semseyp Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Nem jött be a Prevent szilikon az ajtoknál. :) Jön a babaolaj! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Tápiószecső! Pedig annak működnie kell! :) Más helyen sajnos nincsenek ezek a képek. (vagyis valahol otthon valamelyik CD kupacban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Tényleg nincsenek ott a képek, de azért mert, valami gubanc volt a TÁR szerverrel, és sokmindenkinek elveszlettek a dolgai (többek között az enyémek is). :) Ha esetleg érdekel valakit, én most töltöttem fel pár képet az ótóról... http://kep.tar.hu/semseyp/index.phtml?aid=27638696 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Semseyp! Mennyit kóstál egy ien felni? 14 es amugy? te hol szerezted? csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Semseyp! Mennyit kóstál egy ien felni? 14 es amugy? te hol szerezted? csao 15" -ös a felni, 195/50-es Barum Bravuris van rajta. A gumi 10e-et futott kb, így vettem a 4et 100e-ért egy falubélitől. Valószínüleg Fiat felni volt ifjú korában. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 aha köx az infót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Kb 1 hét és kész a lakatolás+fényezés az autómon. Soltvadkertre már megÚjulva jövök , no rozsda:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Barkácsol a magyar... Nemtom mennyire emlékeztek arra, hogy valamikor télen beletörtem az első spoilerbe. A javítás négy fázisa: iqbela.uw.hu/1.jpg iqbela.uw.hu/2.jpg iqbela.uw.hu/3.jpg iqbela.uw.hu/4.jpg Az utolsót (színezés) én csináltam. Nem mondom, hogy olyan, mintha új lenne, vagy hogy olyan szép, hogy a gatyámbaélvezek tőle, de 2500Ft+20 percet megért, mivel nem hívja fel magára két km-ről a figyelmet, csak fél méterről. A festékkeverős ember telszámát ha kell, megadom. Merem ajánlani. Na pá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 IQ teljesen jó leettttt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 de az index.htm-ed mindent visz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 kérdés atommanohoz! Én is akarok olyan motorháztetö toldo akármit!!! honnnan toom beszerezni! köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Kb 1 hét és kész a lakatolás+fényezés az autómon. Soltvadkertre már megÚjulva jövök , no rozsda:) Na akkor képes beszámoló azoknak akiket érdekel. Ilyen volt: Ilyen lett: Ilyen volt: Ilyen lett: (bár ez nem teljesen u.a a szög. A törött első ajtó is javítva lett!! Ilyen volt Ilyen lett: Látszodik a szürke diszcsik hiányos, de Biltzig azt is pótolom:)) Na most már nem rohadok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 és Hemi, ha nem vaok indiszkrét, akkor mindez mennyiben volt :?: mert nekem is vannak hasonló problémáim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Szépen helyrepofozták a gépsárkányodat Hemi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 és Hemi, ha nem vaok indiszkrét, akkor mindez mennyiben volt :?: mert nekem is vannak hasonló problémáim... Őőőő 145 pénz. Teljesen baráti áron mert ismerős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Szasztok! Elfáradtak a hátsó sárvédőim :) , de valahol itt láttam a cabrio hátsó sárvédőjét és arra gondoltam :idea: hátha valahogyan rámegy ez a kerekebb ív a 3 ajtósomra. Vagy tud valaki ajánlani olyan kasznis embert, aki "le tudja kerekíteni" az egyenest :?: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 kérdés atommanohoz! Én is akarok olyan motorháztetö toldo akármit!!! honnnan toom beszerezni! köszike én lehet tok neked szerezni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 "Látszodik a szürke diszcsik hiányos, de Biltzig azt is pótolom:))" Meg vannak a csíííííííííííkokok:))) Ha van időm felragasztom Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nalam a ket hatso ivnel van egy kb 1-2 cm-es rozsdasodas, meg lepattogott festek. Nem nagyon latszik, rohadni meg nem rohad. Ez + nemi karcolas a bal oldalon, es az egesz festes polirozasa mennyibe jonne ki korulbelul ? Foleg hemihez szolna a kerdes, de azert remelem ha o nem, vki tud valaszt adni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Őőőő 145 pénz. Teljesen baráti áron mert ismerős :) Bocsi hogy bele makogok de nekem ez kicsit soknak tűnik cserélték az iveket vagy csak foltozták :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 ***moderáltam magam*** Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Bocsi hogy bele makogok de nekem ez kicsit soknak tűnik cserélték az iveket vagy csak foltozták :?: :?: Abszolult nem sok, hiszen ebbe a következőek voltak: -Küszöb bal csere -Küszöb jobb csere -Tanklyuklemez külső csere -Hátsó doblemez javitóperem bal csere -Hátsó doblemez javitóperem jobb csere -Hátsó sárvédö javitóiv bal csere -Hátsó sárvédö javitóiv jobb csere -Bal első ajtó javítás (horpadás volt rajta) +2 db horpadás javítása az autón. - Jobb első lápa javítása - Jobb első index csere - Jobb eleje javítva - Hütrács csere A cserélt alkatrészek elemeinek gyögyház bordóra fényezve. Illetve a jobb oldala teljesen fényezve, mert azon az oldalon is volt fényezési hiba ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Help! feltenném a másfélmilliós kérdést... Astra F Caravan CDX-hez keresek elsô lökhárítót... Bontott kellene, mert a CDX (gyári 105 eFt :shock: ) fílinghez kell az a 'krómcsík' a cucc közepébe, ennyiért viszont viszketôs a dolog. (Nem olyan csík, mint hemi autóján, ez télleg egy krómozott fémszalag, applikálva a mûanyagba). Tudtok vmi jópofa bontót, ahol VAN :?: Hogy mennyért, az már a másik kérdés lesz, egyelôre sehol nem találok... :) Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 had előzzem meg 16vGabit.... :) www.patacsi.hu itt nézd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 had előzzem meg 16vGabit.... :) www.patacsi.hu itt nézd meg! Thx! De az oldalon nincs használható infó (a bontott szekcióban), marad a telefon! Thx még1x! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts