Novy Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ja az más de az milyen moci??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ja az más de az milyen moci??? Pontosan az övét nem tudom, de asszem 1.8, 2.0 és a dizelek(kivéve ISUZU, annak a motor hátsó részén van( qrva szar cserélni)). :unsure: De ez nem idevaló téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Pontosan az övét nem tudom, de asszem 1.8, 2.0 és a dizelek(kivéve ISUZU, annak a motor hátsó részén van( qrva szar cserélni)). :unsure: De ez nem idevaló téma. 17DR mocim van és annak a moci oldalán van,a jobb kerékjárat felöl lehet hozzáférni,pont a takarólemez alatt lesz,ezért lesz gumiból,mert csak felhajtom és betudok alá nyúlni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 17DR mocim van és annak a moci oldalán van,a jobb kerékjárat felöl lehet hozzáférni,pont a takarólemez alatt lesz,ezért lesz gumiból,mert csak felhajtom és betudok alá nyúlni! Az ugyanúgy van mint a 1.6-os dizel kadetten ugye? Mert azon nem volt ilyen műanyag borítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Az ugyanúgy van mint a 1.6-os dizel kadetten ugye? Mert azon nem volt ilyen műanyag borítás. Ezen sincs,de szegény generátor így kapja a mocskot rendessen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok Mivel nincs "Kárpit" fórum ezért gondolom itt feltehetem a kérdésemet. Az tapasztaltam, hogy a tetőkárpitom (de csak a huzat ... vagy micsoda) szép lassan kezd leereszkedni az utastérbe. Néhány helyen elvált és mint egy hólyag, lóg lefelé. Próbált már valaki ilyet orvosolni, és hogyan? Én arra gondoltam, hogy valamilyen fecskendővel ragasztót juttatok mögé, de félek, hogy akkor meg ráncos lesz. Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok Mivel nincs "Kárpit" fórum ezért gondolom itt feltehetem a kérdésemet. Az tapasztaltam, hogy a tetőkárpitom (de csak a huzat ... vagy micsoda) szép lassan kezd leereszkedni az utastérbe. Néhány helyen elvált és mint egy hólyag, lóg lefelé. Próbált már valaki ilyet orvosolni, és hogyan? Én arra gondoltam, hogy valamilyen fecskendővel ragasztót juttatok mögé, de félek, hogy akkor meg ráncos lesz. Laci szia nekem szomszéd fogja bebőrözni Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok Mivel nincs "Kárpit" fórum ezért gondolom itt feltehetem a kérdésemet. Az tapasztaltam, hogy a tetőkárpitom (de csak a huzat ... vagy micsoda) szép lassan kezd leereszkedni az utastérbe. Néhány helyen elvált és mint egy hólyag, lóg lefelé. Próbált már valaki ilyet orvosolni, és hogyan? Én arra gondoltam, hogy valamilyen fecskendővel ragasztót juttatok mögé, de félek, hogy akkor meg ráncos lesz. Laci Itt olvasgass egy kicsit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ravic Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok Egy hónapja lettem egy 5 éves F Astra tulajdonosa . Pesten egy teherautó a lenyitható oldalát nekivágta a jobb első sárvédő peremének. :-((( két karist lett egymás mellett Egy hivatalos Suzuki fényezőbe az egész elemet akarták fújni 25k-ért de én csak a peremet szeretném. Kérdésem az hogy pesten hol találok olyan helyet ahol szinkód alapján javítják, sajnos kicsit be is horpadt a sárvédőiv pereme. Tud-e valaki ilyenre egy ügyeskezü mestert? köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Tényleg teljes elemet kéne fújatni, különben látszani fog a javítás rajta. A 25 mondjuk átlag user ár, lehet 20 körül is találni rá mestert. Ha horpadt az ív, akkor legegyszerűbb az elemcsere, utángyártott sárvédő 7-8e Ft. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Tényleg teljes elemet kéne fújatni, különben látszani fog a javítás rajta. A 25 mondjuk átlag user ár, lehet 20 körül is találni rá mestert. Ha horpadt az ív, akkor legegyszerűbb az elemcsere, utángyártott sárvédő 7-8e Ft. :unsure: Annyi nincs, sztem 5e körül kapható, nekem legalábbis tavaly ennyi volt, a festés 10e volt itt nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ezen sincs,de szegény generátor így kapja a mocskot rendessen! Nekem is verte a víz, ha nagy eső volt. Világított is a töltésjelző egy darabig. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Nekem is verte a víz, ha nagy eső volt. Világított is a töltésjelző egy darabig. :unsure: Igen, ezt már én is tapasztaltam, ezért keresek olyan takarót a dobba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Sziasztok Egy hónapja lettem egy 5 éves F Astra tulajdonosa . Pesten egy teherautó a lenyitható oldalát nekivágta a jobb első sárvédő peremének. :-((( két karist lett egymás mellett Egy hivatalos Suzuki fényezőbe az egész elemet akarták fújni 25k-ért de én csak a peremet szeretném. Kérdésem az hogy pesten hol találok olyan helyet ahol szinkód alapján javítják, sajnos kicsit be is horpadt a sárvédőiv pereme. Tud-e valaki ilyenre egy ügyeskezü mestert? köszönöm Egy kis horpadástól még nem kell elemet cserélni, egy ügyeskezü Lákátos :unsure: talán tud rajta segíteni. A fényezést pedig valóban a teljes felületen kell elkövetni, pláne ha metál. a kolompár :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Készül egy leírás képekkel tetőkárpitfelújításról! :wacko: Coming soon! :unsure: Johnny, ez elkészült már? Nálunk is esedékes lesz, szereztem egy másik tetőkárpitot, csak cserélni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Johnny, ez elkészült már? Nálunk is esedékes lesz, szereztem egy másik tetőkárpitot, csak cserélni kellene. Elvileg Udi csinálta a képeket,szal majd megkérdezem tőle,de nem nagy dolog megcsinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Johnny! Képek itt vannak, már csak egy sztory kellene hozzá: http://www.kep.tar.hu/udi/50400981#2 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 ez most gy készült, hogy a régoről leszedtétek a kárpitot, meg a ragasztó maradványait és uj szövettel lett bevonva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 ez most gy készült, hogy a régoről leszedtétek a kárpitot, meg a ragasztó maradványait és uj szövettel lett bevonva? Igen! De kérlek,mielőtt elküldesz egy hozzászólást,legalább egyszer olvasd már végig,mert nem vagyunk kódfejtők! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Johnny. nekem azt meséld el lécci, mit kell egy Caravanban lebontani ahhoz, hogy kijöjjön a tetőkárpit? Az nyilvánvaló, hogy ki kell szedni elöl a lámpát, a kapaszkodót, a napellenzőket, aztán a tetőn vannak ilyen bepattintható műanyag tartók, azokat is, de hátul a csomagtérnél le kell bontani az egész oldalát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Johnny. nekem azt meséld el lécci, mit kell egy Caravanban lebontani ahhoz, hogy kijöjjön a tetőkárpit? Az nyilvánvaló, hogy ki kell szedni elöl a lámpát, a kapaszkodót, a napellenzőket, aztán a tetőn vannak ilyen bepattintható műanyag tartók, azokat is, de hátul a csomagtérnél le kell bontani az egész oldalát? Megmondom neked őszintén nem tudom!Eddig csak 5 ajtósból szedtem ki,de abból már 10perc alatt kikapom. Nem kell mindent leszedni szerintem,kérdezd meg pü-ben coupe-t,ő tud segíteni szerintem,mert nemrég ripityára szedte szét a caravan-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 pedig átolvastam :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 elég a felső csavart kiszedni minden takarólemeznél, de egyszerűbb (szerintem) visszarakni, ha az alsót is kicsavarod pláne ha nem akarod rögtön összekarcolni az új kárpitot/bőrt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ha jól látom, akkor Powerup és FPepe kék villámja ugyanolyan színű. Milyen szín az pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ha jól látom, akkor Powerup és FPepe kék villámja ugyanolyan színű. Milyen szín az pontosan? Miami Blue a hivatalos neve, nekem legalábbis ez szerepel a szervízfüzetében, ami az egyetlen eredeti dokumentuma az autónak (a törzskönyvben türkizkék, a forgalmiban csak kék), ha jól emléxem a kódja E 272. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts