Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Ha szeretném a fejegységemet korrektül berögzíteni(nehogy kivegyék könnyen, meg rövid a tartófiókja is), akkor honnan érdemes megközelíteni?

Én elsőre a kesztyűtartó kivételére gondoltam, de inkább kérdezek előbb.... :huh: :lol: .Igazából mindenképpen ki szeretné venni, mert a az usb-kábelét szépen beleappikálnám a kesztyűtartó oldal-, vagy szemközti falába.

Köszi az 5leteket.

Karesz

Megosztás:

Sziasztok!

Ha szeretném a fejegységemet korrektül berögzíteni(nehogy kivegyék könnyen, meg rövid a tartófiókja is), akkor honnan érdemes megközelíteni?

Én elsőre a kesztyűtartó kivételére gondoltam, de inkább kérdezek előbb.... :huh: :lol: .Igazából mindenképpen ki szeretné venni, mert a az usb-kábelét szépen beleappikálnám a kesztyűtartó oldal-, vagy szemközti falába.

Köszi az 5leteket.

Karesz

Pl átugorhatnál a Nyugat topicba, és az ott megbeszélt tali alkalmával kitalálhatjuk. :D

Megosztás:

leszedni ezt hogy lehet, törés nélkül ? :huh:

ha melegszik az idő szeretném átfesteni szépen szürkére, mint maien a kocsi is, nem tetszik igy feketén.

Van a fejeken olyan íves lemez, alá tudsz nyúlni srófcígerrel, és leemeled. Azután már simán lejön a gömgfejről. Ha vissza is akarod rakni, akkor avége felől lehet rátolni, persze egy kicsit szét kell feszíteni a lemez végeit.

Megosztás:

srófcígerrel

ez meg mi fán terem?

ha csavarhuzoval aláfeszitek nem lehet lehuzni???

egy kisit innen egy kicsit onna feszitve?

Srófcíger=csavarhúzó. :huh:

De lehet, ha csak aláfeszítesz, úgy is le tudod szedni a faudi fejről. És akkor nem kell vissza szerelni a lemezt.

Megosztás:

na ezzel is okosabb lettem ma :huh:

szerintem az a tuti ha lefeszitem előbb csavarhuzoval azt a lemezt, utána meg csak vissza kell tolni ugyis nem???

Úgy nem, ha nem feszíted le teljesen, csak aláfeszítessz, és közben megpróbálod lehúzni a fejről.

Megosztás:

Úgy nem, ha nem feszíted le teljesen, csak aláfeszítessz, és közben megpróbálod lehúzni a fejről.

ugy gondoltam én is hogy kifesziteni teljesen azt a lemezt, és utána lehuzni.

ha nagyon nem akarna jönni akkor meg kitekerem a gömböket....

Megosztás:

ugy gondoltam én is hogy kifesziteni teljesen azt a lemezt, és utána lehuzni.

ha nagyon nem akarna jönni akkor meg kitekerem a gömböket....

Annyit nem ér az egész, akkor inkább pattintsd ki a lemezt, aztán meg szépen visszarakhatod. Míg ha kitekered a faudi fejet, amikor vissza akarod rakni akkor majd nem kap bele a menetbe, meg ilyenek.

Megosztás:

no, végigtelefonáltam jó sok bontóba, párhoz ki is mentem a keresztúri útra, de sehol nem volt hozzá semmi alkatrész:(

(első lökös,bal sárvédő és hűtőmaszk)

nem tudtok valami dugi bontót ahol lehet?

ill. az utángyártottat mennyi kezelni? illetve ilyenkor mit fújnak rá? kell az egyáltalán? (kicsit hülye vagyok hozzá:huh: )

Megosztás:

no, végigtelefonáltam jó sok bontóba, párhoz ki is mentem a keresztúri útra, de sehol nem volt hozzá semmi alkatrész:(

(első lökös,bal sárvédő és hűtőmaszk)

nem tudtok valami dugi bontót ahol lehet?

ill. az utángyártottat mennyi kezelni? illetve ilyenkor mit fújnak rá? kell az egyáltalán? (kicsit hülye vagyok hozzá:huh: )

Fóton van egy nagy bontó, próbálkozz ott. :lol:

Megosztás:

azt nem tudjátok kb mennyibe kerül átfújni más színre egy elemet? mert csak kék és piros cuccok vannak hozzá, fehéret még sehol sem találtam:/

hogy tud valaki kék színben venni egy opel astrát:D

és a fóti bontóban csak 98as évjáratig tartanak cuccot:(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.