Novy Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Jól kiszerkesztettél belőle egy zárójelet is. :cry: Szerintem max. félreérthető, de nem ellentmondásos. igen kiszerkesztettem, mert igy lett jo de szerintem ellentmondásos, ha eccer 1 cm vékony ami 10mm akkor 1mm hogy lehet vastag? :( na mindegy huzzunk innen kötekedni még el nem porolnak a modik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ma kicseréltem a jobb tükröt, TYC márkájút kaptam 6100 pénzbe került. Azóta is szidom azt az áll@tot aki levitte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ma kicseréltem a jobb tükröt, TYC márkájút kaptam 6100 pénzbe került. Azóta is szidom azt az áll@tot aki levitte. egy darab tükör??? az szép nekem egyik csavar helye el van pattanva és 100nál már remeg:S el fogom hagyni eccer:S de akkor meg bontoba 6ért adnak ott is kettőt :P legalábbis remélem :( és nem süvít meg passzolt legalább jol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 de szerintem ellentmondásos, ha eccer 1 cm vékony ami 10mm akkor 1mm hogy lehet vastag? :( Bassszus. Vékony <---> vastag Keskeny <---> széles Használjátok ezeket. Szép nyelv a magyar, mindenre van megfelelő szava, felesleges egy szót több mindenre használni, pláne ha ezek egymásnak ellentmondanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Használjátok ezeket. Igenis apu. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 egy darab tükör??? az szép nekem egyik csavar helye el van pattanva és 100nál már remeg:S el fogom hagyni eccer:S de akkor meg bontoba 6ért adnak ott is kettőt :cry: legalábbis remélem :P és nem süvít meg passzolt legalább jol? A komplett tükőr házastól, tükörlapostól ennyi, sztem volt nem túl drága :D . Ahoz képest, hogy ha nem törték volna le, ennyibe se került volna. :( Kérdeztem a bontós ismimet, nála nem volt ilyen('95-ös). Opelstras cartárs tanácsolta, hogy a spanyol Alkar tipustól óvakodjam, ráadásul az drágább is volt. Nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy milyent hoznak. Amúgy teljesen passzol nem sűvít ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Vannak ezek kétoldalasak: - montázsszalag: vastagabb, szivacsos, erős, pl tükrök felrakásához szokták írni - szőnyegragasztó: szövettel erősített, nem túl vastag, kellően erős - sima kétoldalas: sima papírszalag, csak teljesen egyenes felületen lehet vele jó eredményt elérni Mindegyiket lehet kapni nagyáruházakvan, 10m-es kiszerelések 800-1800Ft között. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 középsőt nem ismerem még :( de nyáron megismerem szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Hali. Ha már tükör témánál tartunk... Fűtött viszzapillantóim vannak, de a jobb oldali tükrömet (az üveget csak) az előző tulajok valamelyike csillagosra törte. Ezután nagyvonalúan ráragasztottak a töröttre egy síküveget. Két év óta készülök kicserélni ezt, mert a kis látószög nagyon zavaró. Ki tud róla, hogy 92-es évjárathoz lehet-e csak üveget (fűtöttet) kapni és ha még a kb. árát is megtudhatnám az lenne a csudijó! Elüre is köszönöm a segítségeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Hali. Ha már tükör témánál tartunk... Fűtött viszzapillantóim vannak, de a jobb oldali tükrömet (az üveget csak) az előző tulajok valamelyike csillagosra törte. Ezután nagyvonalúan ráragasztottak a töröttre egy síküveget. Két év óta készülök kicserélni ezt, mert a kis látószög nagyon zavaró. Ki tud róla, hogy 92-es évjárathoz lehet-e csak üveget (fűtöttet) kapni és ha még a kb. árát is megtudhatnám az lenne a csudijó! Elüre is köszönöm a segítségeteket. Azt ugyan nem tudom, hogy fűtött-e, de a bárdinál 1598 kemény magyar "pízbe" kerül. A unix-nál kb ugyanennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Azt ugyan nem tudom, hogy fűtött-e, de a bárdinál 1598 kemény magyar "pízbe" kerül. A unix-nál kb ugyanennyi. Köszike! Megsasolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Gondom van az ajtó kitámasztóval vagy mi a neve. Gondom, hogy ajtó nyitás/csukásnál kattog mint a régi jó skodáknál, de csak az utas oldali ajtónál. Befújtam neki wd40-et erre még hangosabb lett. kiszerelhető ez a mechanika? Cserélhető? Vagy csak zsirral kellene jól bekennem az ajtókárpit leszedése után belülről? Esetleg ha valaki tudna egy ábrát amin látszik hogy hol és hogyan van ez felszerelve az ajtó belsejében... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Gondom van az ajtó kitámasztóval vagy mi a neve. Valószínű, hogy eltört. Legutóbb Tomi023-nak volt ilyen problémája a B Vekivel. Keresd meg abban a topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Gondom van az ajtó kitámasztóval vagy mi a neve. Gondom, hogy ajtó nyitás/csukásnál kattog mint a régi jó skodáknál, de csak az utas oldali ajtónál. Befújtam neki wd40-et erre még hangosabb lett. kiszerelhető ez a mechanika? Cserélhető? Vagy csak zsirral kellene jól bekennem az ajtókárpit leszedése után belülről? Esetleg ha valaki tudna egy ábrát amin látszik hogy hol és hogyan van ez felszerelve az ajtó belsejében... Ajtóhatároló. A csapszeg is tud kattogni, ha meg van kopva kicsit. (vagy a furat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ajtóhatároló. A csapszeg is tud kattogni, ha meg van kopva kicsit. (vagy a furat) csapszeg ok. Itt valami a mechanikában nem ok ott ahol ugye mgfogja bizonyos pontokon hogy ne csukódjun be. Tisztára öreg skoda feeling :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Lehet hogy csak zsírozni kellene, mert a WD40-el nem érted el magát a mechanikát. Kárpit leszedésével, de még úgyis nőgyógyászati munkát kíván. A cseréje meg egyenesen nőgyógyászati szakvizsgát kíván :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Lehet hogy csak zsírozni kellene, mert a WD40-el nem érted el magát a mechanikát. Kárpit leszedésével, de még úgyis nőgyógyászati munkát kíván. A cseréje meg egyenesen nőgyógyászati szakvizsgát kíván :( És van nőgyógyász ismerős aki szívesen szerel autót? :P :cry: Esetleg egy ábrával valaki kisegítene tis vagy epc-ből. Csak hogy lássam hova kell nyúlkálnom és mivel is van rögzítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Kívülről van csavarozva vagy szegecselve (omegán csavarozva van az biztos, astrára nem emléxem már). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Nekem is kattog, pedig megkentem zsírral, de asszem már hozzászoktam.Főleg, hogy ekkora meló, nem is nagyon gondolkozom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Annyira azért nem vészes kicserélni....Szerintem a kárpit leszedése sokkal több időt vesz igénybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 http://extra.hu/gallery/userview/novotnik/...ad3debadb64615d ez az egyképem van, ahol valamennyirelátszik talán az a mechanika, az ablak síne kicsit takarja, ha nem az lenne bocsi :( nem nagyon foglalkoztam vele, de szerintem nem olyan nagy melo megzsirozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Annyira azért nem vészes kicserélni....Szerintem a kárpit leszedése sokkal több időt vesz igénybe. Á dehogy ... nekem a kárpit leszedése 2-3 perc :( Nemrég gyakoroltam a szétesett ablakmechanika miatt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 http://extra.hu/gallery/userview/novotnik/...ad3debadb64615d ez az egyképem van, ahol valamennyirelátszik talán az a mechanika, az ablak síne kicsit takarja, ha nem az lenne bocsi :( nem nagyon foglalkoztam vele, de szerintem nem olyan nagy melo megzsirozni. Köszi a képet. Ezek szerint két csavar (talán hatlapfejű) az ablaksín mögött. Talán ez menni fog, de előtte keresek eggyet bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 csöppet elbizonytalanodtam :( Multkor ugye szétesett az ablakemelő mechanikám amit végül összeraktam és működik azóta is. Erre most találok egy fotót a vaterán amiben egy ilyen mechanika van !DE! Az ablaküvel alján lévő alu sínben nekem két műanyag csúszka van (legalább is ennyit tettem vissza) és a mechanikának is két karjára emlékszem (lásd zölddel) Erre itt ez a kép amin van egy harmadik kar amivel nem is találkoztam szereléskor? Ez a harmadik (pirossal jelölve) hol csúszkál ill hol kellene lennie? kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Van egy külön sín az ajtó hátsó felénél, a tekerő magasságában, abban kéne lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts