Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Gabi és a helye sincsen meg?? két szélen egy egy lyk amibe a csecsebimbók mennek, köztük két hosszúkás lyuk, ahol a viz folyik ki astrás kollégának kéne megnéznie neki is olyan a vas mint az enyém, abban kellene lennie neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ajtó aljában van pár lyuk, de az kell is, ott távozik a lecsapódott pára víz formájában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ajtó aljában van pár lyuk, de az kell is, ott távozik a lecsapódott pára víz formájában :lol: tudom joda.... irtam is, távozik ott más is mosás után is pl, páramentes halmazálapotban a víz egyből :huh: de akkro ebbe miért volt ez a gumi?? kiengedni kiengedi ugyan lassana vizet, de tuti később ér ki belőle, és egy kicsi meg is ragad a gumi és az ajto között.... ha tiédbe sinc silyen nem rakom vissza tavaszal se, mert akkor gondolom nem annyira számottetvő az a hatása, hogy nem engedi ott be a felcsapódott vizet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 tudom joda.... irtam is, távozik ott más is mosás után is pl, páramentes halmazálapotban a víz egyből :huh: de akkro ebbe miért volt ez a gumi?? kiengedni kiengedi ugyan lassana vizet, de tuti később ér ki belőle, és egy kicsi meg is ragad a gumi és az ajto között.... ha tiédbe sinc silyen nem rakom vissza tavaszal se, mert akkor gondolom nem annyira számottetvő az a hatása, hogy nem engedi ott be a felcsapódott vizet... Én sem láttam még ilyet, az enyémen sincs. Az előző Astrámon sem volt. Nem valami maszek megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 hátul tudom hogy olyan fémszorítós, de elől hova lesz szorítva??? a műanyga doblemez takarja a sárvődő peremét. vagy az alá kellene tenni? nem fogja akkor nagyon eltartani a műanyag doblmezt?? Hátul csavaros... Asszem 4 csavar tartja, ott nincs fémszorító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 az első sárvédő dimilapokat mihez kell rögzíteni??? mert azt se ártana vennem előre, mert nicns és tegnap mostam le az autot és már össze is lett baszva..:S A műanyag sárvédőben van 2 db lyuk és a sárvédő műanyag betét "élében" is van :huh: :lol: De 1db lemez és a csavar is (alul) megfogjaa. Nekem is így van már 1 ideje, mivel 1db-ot elhagytam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nekem hátul fémszorítóval volt feltéve!!!!! na majd ha veszek előre akkor kiokoskodom a továbbiakat, mert nekem lyuk nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi hol tudok olcsón első illetve hátső lökösöket szerezni? Vaterán stb mindenfélét lehet találni horribilis árakon :huh: Tudtok segíteni? Használt is tökéletes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi hol tudok olcsón első illetve hátső lökösöket szerezni? Vaterán stb mindenfélét lehet találni horribilis árakon :huh: Tudtok segíteni? Használt is tökéletes :lol: Bontóban próbáltad már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 vaterán 5 ezerért már van. uj utángyári 15 ért kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 hátul tudom hogy olyan fémszorítós, de elől hova lesz szorítva??? a műanyga doblemez takarja a sárvődő peremét. vagy az alá kellene tenni? nem fogja akkor nagyon eltartani a műanyag doblmezt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 http://img81.imageshack.us/my.php?image=img1232to3.jpg http://img81.imageshack.us/my.php?image=img1238sc3.jpg Novyy! JOhnny-nak hála itt a képes anyag. Erről beszélteem :huh: Képpel nem idézünk. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Novyy! JOhnny-nak hála itt a képes anyag. Erről beszélteem :huh: Ha idézel vkitől képes idézetet, a modik nem szeretik, ha képpel idézünk. Köszi! Ilyet egyébként én is akarok majd felrakni mindkét gépre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha idézel vkitől képes idézetet, a modik nem szeretik, ha képpel idézünk. Köszi! Köcce, hogy xólsz, te 1gyébként hogy hivatkoznál rá? Meert sajna a hozzászólás számát neem láttam :huh: (Félre ne érts neem kötözködni akarok, csak tanácsot kérek, mert még túl nagy tapasztalatom dicse. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öki Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 vaterán 5 ezerért már van. uj utángyári 15 ért kezdődik. Hali! Nem gyárira gondoltam hanem valami egyedire :huh: Bontókban is körbenéztem, nemigazán van. Ismertek valakit akivel normális áron lehet csináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nem gyárira gondoltam hanem valami egyedire :huh: Bontókban is körbenéztem, nemigazán van. Ismertek valakit akivel normális áron lehet csináltatni? 40 körül kezdődnek az üvegszálas egyedi lökösök. Maglódon ismerek egy srácot, aki ügyesen dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ezeket a sárvédőlapokat mindegyik astrára fel lehet építeni???láttam aképeket, de nem nem nagyon emlékeztet az én első kerékjáratomra, a műanyag doblemez... az egyedi lökösöket Lacostol is meglehet kérdezni, szokott is forumozni, privibe talán visszair... mert ő is benne van ebben az iparágban, miskolci... de az ár neki is igy mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 szepi te szlovákiába nem tudsz hozzájutni olcsobban ilyen tuning kiegészítőkhöz?? pl nekem meg sok más kollégának utánajárhatnál, hogy arrafelé nem lehet e hozzájutni astra F be való hátsó sárvádő műanyag dobbetéthez, illetve kipufogórendszer daabjai milyen árakba mennek. egyik ismerősömnek igaz skodája van favorit kombi de kakiért pisiért vesz hozzá mindnet szlovákiábol, és ő mondta hogy nem csak skodákhoz vannak cuccok. Novyy! Megnéztem a sárvádőt:500-700SKK között mozog! A középdob olyan 1500-2400SKK között! De ez csak egy bolt ára! Műgyantát egyenlőre nem találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Köcce, hogy xólsz, te 1gyébként hogy hivatkoznál rá? Meert sajna a hozzászólás számát neem láttam :huh: (Félre ne érts neem kötözködni akarok, csak tanácsot kérek, mert még túl nagy tapasztalatom dicse. ) Amikor válaszolsz egy hsz-ra a zárojelen belül van 2 db "img" rész egy elől, egy hátul, azt kitörlöd és "url"-t írsz a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ezeket a sárvédőlapokat mindegyik astrára fel lehet építeni???láttam aképeket, de nem nem nagyon emlékeztet az én első kerékjáratomra, a műanyag doblemez... Mi kell még? Rágjam meg helyetted? :huh: Mit nem értesz ezen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Mi kell még? Rágjam meg helyetted? :huh: Mit nem értesz ezen? Megtennéd neki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Amikor válaszolsz egy hsz-ra a zárojelen belül van 2 db "img" rész egy elől, egy hátul, azt kitörlöd és "url"-t írsz a helyére. Köcce :huh: Így teszek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 azt nem értem, hogy nekem nem igy néz ki.... vagy nem emlékszem rá jol, de nyáron ugyis megy vissza a hátsó is, most csak csavarral, és venni kell előre is, árba mennyibe mozognak?? egy pár első ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 középkonzolban van eltérés?? amibe a kézifék, és a váltó van arra gondolok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 azt nem értem, hogy nekem nem igy néz ki.... vagy nem emlékszem rá jol, de nyáron ugyis megy vissza a hátsó is, most csak csavarral, és venni kell előre is, árba mennyibe mozognak?? egy pár első ? 3EFt körül van az egy pár! Akkor rakok még képeket: Kellékek a rögzítéshez: Alul van egy bolha,amit ki kell venni és a kerékjáratban van egy müanyag csavar,azt letekerni,aztán bontható is így ki: Aztán meg kell keresni a gyári gyengítéseket és kivágni: Készen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts