mackosajt Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 szerintem az a zárhíd elég csúnyán néz ki. Csavarodott is, meg rogyogatott is. A bal oldala egyértelműen CS. Szerintem ha nem szeret legózni a kasztnis, akkor cserét fog rá mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 a képek a furák, valójában nem sokat csúszott, csavarodni se sokat csinált, de majd holnap megmondja a karosszériás. olajat most cseréltem, hát 15e km után eléggé lefáradt már:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 szerintem az a zárhíd elég csúnyán néz ki. Csavarodott is, meg rogyogatott is. A bal oldala egyértelműen CS. Szerintem ha nem szeret legózni a kasztnis, akkor cserét fog rá mondani. Az utángyártott zárhíd nem drága(kb 15E),de elég ügyeskezű lakatos kell hozzá,mert elsőre nem fog passzolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hmmm. Asszem ezt a hátsó dobbetétet én is meglépem. Most néztem, itt fentebb, hogy tőlem kb. másfél kilométerre személyesen megvehetem.:huh: Már vásároltam náluk fél éve, akkor még az omihoz. A csomadtértálca tényleg méretpontos volt. Mondjuk azota is megvan, féláron, ha kell valakinek.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hmmm. Asszem ezt a hátsó dobbetétet én is meglépem. Most néztem, itt fentebb, hogy tőlem kb. másfél kilométerre személyesen megvehetem.:lol: Már vásároltam náluk fél éve, akkor még az omihoz. A csomadtértálca tényleg méretpontos volt. Mondjuk azota is megvan, féláron, ha kell valakinek.:D Én is tervezem de csak tavasszal. Hol is van az a másfél km tőled? Lehet, hogy márc. ápr. környékén keresni foglak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Itt veszprémben. Szolj nyugodtan ha kell tőlük valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Itt veszprémben. Szolj nyugodtan ha kell tőlük valami. Köszi. De csak a tavasszal gondoltam, amikor már nincs latyak, sózott utak meg egyebek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 No ma kicseréltük Morgó cartárssal a bal első ajtó zsanérstiftjeit. Nem voltak berohadva,ápoltam én anno eleget olajjal,most megtérült. Simán kijöttek,érdekes,hogy csak az alsó volt vállasra kopva. Csere után még mindig picit lógott az ajtó. Zárnyelvet meglazítottuk a B oszlopon,egy nagyon picit mozdítottunk rajta,most tökéletes. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 No ma kicseréltük Morgó cartárssal a bal első ajtó zsanérstiftjeit. Nem voltak berohadva,ápoltam én anno eleget olajjal,most megtérült. Simán kijöttek,érdekes,hogy csak az alsó volt vállasra kopva. Csere után még mindig picit lógott az ajtó. Zárnyelvet meglazítottuk a B oszlopon,egy nagyon picit mozdítottunk rajta,most tökéletes. :huh: Mert arra nehezedik az ajtó súlya (ha a felsőt, mint forgáspontot képzeled el, az alsót a súly előre, a motor irányába nyomja). Hogyan lehet kivenni? Nem csináltál képeket? Nekünk is kéne cserélni a Caravanon, de én még meg se tudtam mozdítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 ahogy Gabi mondta: erőszak ő ugy mesélte, hogy ütni kell, és már ha leütötted addig, hogy nem lehet ütni fogóval ki lehet huzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Mert arra nehezedik az ajtó súlya (ha a felsőt, mint forgáspontot képzeled el, az alsót a súly előre, a motor irányába nyomja). Hogyan lehet kivenni? Nem csináltál képeket? Nekünk is kéne cserélni a Caravanon, de én még meg se tudtam mozdítani. Kupakok le. Befújni wd40-nel,aztán kell egy olyan fogó,ami a kalapos fele alá rátolható. Ráfogsz,aztán magát a fogót kezded el ütni. Így szép lassan kijön,de két emberes móka,mert valakinek tartania kell az ajtót. Az újat megkenni zsírral és szépen belehet ütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az utángyártott zárhíd nem drága(kb 15E),de elég ügyeskezű lakatos kell hozzá,mert elsőre nem fog passzolni. a bontott gyárival többet kell dolgoznia a lakatosnak, így inkább az új utángyártottat javallanám. nekem is az került az omiba, és nem volt vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ahogy Gabi mondta: erőszak ő ugy mesélte, hogy ütni kell, és már ha leütötted addig, hogy nem lehet ütni fogóval ki lehet huzni. nem a stiftet kell közvetlenül ütni, hanem rá kell fogni fogóval, és azzal kiütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bontani csak óvatosan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 az biztos, főleg a műanyag küszöböket.. épp hogy megmozdítod, és már reped is egy fél cmet a pozicionáló körmöknél, még jo hogy nem látszik.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nah, me vennem kellett egy pár hátsó ajtó telót. Történt mindez azért, mert kint valék a jó kis TECSO-ban, és cuccolnék be az ótóba, mikoronis a jókis hátsóajtóteló elengedé magából azt a kevés nyomást amit kb 20mp kézzel való tartás során összegyüjtött, és úgy fejbevágott az ajtózár, hogy 2x körbefutottam az autó körül, sűrű és hangos káromkodások közepette :huh: . Még az a szerencse, hogy volt rajtam sapka, és nem vágta szét a fejemet. Persze tudom, hogy rég ki kellett volna cserélni, de mindíg elfelejtettem az ősszel. Karácsony előtt meg nem volt rá keretem. Most viszont, kimentem a UNIX-ba és vettem egy párat 6374 forintért, EDC kedvezménnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 szép bodog ujévi történet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Nah, me vennem kellett egy pár hátsó ajtó telót. Történt mindez azért, mert kint valék a jó kis TECSO-ban, és cuccolnék be az ótóba, mikoronis a jókis hátsóajtóteló elengedé magából azt a kevés nyomást amit kb 20mp kézzel való tartás során összegyüjtött, és úgy fejbevágott az ajtózár, hogy 2x körbefutottam az autó körül, sűrű és hangos káromkodások közepette :huh: . Még az a szerencse, hogy volt rajtam sapka, és nem vágta szét a fejemet. Persze tudom, hogy rég ki kellett volna cserélni, de mindíg elfelejtettem az ősszel. Karácsony előtt meg nem volt rá keretem. Most viszont, kimentem a UNIX-ba és vettem egy párat 6374 forintért, EDC kedvezménnyel. Ezt én is megkaptam 1 5 ajtós Astra csomagtartójában matattam, amikor rácsapódott a derekamra. Hát én is majdnem össze...... magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :D Végre használod valami értelmesre a fejed :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 nekem most az omi motortérajtó telók fáradtak el, így fejemmel tartva kellett tegnap akkut cserélni :D csodálom, hogy sikerült akkor azon a 15cm-es résen kicibálnod az aksit! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 degonooooosz! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 hát Gabi azon felül hogy biztos izgalmas lehetett a mutatványod, de ennyire meg is kaptad a jo akaratú emberektől :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 csodálom, hogy sikerült akkor azon a 15cm-es résen kicibálnod az aksit! :huh: :lol: Pont ezen agyaltam én is,hogy lőrésen,hogyan jött az ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 jó tudni, hogy ennyi barát vesz körül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts