Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

bőröket ki tudod pattintani alul, aztán belülről oldod a tetején a szorítókötést.

váltógombot bezony le kell vágni, az rá van sajtolva.

sötétítéshez tudok egy műhelyet Érden, ott jó minőségű fóliával és munkával dolgoznak,

a kombik 35-40 körül alakulnak. Omega már 45 (nagy és sok a szívás vele).

hát levágni nem akarom, mert aztán valamit még elszúrok rajta, akkor az marad ahogy volt:D

a műhely cimét áttod küldeni privátban? vagy ha lehet itt is:) köszi!

Megosztás:

na majd megnézem, mert én erősen csavartam, nem akartam erőlteti mert aztán még eltöröm..:huh:

Ez a veszély tényleg fennáll, de nekem például sikerült leszedni egyben és visszarakni is. Tényleg nagyon erősen kell fogni. Először csak picit oldalra csavard aztán, ha megmozdult akkor mehet felfele is apránként. Ha megindult onnantól már könnyebb.

Megosztás:

Ez a veszély tényleg fennáll, de nekem például sikerült leszedni egyben és visszarakni is. Tényleg nagyon erősen kell fogni. Először csak picit oldalra csavard aztán, ha megmozdult akkor mehet felfele is apránként. Ha megindult onnantól már könnyebb.

A váltó szárára érdemes ráfognii? Tényleg nem fog eltörni?? Ha jól értem akkor menetes! :huh:

Megosztás:

A váltó szárára érdemes ráfognii? Tényleg nem fog eltörni?? Ha jól értem akkor menetes! :huh:

Nem találsz rajta fogást, ahhoz túl vékony, de az alja elég jól megfogja. Az azért gondolod, hogy én nem fogom megmondani, hogy a tiéd vagy másé eltörik-e. :lol: Nem menetes hanem barázdált. Ha oldalról nézed, akkor a vízszintestől vagy függőlegestől 45 fokban eltérő barázdák vannak rajta erre is arra is.

Megosztás:

nincs olyan hátsódob, ami felfelé változtatna a teljesítményen :huh:

ezt jó tudni:) pedig valaki múltkor állitotta nekem hogy vegyek rá új dobot attól majd jobb lesz. mind1:) igy is jól megy nekem...:lol:

nem tudjátok van-e és ha van kb mennyibe kerül egy normális müanyag festék? mármint ha le akarok fújni pár belő elemet más szinre.. ha már igy belódultam az átalakitás gondolatába:D ja, és hol kapni ilyet?:)

Megosztás:

szabad leömlésű dobok, vagy nyitottaktol szép lesz a hangja, nekem legalábbis tetszik, és az nem vesz a teljesítményből... ha jol gondolom.

műanyag festést én is probálgatom, de ne dőlj be annak a bolti eladónak, aki azt mondja hogy ez biztos jo a műanyagra.

nekem ezt mondták, és ugy jött lefele, mint a szél, egybe...

másik dolgo, hogy szilikon eltávolítóval se árt lekezelgetni a dolgokat, mert a szilikonmaradványokat rühellik a festékek.

a műanyag alapozó pedig ritka és drága is:S

én második körben lekezeltem szilikon stoppal, aztán csak ugy rá a festéket, igaz leírás szerint műanyagra való festék, mikor már tapintás száraz vot átfujtam lakkal is

lassan 3 hónapja pihen a szekrény tetején, de eddig még nem dobta le magáról, és kapargattam is de nem jött le..

egyenlőre tavasszal igy fog belekerülni, ha később kopna vagy pattogna, akkor majd veszek műanyag alapozót is hozzá, és ujrafujom.

Megosztás:

Javasolhatom a belső műanyagokat festegetőknek, hogy nézzenek szét egy modellező boltban? :huh:

ez egy roppant jó ötlet, csak lehet nem költséghatékony :lol: és pl nekem ilyen nincs a közelemben tudomásom szerint.

de az tuti hogy ott spéci festéket lehet venni, és nem fog lakopogatni, pattogni stb.

Megosztás:

nincs olyan hátsódob, ami felfelé változtatna a teljesítményen :huh:

Hát nem tudom. Én 2 hete rakattam fel sportdobot,és határozottan úgy érzem,hogy jobb lett.Rugalmasabb.Eddig én sem tudtam,hogy ez mit takar,tényleg nehéz meghatározni,de valóban ez rá a legjobb kifejezés.Pl. ha már messziről látom,hogy nem fogok átérni a lámpánál,és gáz nélkül szépen odagurulok,alapjáraton már nem kezd el rángatni.Amúgy szerintem jobban (könnyebben) is gyorsul,de nem kizárt,hogy csak a hangja miatt vélem így (biztos belejátszik valami pszichés dolog,nagy hang=nagy teljesítmény).Hogy erősebb lett-e,azt nem tudom megmondani,le kellene mérni valakinek széria- majd sportdobbal.Egyes cégek írnak fogyasztás csökkenésről is-azt felejtsd el :lol: .Nem lehet megállni,hogy ne pörgesd egyfolytában,és ne akarj mindenkit letolni az útról.

Megosztás:

Ha csak áteresztő dob van a rendszerben, akkor kisebb lesz a torlónyomás, és így a nyomatékgörbe is ellaposodik kicsit.

és az mindegy hol van a terelőlapos???

hogy a középső illetve a hátsó dob az??

mert nekem a hátsó dobom lehet terelőlapos, bár nem sokminden terelőlap volt benne, most meg főleg... a középső meg gyanitom hogy áteresztős, mint amit multkor belinkeltem

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.