Tom Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Nagyon sok fajta van, semmit nem számit az hogy mi van a ráirva, bele kell próbálni!!! Az alakjukban különböznek egymástól. A hátsó csak egy darab vas, avval elméletileg sok gond nem lehet, ha még gyári értékű a toronytávolságod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ...ha még gyári értékű a toronytávolságod. Remélem. :roll: Igazából nem nagyon értem. Nem egyforma a toronytávolság minden astránál? :? A belepróbálás beszerelést jelent? Vagy elég ha csak odateszem és látható szemmel hogy jó-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Igazából nem nagyon értem. Nem egyforma a toronytávolság minden astránál? :? A belepróbálás beszerelést jelent? Vagy elég ha csak odateszem és látható szemmel hogy jó-e? Tudod ebben az országban elófordulhat hogy a rendkivül lelkiismeretes használtauto-kereskedők (gyk. nepper) és a hasonlóan lelkiismeretes és rendkivuli alapossággal, felkészültséggel, minőségi és tartós tartós munkára valo törekvéssel, jókedélyű szerelők által (gyk. kontár állat) javított autók nem mindig sikerülnek tökéletesre. Szerintem ha van lehetőséged szereld fel, ha nem is huzod meg rendesen a csavarokat, de legalább menjen rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Tudod ebben az országban elófordulhat hogy a rendkivül lelkiismeretes használtauto-kereskedők (gyk. nepper) és a hasonlóan lelkiismeretes és rendkivuli alapossággal, felkészültséggel, minőségi és tartós tartós munkára valo törekvéssel, jókedélyű szerelők által (gyk. kontár állat) javított autók nem mindig sikerülnek tökéletesre.:lol: Igen erre én is gondoltam, de a sorozatban gyártott dolgokat csak a gyári méretekhez igazítják. Akkor meg hol lehet a hiba? :roll: Szerintem ha van lehetőséged szereld fel, ha nem is huzod meg rendesen a csavarokat, de legalább menjen rá. Így lesz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Nem csak a toronytávolság a lényeg, hiszen a legtöbb merevítő állítható is. A fő szempont, hogy minden motortípusnak máshol vannak a fix cuccai, amit ugye a toronymerevítőnek kerülnie kell, ezért minden motortípushoz más toronymerevítő dukál (alakra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Egy kissé kattog a bal első ajtóm, nyitásnál csukásnál. Kivettem az ajtóhatároló csapszegét, és akkor megszűnt, tehát egyértelműen az ajtóhatároló lehet a hibás. (vagy a csapszeg de az nem olyan rég volt cserélve) Az lenne a kérdésem hogy hogy kell kicserélni a határolót. Láttam két hatlapfejű csavart a közelében. Azzal? Vagy le kell bontani az ajtókárpitot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Az nekem is kattog, de én megtanultam élni vele :lol: Olyan valakinek kérném segítségét aki már látott szétszedett zárszerkezetet, neadjisten ő maga szerelt is ki/be már ilyet! Az a gondom a 2 első zárral, h eltörtek benne a kilincsek rugói és csak úgy lifegnek maguknak. Nos mivel lehetne eme rugókat helyettesíteni? Mert csak azért nem fogok bontóban venni 2 kilincset, h kicseréljem a rugókat. Sz'al az érdekelne, h miben lehet hasonló rugót fellelni, ami beoperálható egy Astra kilincsébe. 8) De ha akad v.kinek otthon ágy lába alatt, vagy akárhol plusz kilincs, megbiznicelhetjük! :) Köszi.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Tomi023 kartárs asszem talált megoldást a problémára, keresd meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Tomi023 kartárs asszem talált megoldást a problémára, keresd meg! :) Úgy teszek, köszi! :lol: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Az nekem is kattog, de én megtanultam élni vele :lol: Olyan valakinek kérném segítségét aki már látott szétszedett zárszerkezetet, neadjisten ő maga szerelt is ki/be már ilyet! Az a gondom a 2 első zárral, h eltörtek benne a kilincsek rugói és csak úgy lifegnek maguknak. Nos mivel lehetne eme rugókat helyettesíteni? Mert csak azért nem fogok bontóban venni 2 kilincset, h kicseréljem a rugókat. Sz'al az érdekelne, h miben lehet hasonló rugót fellelni, ami beoperálható egy Astra kilincsébe. 8) De ha akad v.kinek otthon ágy lába alatt, vagy akárhol plusz kilincs, megbiznicelhetjük! :) Köszi.: ujjzol Az eltörtből én hőlégfúvó segítségével hajlítottam egy másikat. Több mint fél éve tökéletesen működik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Az eltörtből én hőlégfúvó segítségével hajlítottam egy másikat. Több mint fél éve tökéletesen működik. :wink: Én is gondoltam ilyesmire, csak ippeg hőlégfúvóhoz nem igazán jutok... :lol: De azért köszi! Maj' szétkérdezősködök. Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Én is gondoltam ilyesmire, csak ippeg hőlégfúvóhoz nem igazán jutok... :lol: De azért köszi! Maj' szétkérdezősködök. Üdv.: ujjzol 2-3 ezerért lehet venni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 2-3 ezerért lehet venni. :wink: Tomi023 ennyiért 4-et hoz neked! :wink: Én is kicseréltem a bal elsőt,férfinemiszerv@ erős lett,mint az új! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Én is gondoltam ilyesmire, csak ippeg hőlégfúvóhoz nem igazán jutok... :lol: Üdv.: ujjzol Esetleg gázláng felett melegítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Esetleg gázláng felett melegítve? Felvettem a kapcsolat Tomival, azért köszi mindenkinek az 5leteket! :) Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Üdv mindenkinek... egy olyan kérdésem lenne,hogy az ujfajta hűtőmaszkot fel lehet e tenni egy 93as astrara? a bontos szerint csak a 94 es megy rá..de azt meg nem tudom,hogy az ujgajta e... valaki esetleg utánajárt már,vagy csinált ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 94 végén volt a váltás, és nem megy fel egyik a másikra, mert más a lámpa belső íve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 jaj..pedig nekem ugy tecc az ujfajta féle...sehogy se megyen fel rá? sufnituningal se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 jaj..pedig nekem ugy tecc az ujfajta féle...sehogy se megyen fel rá? sufnituningal se ;) Dehogynem. Kicseréled a két lámpát is. :wink: De szerintem az a legjobb megoldás, ha a mostanit elviszed egy műanyagoshoz és átalakíttatod vele olyanra amilyen neked tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 és még olcsóbban is jössz ki, meg akár szebb, jel nélküli is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 köszi,akkor átalakittatom a mostanit Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Akkor még egy kérdés,tegnap sok hasznos választ kaptam.. A külső ajtónyito fogantyu visszahuzó rugót hogy lehet kicserélni? mert nekem ha kinyitom az ajtot,nem megy visza magától... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Akkor még egy kérdés,tegnap sok hasznos választ kaptam.. A külső ajtónyito fogantyu visszahuzó rugót hogy lehet kicserélni? mert nekem ha kinyitom az ajtot,nem megy visza magától... ;) Rendelsz 4 darabot Tomi023-tól és szétkapod az ajtót! :wink: Kárpit levesz(3 vagy 5 csavar aszem),aztán a kilincset belülről két M6-os csavar tartja,az kiteker,zárszerkezet leakaszt,kilincs kivesz kivülről óvatosan.Ha a kilincs már a kezedben van látni fogod,hogy csak egy tengelyt kell kiütni/nyomni a helyéről,ahhoz hogy a rugót cserélhesd.A tengely végein két kis bemarás látszik,ezeket egy jó kombinéfogóval nyomd össze,aztán lehet kierőszakolni a tengelyt,rugócsere és vissza az egész. Leirni hosszabb szerintem,mint végre hajtani! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ha tud valaki egy jó fényezőt, aki nem is túl drága, (Bp), legyen kedves szólni! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ha tud valaki egy jó fényezőt, aki nem is túl drága, (Bp), legyen kedves szólni! Köszönöm Mé? összetörted??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts