a tolatóradar megoldja. :lol: Még egy kérdés: Kívülről is tökéletesen illeszkedik? Az enyém igen,de ha jól tudom,van többféle utángyártott is.Én azt hiszem TYC márkájút vettem,de lehet,hogy az az index volt.Lent van a kocsiban a doboza :huh: . De ha kell,holnap megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts