hening Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ha tudjátok, hogy a hátsó csomagtartó ajtón kívül levő barna műanyag csík ami a két lámpa között van, mivel van rögzítve? mert egyik végénél már laza zörög. levettem belülről a műanyag borítást de nem látok semmit ami rögzítené belülről. kösz lipi Le kell még szedni belűlről a zár körül 2 db anyát, kívűlről a rendszámtartót tartja még 2 db csavar, aztán "óvcsiba" ki kell pattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Lenne egy olyan kérdésem ha tudjátok, hogy a hátsó csomagtartó ajtón kívül levő barna műanyag csík ami a két lámpa között van, mivel van rögzítve? mert egyik végénél már laza zörög. levettem belülről a műanyag borítást de nem látok semmit ami rögzítené belülről. Barna? :( Én olyat csak feketében láttam. Attól, hogy leszeded nem nagyon tudod megcsinálni még. Valószínű egy vagy több pattintófül eltört, viszont leszedésnél eltörhetsz még egy párat. (Főleg most hidegben.) Szerintem próbáld meg valahogy kiékelni, vagy kétoldalas ragasztót alápakolni hátha megfogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 ha a rendszámot megfogta, azt is megfogja, csak meg kell pucolni szépen elég nagy felülete van ahhoz hogy megtapadjon..... de ha ugy nem csörögne lehet nekem is kellene egy olyan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 hát végül is fekete, azért idegesít mert látom befolyik alá a víz és félek előbb utóbb rozsdásodni fog alatta. megprobálom majd megragasztani v.szilikon egyébként csomagtartót szétszedtem, összes műanyag borítást meg szőnyeget kivettem, és látom hogy az oldalsó műanyag mőgött a dob mőgé belűlről szépen befolyik a víz valahonnan felűlről, és elkezdett ott már rohadni is a kaszni belűlről. most arra tippelek mivel körbe a gumi egybe van, hogy a kábeleket átvezető gumi csőnél folyik be a víz. ez volt már másoknál is probléma v. hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 hát végül is fekete, azért idegesít mert látom befolyik alá a víz és félek előbb utóbb rozsdásodni fog alatta. megprobálom majd megragasztani v.szilikon egyébként csomagtartót szétszedtem, összes műanyag borítást meg szőnyeget kivettem, és látom hogy az oldalsó műanyag mőgött a dob mőgé belűlről szépen befolyik a víz valahonnan felűlről, és elkezdett ott már rohadni is a kaszni belűlről. most arra tippelek mivel körbe a gumi egybe van, hogy a kábeleket átvezető gumi csőnél folyik be a víz. ez volt már másoknál is probléma v. hasonló? Igen volt, valahol már le is írtam. Nekem a tető és az oldallemez csatlakozásánál folyt be, a fekete tetősín alatt a végénél. A hátsó műanyagot pedig függőlegesen elhelyezkedő patentek tartják, asszem 5, elég könnyen törnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Korábban érdeklődtem Caravan-ra hátra szárny (tetőspoiler) iránt, még azóta sem szereztem be ilyet, de az 1-2 évvel ezelőtti 40e HuF körüli árhoz képest mostmár úgy látom mentek az árak lejjebb. 1. korábban ezt már néztük, még mindig drágállom kicsit - http://homes.col.hu/ap/ap.php?APC_LANG=hu&...11&APC_MD=2 2. ez még mindig elég húzós - http://www.csstuning.hu/?q=termek/2573 3. itt nincs ár, de nem is igazán tetszik - http://www.yatko.biz/kooltuning/index.php?s=1173254501 4. most épp nem jön be az oldal, de azt hiszem itt a legolcsóbb (21e - ha jól emlékszem, hogy ez az...), viszont nincs benne pótféklámpa - http://www.maxicar.hu/webshop/?p=productsM...i-Ablaksz%E1rny 5. és az eddigi befutó, legalábbis ez egész nomálisnak tűnik egész jó áron - http://www.apotuning.hu/index.php?cmd=term...p;termek_id=421 Jövőév elején szeretném elintézni, utánajárni a dolognak. Esetleg ezeken kívül ismertek mást? Valakinek netán eladóba? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 maglódi srác 20-ért csinál olyat, amilyet akarsz :( Ez onnan van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 gabi ez a te omid??? igen jol néz ki csak az a vonóhorog :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 gabi ez a te omid??? igen jol néz ki csak az a vonóhorog ;) Ja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 fu ilyet akarok én is vagyis hasonlot lököst tekintve, tetszenek ezek a baszott nagy légbeömlők trapéz formában :( váltó topikba nézz már át lécci ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 maglódi srác 20-ért csinál olyat, amilyet akarsz :( Ez onnan van: http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omega_hatulja.jpg Néztem mi a furcsa az autó hátulján a lámpa alatt, aztán rájöttem, hogy valszeg a díszléc hiánya miatt olyan fura "üres" ott. Ez egyébként az aktuális, javítás utáni állapot, vagy régebbi kép? Egyébként céép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Korábban érdeklődtem Caravan-ra hátra szárny (tetőspoiler) iránt, még azóta sem szereztem be ilyet, de az 1-2 évvel ezelőtti 40e HuF körüli árhoz képest mostmár úgy látom mentek az árak lejjebb. 5. és az eddigi befutó, legalábbis ez egész nomálisnak tűnik egész jó áron - http://www.apotuning.hu/index.php?cmd=term...p;termek_id=421 Jövőév elején szeretném elintézni, utánajárni a dolognak. Esetleg ezeken kívül ismertek mást? Valakinek netán eladóba? :( És ehhez mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 És ehhez mit szólsz? Naggyon gáz!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Néztem mi a furcsa az autó hátulján a lámpa alatt, aztán rájöttem, hogy valszeg a díszléc hiánya miatt olyan fura "üres" ott. Ez egyébként az aktuális, javítás utáni állapot, vagy régebbi kép? Egyébként céép ;) Jah, még pár apróság hiánycikk rajta :( Egyébként most külsőleg azóta ez az állapot, csak a belsejét raktam össze nemrég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ez az alu profil szerintemis ultra gáz. gabi szép otod lesz felnit cserélni fogod ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 gabi szép otod lesz felnit cserélni fogod ugye? Természetesen. Télinek marad ez, tavasszal meg valami szép 17-es kerekeket nézek alá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 én most érdeklődök törött lökösök, homlokfal után, és tavasszal valami saját gyártású cuccot kéne összedobni :( kicsit szopni fogok a szimmetria miatt( vagy éppen annak hiánya miatt :) ) meg a felfogatással, de ha sikerül akkor naon boldog leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 maglódi srác 20-ért csinál olyat, amilyet akarsz :( Első, hátsó, küszöb és felső? mindez 20-ért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Első, hátsó, küszöb és felső? mindez 20-ért ? szárnyról volt csak szó, nem? ;) vagy ennyi pénzért még jo lenne ha lefényezné, felrakná, mm-re pontosan beigazítaná és felporlírozná az egész kocsit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 én is csak szárnyrol tudok szerintem a lökösök ugy 40 körül indulnak darabra. köszöbök ugy 30 párban miskolcon Sélei ennyiért csinálta anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 szárnyról volt csak szó, nem? :) vagy ennyi pénzért még jo lenne ha lefényezné, felrakná, mm-re pontosan beigazítaná és felporlírozná az egész kocsit? :( Sőőt még 1 kiadós alvázvédelem is beleférhetnee !! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 alvázvédelem az egy 3 órás meló :( célszerű nyár végén elvégezni akár otthon is ;) nem egetverő nehézségű. pontosabban az üregvédelem a fontosabb, mert a kocsi aljára felkerült sár víz lepereg megszárad, de az üregekben bekerült por pára hatására sárrá alakul és az ott nem szárad ki egykönyen. nyáron csináltunk egy kettes golfot 22éves volt. a küszöb alján ahol apor összeállt ott volt csak rohadva, de a küszöb belsejében is csak ott volt hiba, a többi lemeznek semmi baja nem volt a küszöbben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 a hűtőmaszkot hogy lehet kiszedni törésmentesen?? eljutotam odáig, hogy már csak a két szélén lévő pöcök tartotta, de azt nem sikerált kiszedni merről kell összenyomni a pöcköket benne??? vagy nem lehet csak ugy kiszedni ha kiveszem a lámpát??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 a hűtőmaszkot hogy lehet kiszedni törésmentesen?? eljutotam odáig, hogy már csak a két szélén lévő pöcök tartotta, de azt nem sikerált kiszedni merről kell összenyomni a pöcköket benne??? vagy nem lehet csak ugy kiszedni ha kiveszem a lámpát??? :( Elvileg oldalról feszegetve sérülésmentesen kiszedhető.........elvileg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 elvileg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts