Novy Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 mondom én:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Abszolut csak zajcsökkentő a hatása szerintem, és az is csak valamejest menet közmen értendő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ja a zajcsökkentő hatása minimális, de ingyen volt. Egyébként meg tök jó állapotú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Az jó lenne... jövő héten kéne kipucolnom. :lol: Beszéltem a sráccal a szárazz kárpittisztítóról, de nem sok eredménnyel. Egyszer használta csak, mert nem talált utánna többet. Ez is kb. 2-éve volt. Úgy működött, hogy ráfújta a kárpitra (habot) nem kellet beledörzsölni, csak várni még megszárad. apró fehér golyócskák ledtek belőlle, és azt kellet kiporszívózni. Én még mindíg csak ezt tudom: A legtöbb boltban kapható, jó eredménnyel tisztít a kocsiban és a lakásban is üléseket/szöveteket. Kb. 600 a sima, 1200 Ft a kefével ellátott verzió. Porszívózással kiegészítve még jobb eredményt hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hege Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Sziasztok! Hege vagyok. 3 hónapja 1.7 TDS Isuzu boldog tulajdonosa. A gép jó, csak a kormány kerekem nem áll egyenesben. Szeretném helyre tenni, de a légzsák működtetését nem ismerem. Segítséget szeretnék kérni olyantól aki szedett már ki égzsákot és sikeresen vissza is tette! Előre is kösz! Hege Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Nem a kormányt kell levenni, hanem a futóművet kell beállíttatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Én még mindíg csak ezt tudom: http://www.kepfeltoltes.hu/071007/prevent_...ltoltes.hu_.jpg Majd még megszakértem ezt, asszem itt az auchanban láttam ilyet. Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hege Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 A futómű tökéletes. A régi gumikon féloldali kopás nincs, az autó nem húz semerre, ezért a futóműhöz nem szeretnék nyúlni, arra gondoltam hogy ha a kormánykererket egy foggal elfordítom akkor kis szerencsével egyenesbe áll alaphelyzetben. Neked nem ez a véleményed? Köszi a hozzászólást! Hege Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 A futómű tökéletes. A régi gumikon féloldali kopás nincs, az autó nem húz semerre, ezért a futóműhöz nem szeretnék nyúlni, arra gondoltam hogy ha a kormánykererket egy foggal elfordítom akkor kis szerencsével egyenesbe áll alaphelyzetben. Neked nem ez a véleményed? Köszi a hozzászólást! Hege Nem. Mindenképpen megméretném futóművessel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ha a kormány még nem volt leszedve eddig, akkor a futómű mászhatott el. Ha a kormányt teszed át, akkor lehet, hogy jobbra jobban alá tudod tekerni, mint balra (vagy fordítva). Egy mérés nem árthat. Ha véletlenül utánna kell állítani, akkor is kb párezer forint, és tuti jó lesz minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 gabi gondolom nem a versenyótóba kell a kárpittisztító:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hege Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Nem tudom hogy volt e leszedve a kormány,de az index nullázó pöcök a legfelső állásban van egyenesben álló kerekeknél.Az OPEL könyv szerint bal oldali állásban kéne lennie!A futómübeállitás kb. mekkora összeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 hát mifelénk 6-8 ezerig de ez karoszéria nem futómű topik lécci oda átfáradni, mert a modik mérgesek lesznek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 gabi gondolom nem a versenyótóba kell a kárpittisztító:lol: nem, omiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Gabi lottoznom kellene bármibe lefogadtam volna:) hihihaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 am visszatérve ha a hőt nem fogja meg akkor a hangot mégugyse, mert a hang nem felfelé hanem mindenfelé száll szoval akkor minek??? szerintem több hőt fog mint hangot lehet nem is azé hogy megfogja a meleget, hanem hogy a mocitető felől ne engedje be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 am visszatérve ha a hőt nem fogja meg akkor a hangot mégugyse, mert a hang nem felfelé hanem mindenfelé száll szoval akkor minek??? szerintem több hőt fog mint hangot lehet nem is azé hogy megfogja a meleget, hanem hogy a mocitető felől ne engedje be? Lecsukott mocitetőnél a hang csak lefelé mehet, ezt pedig tudja csökkenteni azáltal, hogy a mocitetőről nem verődik vissza a föld felé a hang :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Valaki gyorsan help. Voltam bent autósboltban. Az E Kadett 5.ajtó teleszkópja 55cm-es nyitott állapotban, viszont az alsó csavar és a lyuk közötti távolság 38cm. Akkor melyik az igazság? Vagy rossz Kadett tipust néztem? :lol: Megrendeltem, még talán vissza tudom mondani ha valaki gyorsan válaszol... Pls. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Valaki gyorsan help. Voltam bent autósboltban. Az E Kadett 5.ajtó teleszkópja 55cm-es nyitott állapotban, viszont az alsó csavar és a lyuk közötti távolság 38cm. Akkor melyik az igazság? Vagy rossz Kadett tipust néztem? :lol: Megrendeltem, még talán vissza tudom mondani ha valaki gyorsan válaszol... Pls. :P Na, módosítottam a rendelést. Rendeltem egy univerzális gázteleszkópot, 38cm-st. 3200Ft darabja. Egyébként az E Kadett legolcsóbb teleszkópja ami egyben a legerősebb is az pont 2500Ft volt. :lol: Ma délután érkezik meg a cucc, majd csinálok képeket ha valakit érdekell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Na, módosítottam a rendelést. Rendeltem egy univerzális gázteleszkópot, 38cm-st. 3200Ft darabja. Egyébként az E Kadett legolcsóbb teleszkópja ami egyben a legerősebb is az pont 2500Ft volt. :lol: Ma délután érkezik meg a cucc, majd csinálok képeket ha valakit érdekell. :lol: Az jó lenne. A szerelésről is, ha megoldható. Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 olyan kis "csöcsöket" is vettél, amire rámegy a teleszkóp 2 vége? vagy az rajta van a teleszkópon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 olyan kis "csöcsöket" is vettél, amire rámegy a teleszkóp 2 vége? vagy az rajta van a teleszkópon? Aztmondta a bótos hogy létezik ilyen csavar, csak több fajta van neki. Ha megérkezik a teló akkor mégnézzük hogy milyen kő hozzá és megveszem azt is persze. :lol: Az jó lenne. A szerelésről is, ha megoldható. Kösz. Persze hogy megoldható. Nem ígérem hogy ma de valamikor meglesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 de most akkor akadetté nem is jo??? valamikor lemérem már hogy ha felnyitom mekkora a távolság lezárva nem tom megmérni, csak saccolni:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 lezárva nem tom megmérni, csak saccolni:S Hogyne tudnád! Legyél kreatív! 1. Fogsz egy szappant (Baba, Dove, bármi), bejelölöd a mocitetőn és a sárvédő külső részén a felfogatási pontokat. 2. Lehajtod a mocitetőt, a sárvédőn lévő jelet átvetíted a mocitetőre (vagy fordítva), szappannal újabb jel 3. megméred 4. lemosod az autóról a szappant. Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 ja igen kézenfekvő:lol: szig szalag jobb:) am D vagy E kadettét kell nézni? vaterán van 1000ft tol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts