Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:wacko:

Csak irigykedtek... :unsure: :lol:

Hát persze :lol:

Gondolkodtam is, hogy az omegát ha már úgyis fényezzük, legyen ez a szín... de nagyon drága :) :o :D

Elküldve
Kell a közerkölcsrendészet engedélye hozzá? :lol: :lol: :)

Jaja, erkölcsi bizonyítvány, meg a kocsordi tanács engedélye (Polgár Jenő) :unsure: :wacko:

Elküldve

Megsúgom, nekem még tetszik is. Node ez olyan, hogyha valakinek narancs, akkor az KPM sárga, ha sötétzöld, akkor honvédzöld, és már én is megkaptam az okkerre a sütőtök sárgát. Szóval valamire mindennek hasonlítania kelll. Ez a kék spec. velencei strandkorlátkék. :unsure:

Elküldve
Megsúgom, nekem még tetszik is. Node ez olyan, hogyha valakinek narancs, akkor az KPM sárga, ha sötétzöld, akkor honvédzöld, és már én is megkaptam az okkerre a sütőtök sárgát. Szóval valamire mindennek hasonlítania kelll. Ez a kék spec. velencei strandkorlátkék. :unsure:

Nekem is KPM sárga(narancssárga) volt a dízel kombim, kaptam is az ívet miatta. Azért a kis 1.6-os elhúzta 230 km-re a nagy Omegát. :wacko:

Elküldve
Johnny. nekem azt meséld el lécci, mit kell egy Caravanban lebontani ahhoz, hogy kijöjjön a tetőkárpit? Az nyilvánvaló, hogy ki kell szedni elöl a lámpát, a kapaszkodót, a napellenzőket, aztán a tetőn vannak ilyen bepattintható műanyag tartók, azokat is, de hátul a csomagtérnél le kell bontani az egész oldalát?

Hátul le kell szedni az övet és az üveg körüli müanyag kárpitot.Csak a felsőt kell,az alsót nem.

Lassan nekem is le kell szednem mindkettön....Csak lusta vagyok neki állni :unsure:

Elküldve
Hátul le kell szedni az övet és az üveg körüli müanyag kárpitot.Csak a felsőt kell,az alsót nem.

Lassan nekem is le kell szednem mindkettön....Csak lusta vagyok neki állni :unsure:

Köszi!

Elküldve
a wareszunkon oylan volt a festés, hogy ha végighuztad a kezed rajta fehér lett tőle akewzed

lekentük az amway ossal na egy évig hozzá se kellett nyulni

Kérdeztem ismerőst kb: 3000 Ft egy flakon, ha kell valakinek szóljon.

Javítom az árat, pontosan 2500 Ft.

Elküldve

uhhh az nem is sok 2500, csak még a postát rászámolom, ugy már kicsit sok, meg ha azt beleveszem :a metabondos ingyen van na az igy már horror:D

Elküldve

Sziasztok!Szeretnék tanácsot kérni tőletek.Elengedte a tetőkárpit magát a napfénytető körül,és az első szélvédőnél.Mivel tudnám én azt visszaragasztani?Előre is köszönöm a segítségeteket.További szép vasárnapot.

Elküldve

Hali.

Jó ez a kis "Kárpitos cikk" amit öszeállitottatok, nekem is lassan eléri a fejemet a tetökárpit.

Tavasszal még csak az elsö ülések felett logott, de ma néztem már a kalaptartóhoz közelit a levált vászon vagy mi az.

Ez a ragasztó gondolom szagtalan, és nem lesz szipós szag a kocsiban. :unsure:

Elküldve

Sziasztok Lakók!

Kérdésem a következő lenne, nekem egy 2002-es classic 1.4-esem van és mostanában igen intenzív a benzinszag a hátsó ülés környékén, lehetséges, hogy a tankom megadta magát? Fogyiban nem vettem észre, hogy folyna és a tócsában sem, csak egy kicsit aggaszt a dolog, mert nem túl kellemes. :unsure:

A végső dolog a tank csere lenne, de hol? és mennyiért lehet tankot kapni (5 ajtós)?

Ha valakinek ötlete lenne a témával kapcsolatban azt megköszönném.

Üdv:BB

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.