mélykék76 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Jégkaparó nem rendeltetésszerű használata esetleg? :blush: Fűtőszálak mellett sok értelme van kapírgálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Fűtőszálak mellett sok értelme van kapírgálni :D Látszik hogy neked még nem volt sosem igazán jeges a hátsó szélvédőd. ;) A fűtőszállal kb fél óra, mire történik valami. :lol: Ha meg hó van rajta vagy 10 centi, akkor még több. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Gabi! Caravan hátsó szélvédőn kevésbé áll meg a hó! :blush: Oda elég szokott lenni a fűtőszál. :D Nekem legalábbis kb. fél perc múlva már van látszatja a működésüknek. Azok a "karcok" viszont érdekesek. egy kép csak jó lenne, ha sikerülne róluk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Gabi! Caravan hátsó szélvédőn kevésbé áll meg a hó! :blush: Oda elég szokott lenni a fűtőszál. :lol: Nekem legalábbis kb. fél perc múlva már van látszatja a működésüknek. Azok a "karcok" viszont érdekesek. egy kép csak jó lenne, ha sikerülne róluk. :lol: Jóvan, látom neked sem volt még igazán jeges. :D Szerinted az omega millllen típusú popsival rendelkezik? :lol: Gyertek ide Budaörsre élni, és a friss hegyről letóduló nagyon párás levegőt élvezzétek, ami már 0 foknál is gyönyörűen vagy centi vastagon rá tud telepedni a szélvédőkre, tök mindegy mennyi a dőlésszöge. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 tudom, hogy az is caravan. De én saját tapasztalatból beszélek... amúgy én utálom a kaparót, ezért inkább jégoldózok... na de mielőtt még rámszólna egy modi, abbahagyom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jegkaparot elvbol sosem hasznalok, hiszen karcolja a szelvedot. Igy a Caravanom hatso ablakan sem keletkezhettek a kaparotol ezek a karcolasok. Az a furcsa, hogy a karcok surun egymas mellett, foltszeruen helyezkednek el (erre irtam, hogy mint gombostuk egy gyufasdobozban), es legfeljebb, de nem mindenhol lehet ezeket kivulrol tapitani. A baj az, hogy egyre tobb folt keletkezik, es tenyleges zavar a hatrafele valo kilatasban. Teljesen tanacstalan vagyok, lehet, hogy az ujonnan vett Champion ablaktorlot lecserelem, mert bar teljesen ep a gumija, nem zarhatom ki, hogy megis az okozza. Mas otlet? Jegkaparo helyett nalam bevalt megoldas a szelvedo hovedo foliaval valo letakarasa. Sosem volt jegesedes alatta... A ket szelet becsiptetem az ajtoknal, igy a szel nem fujja el, lelopni nem tudjak, de ha megis, par szaz forint csupan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Biztos nem az ablaktörlő okozza a függőleges csíkokat... A fólia nem vált be, hiába az alaposság, odafagyott az is. :blush: Budaörsön ez az egy hátránya van a tiszta hegyi levegőnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Fűtött garázs a megoldás... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Fűtött garázs a megoldás... :blush: :D Az errefelé öröklődő érték, nem lehet ilyesmit találni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Mi a teendő azokkal a rozsdafoltokkal, amelyek például a kerékjáratoknál jelennek meg? Mit lehet, illetve kell tenni a rozsdásodás ellen? Azt mondta egy nálam kompetensebb ember, hogy a karosszéria lakatos ilyenkor kivágja a rozsdás részt, és valamilyen javító ívet heggeszt a helyére. Elsősorban tanácsokért volnék hálás, de ha valakinek volt már pozitív tapasztalata egy szerelővel, privát üzenetben szívesen fogadok egy nevet vagy címet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Pontosan ez a megoldása. A javítóív nagyon olcsó, a jó karosszériás viszont aranyárban dolgozik. :blush: Ha viszont nem jó karosszériáshoz viszed, akkor bezony 1-2 év, és még jobban fog rohadni. :D Jah, és persze ilyenkor a teljes elemet újra kell fényezni utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Attól függ mekkora rozsdafoltok vannak rajta! Ha nem túl nagyok és csak felületi rozsda még menthető lenne passziváló anyaggal! Ha viszont jobban rohad csak is karoszériás segíthet! Egyébként nem a karosszériások rontják el általában,inkább a festők nem dolgoznak alá rendessen a festésnek szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Szép napot mindenkinek! A kép alsó részén látható keresztmerevítőt kicserélem (amit látjátok kissé meg van gyürődve). Na most ez szépen ponthegesztve volt. Némi türelemmel+pár órával és egy hidegvágóval szépen leszedtem a régi merevítőt. Aztán flexxel utósiíitottam. A kérdésem az lenne, hogy hegesztés előtt valamilyen lónyállal le kell kezelni a nyers fémfelületet, vagy hegesztés után? Valszeg ponthgesztve lesz, azért ez a furcsa kérdés. Illetve hegesztés után mivel érdemes lefesteni?/lekezelni, hogy ne kezdjen el rothadni egyszercsak? üdv és köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Sziasztok Az van hogy holnap ki kéne kapjam az anyósülést mert kell a hely. Az övfesztitőt hogyan tudom kibiztositani hogy ne durranjon el? Tudom hogy volt ez már téma de a kereső nem igazán talált ra érdemlegeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Az van hogy holnap ki kéne kapjam az anyósülést mert kell a hely. Az övfesztitőt hogyan tudom kibiztositani hogy ne durranjon el? Tudom hogy volt ez már téma de a kereső nem igazán talált ra érdemlegeset. Fityeg rajta egy műanyag pöcök azt kell a helyére betolni. Elég egyértelmű ha szét van szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Fityeg rajta egy műanyag pöcök azt kell a helyére betolni. Elég egyértelmű ha szét van szedve. ok köszi remélem nem cseszem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Valahogy így :rolleyes: [image deleted] Ezt a képet majd törölnöm kell kopirájt okokból. szerk. töröltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 törölheted köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 hello azajtok aljában vannak azok a kis gumicsikok azt ti benne hagyátok?? mert ahogy én észreveszem elég rendesen benntartja a koszt legalábbis én mosáskor ha memozgatom folyik ki alatta a koszos lé , de csak ha megmozgatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 törölheted köszi remélem segített :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Tudja valaki pontosan, hogy az 1995 előtt és után, illetve az 1998 után gyártott Classic modellek esetében hogyan változott (ha változott egyáltalán) a gyárilag biztosított átrozsdásodási garancia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Tudja valaki pontosan, hogy az 1995 előtt és után, illetve az 1998 után gyártott Classic modellek esetében hogyan változott (ha változott egyáltalán) a gyárilag biztosított átrozsdásodási garancia? 98'-ig tuti nem változtt.Az utániak pedig sztem ugyanazzal a technológiával készültek. Talán a G sorozatnál már más a helyzet, nem csámcsog az autó 2. gazdája......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 hello az ajtok aljában vannak azok a kis gumicsikok azt ti benne hagyátok?? mert ahogy én észreveszem elég rendesen benntartja a koszt legalábbis én mosáskor ha memozgatom folyik ki alatta a koszos lé , de csak ha megmozgatom erre is valaki naaa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 hm most vagy nem tudjátok miről kérdezek, vagy senkiek sincs olyanja??:rolleyes: hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 hm most vagy nem tudjátok miről kérdezek, vagy senkiek sincs olyanja??<_< hello Gumicsík az ajtók aljában?.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts