Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Megkarcoltam keményen a hátsó lökhárítót. Többnyire csíkos, de egy részén lejött az egész, nem szeretném, ha elkezdene rohadni, vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 a lökháritó müanyag. nem rohad. keress meg, lehet hogy tudok segiteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Megkarcoltam keményen a hátsó lökhárítót. Többnyire csíkos, de egy részén lejött az egész, nem szeretném, ha elkezdene rohadni, vagy ilyesmi. A lökhárító nem műanyag? Az nem rozsdásodik! Bontóban is érdemes megnézni mert szüleim autóján (nem opel) az egész műanyag lököst lefújták és 20eft-ot kértek érte. Bár ennél olcsóbbak is vannak de ezen észre sem lehet venni, hogy javítva volt tuti munka. Szóval ha letört darabot műanyagossal visszarakatod ill. javíttatod + fényezés+festék szerintem ebből megvan egy bontott bár nehéz pont a saját színben és hibátlant találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Na akkor megint jól beégtem....Pedig bennfentes vagyok mindenben, ami autó :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Na akkor megint jól beégtem....Pedig bennfentes vagyok mindenben, ami autó :twisted: ;) a telefonos segitség megvolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 :flower: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ....Pedig bennfentes vagyok mindenben, ami autó :twisted: ;)Akkor lehet, hogy nem is Ákost kell kérdezned hanem a "múzsáját" :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Akkor lehet, hogy nem is Ákost kell kérdezned hanem a "múzsáját" :twisted: Le sem merem inri a nevét! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sajnos a meghúzás nekem is bejátszott ;) :oops: És én voltam a fax.. a bal elejét sikerült.. a poén, hogy a falról még a vakolat se jött le.. a kocsi eleje viszont szépen néz ki.. Mondjuk egy izmosabb spéci karceltüntető polir lehet segítene.. vagy az csak a tvshopban működik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nekem is sikerült meghúznom az első lököst: bekanyarodtam a házunk elé, a híd kicsit lejt befelé, kézifék behúz (azt hittem), kocsiból kiszállás, az meg szépen nekigurult a kapunak :x Milyen festéket szoktak ezekhez használni? Lehet megpróbálnám magam megcsinálni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Sajnos a meghúzás nekem is bejátszott ;) :oops: :lol: Én is beállok a táborba :lol: ma reggel jobb első sárvédő + felni 2 küllő! Motoros ki elém balról nagyívben, kormány jobbra, padka+ vasoszlop! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 OFF Nekem a barátnőm mondta, hogy tolathatok, nincs ott semmi....Ezexerint az oszlop egy élőlény :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Üdv Nincs valakinek egy eladó hátsó műanyag díszléc F astra caravan-ra? Hátsó ajtóra kell és lehet nem a díszléc a becses neve, de más jut eszembe. Lécnek mondjuk elég vastag. ;) Fekete kellene, nem színrefújt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 OFF Nekem a barátnőm mondta, hogy tolathatok, nincs ott semmi....Ezexerint az oszlop egy élőlény :shock: Nőben bizni? Azt sem hiszem el,amit kérdeznek!;) Bocs Ricky,kihagyhatatlan volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Üdv Nincs valakinek egy eladó hátsó műanyag díszléc F astra caravan-ra? Hátsó ajtóra kell és lehet nem a díszléc a becses neve, de más jut eszembe. Lécnek mondjuk elég vastag. ;) Fekete kellene, nem színrefújt. 5 ajtósé gondolom nem jó rá?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Szerintem nem jó rá. Persze jó lenne, ha egy guru segítene ebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Nőben bizni? Azt sem hiszem el,amit kérdeznek!;) Bocs Ricky,kihagyhatatlan volt! :lol: Egyes fiam! :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ha Nektek nincs, esetleg tudnátok adni bontó telefonszámot vagy címet, ahol fellelhető ilyen díszléc? Enyémet ellopták... Már ilyet is lopkodnak 'ázzeg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Egyes fiam! :twisted: :( Akkor tanárnénivel bünti képpen fürcsizzünk megint egyet a kiba hideg balcsiban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ha Nektek nincs, esetleg tudnátok adni bontó telefonszámot vagy címet, ahol fellelhető ilyen díszléc? Enyémet ellopták... Már ilyet is lopkodnak 'ázzeg. ;) Nekem a króm szelepsapkámat loptak le meg anno az off E21-es bömösömről a jelet a hűtőrácsnál ....on És kb 30 perc alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Akkor tanárnénivel bünti képpen fürcsizzünk megint egyet a kiba hideg balcsiban! ;) Hess a társalgóba!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Hess a társalgóba!! Nem dumál bele,nem telefon! :lol: Legalább csajozni hagyjál Apu! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Köszi a sok segítséget. Találtam bontóban 5K-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Tudja valaki hogy a G Astra motorháztető hogy megy fel az F-es helyére? Sok gsi-n látok csak azért érdekel. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Soook gsin? háát én itt kis honunkban eddig egyen láttam.. de azon is csak a mocitető eleje a G-é... :wink: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts