Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Megkarcoltam keményen a hátsó lökhárítót. Többnyire csíkos, de egy részén lejött az egész, nem szeretném, ha elkezdene rohadni, vagy ilyesmi.

A lökhárító nem műanyag?

Az nem rozsdásodik!

Bontóban is érdemes megnézni mert szüleim autóján (nem opel) az egész műanyag lököst lefújták és 20eft-ot kértek érte. Bár ennél olcsóbbak is vannak de ezen észre sem lehet venni, hogy javítva volt tuti munka.

Szóval ha letört darabot műanyagossal visszarakatod ill. javíttatod + fényezés+festék szerintem ebből megvan egy bontott bár nehéz pont a saját színben és hibátlant találni.

Megosztás:

Sajnos a meghúzás nekem is bejátszott ;) :oops:

És én voltam a fax.. a bal elejét sikerült.. a poén, hogy a falról még a vakolat se jött le.. a kocsi eleje viszont szépen néz ki..

Mondjuk egy izmosabb spéci karceltüntető polir lehet segítene.. vagy az csak a tvshopban működik ? :lol:

Megosztás:

Nekem is sikerült meghúznom az első lököst: bekanyarodtam a házunk elé, a híd kicsit lejt befelé, kézifék behúz (azt hittem), kocsiból kiszállás, az meg szépen nekigurult a kapunak :x

Milyen festéket szoktak ezekhez használni? Lehet megpróbálnám magam megcsinálni :roll:

Megosztás:

Ha Nektek nincs, esetleg tudnátok adni bontó telefonszámot vagy címet, ahol fellelhető ilyen díszléc? Enyémet ellopták...

Már ilyet is lopkodnak 'ázzeg. ;)

Nekem a króm szelepsapkámat loptak le meg anno az off E21-es bömösömről a jelet a hűtőrácsnál ....on És kb 30 perc alatt

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.