Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Az jó lenne... jövő héten kéne kipucolnom. :lol:

Beszéltem a sráccal a szárazz kárpittisztítóról, de nem sok eredménnyel. Egyszer használta csak,

mert nem talált utánna többet. Ez is kb. 2-éve volt.

Úgy működött, hogy ráfújta a kárpitra (habot) nem kellet beledörzsölni, csak várni még megszárad.

apró fehér golyócskák ledtek belőlle, és azt kellet kiporszívózni.

Én még mindíg csak ezt tudom:

A legtöbb boltban kapható, jó eredménnyel tisztít a kocsiban és a lakásban is üléseket/szöveteket.

Kb. 600 a sima, 1200 Ft a kefével ellátott verzió.

Porszívózással kiegészítve még jobb eredményt hoz.

prevent_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Sziasztok!

Hege vagyok. 3 hónapja 1.7 TDS Isuzu boldog tulajdonosa. A gép jó, csak a kormány kerekem nem áll egyenesben. Szeretném helyre tenni, de a légzsák működtetését nem ismerem. Segítséget szeretnék kérni olyantól aki szedett már ki égzsákot és sikeresen vissza is tette!

Előre is kösz!

Hege

Megosztás:

A futómű tökéletes. A régi gumikon féloldali kopás nincs, az autó nem húz semerre, ezért a futóműhöz nem szeretnék nyúlni, arra gondoltam hogy ha a kormánykererket egy foggal elfordítom akkor kis szerencsével egyenesbe áll alaphelyzetben. Neked nem ez a véleményed?

Köszi a hozzászólást!

Hege

Megosztás:

A futómű tökéletes. A régi gumikon féloldali kopás nincs, az autó nem húz semerre, ezért a futóműhöz nem szeretnék nyúlni, arra gondoltam hogy ha a kormánykererket egy foggal elfordítom akkor kis szerencsével egyenesbe áll alaphelyzetben. Neked nem ez a véleményed?

Köszi a hozzászólást!

Hege

Nem. Mindenképpen megméretném futóművessel.

Megosztás:

am visszatérve ha a hőt nem fogja meg akkor a hangot mégugyse, mert a hang nem felfelé hanem mindenfelé száll szoval akkor minek???

szerintem több hőt fog mint hangot

lehet nem is azé hogy megfogja a meleget, hanem hogy a mocitető felől ne engedje be?

Megosztás:

am visszatérve ha a hőt nem fogja meg akkor a hangot mégugyse, mert a hang nem felfelé hanem mindenfelé száll szoval akkor minek???

szerintem több hőt fog mint hangot

lehet nem is azé hogy megfogja a meleget, hanem hogy a mocitető felől ne engedje be?

Lecsukott mocitetőnél a hang csak lefelé mehet, ezt pedig tudja csökkenteni azáltal, hogy a mocitetőről nem verődik vissza a föld felé a hang :lol:

Megosztás:

Valaki gyorsan help.

Voltam bent autósboltban. Az E Kadett 5.ajtó teleszkópja 55cm-es nyitott állapotban, viszont az alsó csavar és a lyuk közötti távolság 38cm.

Akkor melyik az igazság? Vagy rossz Kadett tipust néztem? :lol:

Megrendeltem, még talán vissza tudom mondani ha valaki gyorsan válaszol... Pls. :lol:

Megosztás:

Valaki gyorsan help.

Voltam bent autósboltban. Az E Kadett 5.ajtó teleszkópja 55cm-es nyitott állapotban, viszont az alsó csavar és a lyuk közötti távolság 38cm.

Akkor melyik az igazság? Vagy rossz Kadett tipust néztem? :lol:

Megrendeltem, még talán vissza tudom mondani ha valaki gyorsan válaszol... Pls. :P

Na, módosítottam a rendelést. Rendeltem egy univerzális gázteleszkópot, 38cm-st. 3200Ft darabja. Egyébként az E Kadett legolcsóbb teleszkópja ami egyben a legerősebb is az pont 2500Ft volt. :lol:

Ma délután érkezik meg a cucc, majd csinálok képeket ha valakit érdekell. :lol:

Megosztás:

Na, módosítottam a rendelést. Rendeltem egy univerzális gázteleszkópot, 38cm-st. 3200Ft darabja. Egyébként az E Kadett legolcsóbb teleszkópja ami egyben a legerősebb is az pont 2500Ft volt. :lol:

Ma délután érkezik meg a cucc, majd csinálok képeket ha valakit érdekell. :lol:

Az jó lenne. A szerelésről is, ha megoldható. Kösz.

Megosztás:

olyan kis "csöcsöket" is vettél, amire rámegy a teleszkóp 2 vége? vagy az rajta van a teleszkópon?

Aztmondta a bótos hogy létezik ilyen csavar, csak több fajta van neki. Ha megérkezik a teló akkor mégnézzük hogy milyen kő hozzá és megveszem azt is persze. :lol:

Az jó lenne. A szerelésről is, ha megoldható. Kösz.

Persze hogy megoldható. Nem ígérem hogy ma de valamikor meglesz. :lol:

Megosztás:

lezárva nem tom megmérni, csak saccolni:S

Hogyne tudnád! Legyél kreatív!

1. Fogsz egy szappant (Baba, Dove, bármi), bejelölöd a mocitetőn és a sárvédő külső részén a felfogatási pontokat.

2. Lehajtod a mocitetőt, a sárvédőn lévő jelet átvetíted a mocitetőre (vagy fordítva), szappannal újabb jel

3. megméred

4. lemosod az autóról a szappant.

Ennyi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.