aranykard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Sziasztok! A vaterán láttam kaméleonos flip-flop festéket, ha valakit érdekel. http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=7273744 Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hétvégén leszedtem a tetőcsomi lécet. Elég tanulságos, hiába nyomatom végig a csíkot gőzborotvával hetente, a belső rész kajak tele volt mindenféle akármivel. Alatta pár helyen már hiányos volt a festék is, szóval utolsó elötti pillanat volt. A kosz csak autópolírral jött le, más nem oldotta... Kapott festéket, utána az egészet lekentem kaucsuk-bitumen alvázvédővel, ezzel több bajom nem lesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hétvégén leszedtem a tetőcsomi lécet. Elég tanulságos, hiába nyomatom végig a csíkot gőzborotvával hetente, a belső rész kajak tele volt mindenféle akármivel. Alatta pár helyen már hiányos volt a festék is, szóval utolsó elötti pillanat volt. A kosz csak autópolírral jött le, más nem oldotta... Kapott festéket, utána az egészet lekentem kaucsuk-bitumen alvázvédővel, ezzel több bajom nem lesz. :blink: Kép esetleg? hol, hogyan van rögzítve? Érdekelne engem is lehet a dolog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Kép esetleg? hol, hogyan van rögzítve? Érdekelne engem is lehet a dolog.. sima pattintós, belülről kifelé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 sima pattintós, belülről kifelé :blink: ez vhogy nem világos,de majd megszakértem... ennyi tartja? akkor a csomagok hogy nem szállnak el.. (bár nekem még egyszer se volt fenn ilyen alkalmatosság) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 :blink: ez vhogy nem világos,de majd megszakértem... ennyi tartja? akkor a csomagok hogy nem szállnak el.. (bár nekem még egyszer se volt fenn ilyen alkalmatosság) a csomagot nem az tartja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 a csomagot nem az tartja :blink: Jah.. h ez csak boritás.. és mga a tartó a kis tolókák alatt van..?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Jah.. h ez csak boritás.. és mga a tartó a kis tolókák alatt van..?! a tolókák alatt a tető van, amire rögzíted a csomagtartót :blink: csüt lurdy és megmutatom, hogy megy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 :blink: ez vhogy nem világos,de majd megszakértem... ennyi tartja? akkor a csomagok hogy nem szállnak el.. (bár nekem még egyszer se volt fenn ilyen alkalmatosság) Nem a léc a teherviselő elem. Az csak design. Van alatta egy fém sín arra kell rácsúsztatni a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Pattintós a dolog. Kicsit parás, de lejön. Jól tele volt alatta rohadó mindenfélével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Egy hátsó sárvédőív csere kb mennyibe van anyag+ lakatolás? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Egy hátsó sárvédőív csere kb mennyibe van anyag+ lakatolás? :blink: Anyag kb 3+3 Sárvédő ív+ doblemezív. Munkadíj kb ugyan ennyi / oldal + fényezés. http://www.bob.n1.hu/ itt nézz szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Anyag kb 3+3 Sárvédő ív+ doblemezív. Munkadíj kb ugyan ennyi / oldal + fényezés. http://www.bob.n1.hu/ itt nézz szét. A 3000Ft-s küszöb csere olyan is lehet. Ha az ember egyedül nekiáll és normálisan megcsinálja (ajtó, első sárvédő le) az kb. 1 nap. Én biztos annyiért nem csrélném le senkinek, mert az egyik legszopatósabb munka :blink: A vezéelés csere meg 13 papír, érdekes árak vannak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Az árak szerintem komplett munka részárainak tekinthetők. Én már jártam náluk, nem tűnik igénytelennek a munkájuk, és sztem hozzájuk viszem év végén az omegát komplett kasznizásra meg telifényre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Az árak szerintem komplett munka részárainak tekinthetők. Ezt nem vágom most, hogy érted? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Úgy, hogy komplett kasznizás esetén ezekből áll össze a végső szumma ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Úgy, hogy komplett kasznizás esetén ezekből áll össze a végső szumma ár. AHAM THX :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Anyag kb 3+3 Sárvédő ív+ doblemezív. Munkadíj kb ugyan ennyi / oldal + fényezés. http://www.bob.n1.hu/ itt nézz szét. Nekem egy j.e. metálbordó sárvédőfény 13 ba volt a faluban, de jó minőségben. Mindez januárban béfa nélkül. Szóval a fenti árhoz még kb. ennyit tegyél hozzá, ha fénnyel akarod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Emze Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Bekaptam... Egy kb.15cm-es repedes,ket vegen a javito-furattal,kozepen,fennt... Attuszkolhato ez a szelvedo a muszakin? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Bekaptam... Egy kb.15cm-es repedes,ket vegen a javito-furattal,kozepen,fennt... Attuszkolhato ez a szelvedo a muszakin? :blink: Hol helyezkedik el a repedés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Bekaptam... Egy kb.15cm-es repedes,ket vegen a javito-furattal,kozepen,fennt... Attuszkolhato ez a szelvedo a muszakin? :blink: 99ben az 1.4es miami kék kupét nem engedték át, szélvcsere kellett pont középen volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ugy tudom, hogy csak az ablaktörlő alatti sérüléseknél, illetve a felső 5-10 centis csíkban lévő sérüléseknél lehet számítani a méltányos eljárásra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 az a baj, hogy 15 centis repedés nagyonnagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Hivatalosan akkor sem megy át, ha csak két centi repedés van bárhol... Az meg más kérdés, hogy le lehet-e zsírozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 az a baj, hogy 15 centis repedés nagyonnagy És teljesen jogos, h nem engedik át, elég egy nagyobb gödör, és megy tovább. Irány a bontó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts