Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Azóta is csak a 2-2 sárvédő csavar fogja?

Igen. Plussz egy kis kétoldalas a műanyagon lévő kapaszkodó füleknél bár az nem fog szinte semmit.

És bírja! :rolleyes:

Kapott pedig vizet, latyakot, havat, sarat...

Eddíg meg se moccant!

kopp...kopp..

Majd a nyáron kiveszem alvázvédőzök és akkor lehet kap egy csavart visszarakáskor.

Megosztás:

Sztem hagyd a csavart. Nyáron alvázvédem a gépet, ki fogom szedni a csavarokat sztem. Ha megmarad nélküle, akkor tök felesleges.

Persze még ott a kérdés, h aláfér-e a 195-ös nyári gumim. Nagyon remélem.

Szerintem jó eséllyel. Esetleg 3 emberrel a hátsó ülésen + cementeszsák a csomagtartóban na akkor lehet gond. ahogy néztem szép széles a dob csak nem túl magas.

Én idén váltok nyáriban 175 ről 185-re az még tényleg el kell férjen ha nem akkor mérges leszek :rolleyes:

Megosztás:

Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol sérvédőív kiszélesítéséről van valami info,kép,vagy bármi egyéb?

Létezik egy olyan szerkezet amit a kerékagyra kell felcsavarozni,egy görgő fekszik neki belülről a sérvédőívnek,és melegítés közben egy menetes szár segítségével,amivel azt lehet állítani hogy mennyire nyomja ki az ívet,lehet végrehajtani a műveletet.

Egyszer már megtaláltam a neten(pont egy astrát csináltak vele),de most mikor kellene persze nincs meg.

Bármi ami témával kapcsolatos érdekel!

Aki tud légyszi segítsen! :)

Megosztás:

Szerintem jó eséllyel. Esetleg 3 emberrel a hátsó ülésen + cementeszsák a csomagtartóban na akkor lehet gond. ahogy néztem szép széles a dob csak nem túl magas.

Én idén váltok nyáriban 175 ről 185-re az még tényleg el kell férjen ha nem akkor mérges leszek :)

Nekem 185-ös a télim, 14-es, ültetve is van. De semmi probléma.

Megosztás:

• 2 weeks later...

Sziasztok

Nem működik a hátsó albakmosom az uj automon.

El van szakadva a csöve a hátso ajto gumijában...ja caravan a gépem...

A gondom az,h lebontottam a belső burkolatot de a csö másik végét ami az ablakmoso tartályból jön,sehol nem találom...

Hol kellene annak jönni a karosszériában?

alul, fölül?

Az anyosülésnél a kesztyütarto alatt már megvan a cső...de merre tovább????

Megosztás:

Sziasztok

El van szakadva a csöve a hátso ajto gumijában...ja caravan a gépem...

A gondom az,h lebontottam a belső burkolatot de a csö másik végét ami az ablakmoso tartályból jön,sehol nem találom...

Hol kellene annak jönni a karosszériában?

alul, fölül?

Az anyosülésnél a kesztyütarto alatt már megvan a cső...de merre tovább????

Folul a jobb felen, a kapaszkodokat ha leveszed, akkor eselyed van megtalalni :)

Megosztás:

Az "A" oszlopban megy fel a tetőkeretben hátra a gumi átvezetőhöz. Nem lesz egyszerű menet ha az egészet cserélni akarod, a legjobb ha az eredetinek a végét megleled, ahoz hozzá fogatod az új csövet és igy a régit kihúzva, behúzod az újat. A gumi átvezetőhöz meg érdemes egy visszacsapó szelepet rakni, hogy ne keljen csapágyasra hajtani a szivatyút mire spriccelni kezd. A Trabiban volt ilyen gyárilag.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.