leslie Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Az tuti megolvad a nyári melegben. Szerintem ennek a fóliánal felrakására a palmatex a legjobb. Gyárilag is valami hasonlóval van felrakva. Egyetértek, de én a szilikonra reagáltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szia Leslie! Akkor te személy szerint nem annyira tartod jó ötletnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szia Leslie! Akkor te személy szerint nem annyira tartod jó ötletnek? Sosem próbáltam. :rolleyes: Ha a lakkot nem bántja, márpedig a szilikon tuti nem, akkor egy próbát megér. Egy kis darabon teszteld le, maximum lemosod. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szerintem ennek a fóliánal felrakására a palmatex a legjobb. Gyárilag is valami hasonlóval van felrakva. Hát nem tudom, nekem máskor a szerelő valami sprével fújta be és arra ragadt rá a fólia. Azóta vettem már le én is, de simán visszaragadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Azért, mert sokan gányolnak, nem mindenkinek muszáj. Szilót az ecetsav miatt nem használnék fémen. Inkább vennék vmi ragasztót. Kapható ecetsav mentes is! Ezeket tükrök ragasztására is használják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sziasztok! Mennyiért is vesztegetik azt az utólagosan beszerelhető (hátsó) kerékjárati doblemez-burkolatot, amiről már volt párszor szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sziasztok! Mennyiért is vesztegetik azt az utólagosan beszerelhető (hátsó) kerékjárati doblemez-burkolatot, amiről már volt párszor szó? ~7e Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sziasztok! Mennyiért is vesztegetik azt az utólagosan beszerelhető (hátsó) kerékjárati doblemez-burkolatot, amiről már volt párszor szó? Én Werling dobot vettem 27k-ért (2 db hátsó caravánhoz). www.werling.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én Werling dobot vettem 27k-ért (2 db hátsó caravánhoz). www.werling.hu Én is a 7eft-os verziót vettem de nem bántam meg. Célnak ez is megfelel. http://kep.tar.hu/wzsolt/50188012#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én is a 7eft-os verziót vettem de nem bántam meg. Célnak ez is megfelel. http://kep.tar.hu/wzsolt/50188012#2 Azóta is csak a 2-2 sárvédő csavar fogja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Azóta is csak a 2-2 sárvédő csavar fogja? Igen. Plussz egy kis kétoldalas a műanyagon lévő kapaszkodó füleknél bár az nem fog szinte semmit. És bírja! :rolleyes: Kapott pedig vizet, latyakot, havat, sarat... Eddíg meg se moccant! kopp...kopp.. Majd a nyáron kiveszem alvázvédőzök és akkor lehet kap egy csavart visszarakáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sztem hagyd a csavart. Nyáron alvázvédem a gépet, ki fogom szedni a csavarokat sztem. Ha megmarad nélküle, akkor tök felesleges. Persze még ott a kérdés, h aláfér-e a 195-ös nyári gumim. Nagyon remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sztem hagyd a csavart. Nyáron alvázvédem a gépet, ki fogom szedni a csavarokat sztem. Ha megmarad nélküle, akkor tök felesleges. Persze még ott a kérdés, h aláfér-e a 195-ös nyári gumim. Nagyon remélem. Szerintem jó eséllyel. Esetleg 3 emberrel a hátsó ülésen + cementeszsák a csomagtartóban na akkor lehet gond. ahogy néztem szép széles a dob csak nem túl magas. Én idén váltok nyáriban 175 ről 185-re az még tényleg el kell férjen ha nem akkor mérges leszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Szerintem jó eséllyel. Esetleg 3 emberrel a hátsó ülésen + cementeszsák a csomagtartóban na akkor lehet gond. ahogy néztem szép széles a dob csak nem túl magas. És a Sedanhoz ugyanolyan kell, mint az 5-ajtóshoz vagy másmilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol sérvédőív kiszélesítéséről van valami info,kép,vagy bármi egyéb? Létezik egy olyan szerkezet amit a kerékagyra kell felcsavarozni,egy görgő fekszik neki belülről a sérvédőívnek,és melegítés közben egy menetes szár segítségével,amivel azt lehet állítani hogy mennyire nyomja ki az ívet,lehet végrehajtani a műveletet. Egyszer már megtaláltam a neten(pont egy astrát csináltak vele),de most mikor kellene persze nincs meg. Bármi ami témával kapcsolatos érdekel! Aki tud légyszi segítsen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Szerintem jó eséllyel. Esetleg 3 emberrel a hátsó ülésen + cementeszsák a csomagtartóban na akkor lehet gond. ahogy néztem szép széles a dob csak nem túl magas. Én idén váltok nyáriban 175 ről 185-re az még tényleg el kell férjen ha nem akkor mérges leszek :) Nekem 185-ös a télim, 14-es, ültetve is van. De semmi probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 És a Sedanhoz ugyanolyan kell, mint az 5-ajtóshoz vagy másmilyen ? Igen ugyanaz való 4, 5 ajtóshoz és kombihoz is csak F astra legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Gondolom darabja volt 7 e. Elárulod hogy hol vetted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Gondolom darabja volt 7 e. Elárulod hogy hol vetted ? A pár ennyi. :) http://www.veba-car.hu De elötte telefonon csörögj, és foglald le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Köszi az infót. Még szerencse hogy csak nyíregyi vagyok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztok Nem működik a hátsó albakmosom az uj automon. El van szakadva a csöve a hátso ajto gumijában...ja caravan a gépem... A gondom az,h lebontottam a belső burkolatot de a csö másik végét ami az ablakmoso tartályból jön,sehol nem találom... Hol kellene annak jönni a karosszériában? alul, fölül? Az anyosülésnél a kesztyütarto alatt már megvan a cső...de merre tovább???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztok Nem működik a hátsó albakmosom az uj automon. El van szakadva a csöve a hátso ajto gumijában...ja caravan a gépem... A gondom az,h lebontottam a belső burkolatot de a csö másik végét ami az ablakmoso tartályból jön,sehol nem találom... Hol kellene annak jönni a karosszériában? alul, fölül? Az anyosülésnél a kesztyütarto alatt már megvan a cső...de merre tovább???? Folul a jobb felen, a kapaszkodokat ha leveszed, akkor eselyed van megtalalni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Nem működik a hátsó albakmosom az uj automon. Az "A" oszlopban megy fel a tetőkeretben hátra a gumi átvezetőhöz. Nem lesz egyszerű menet ha az egészet cserélni akarod, a legjobb ha az eredetinek a végét megleled, ahoz hozzá fogatod az új csövet és igy a régit kihúzva, behúzod az újat. A gumi átvezetőhöz meg érdemes egy visszacsapó szelepet rakni, hogy ne keljen csapágyasra hajtani a szivatyút mire spriccelni kezd. A Trabiban volt ilyen gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Igen már meg is vettem a visszacsapo szelepet,csak nem találom a végét a csönek... levettem a kapaptarto rolo nál lévő műanyag boritást de ott nincs ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ako' nincs más hátra, mint előre. Hátulrol kell előre dugni egy merev drótot aminek a segítségével be tudod húzni a csövet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts