Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nekem van egy jobbos tükörházam ha érdekel de gyári sötétszürke és picit karcos....amugy uj kerek vagy régi kocka tükör ez?

Elküldve

max bontóban

utángyárott tükör ( a legegyszerübb -> legolcsóbb) 5e HUF

Ha rám hallgattok, nem vesztek túl olcsó utángyártott tükröt, mert nekem (sajnos :) ) mind két oldalon olyan van (Walker), és egyrészt ha bezárom az ajtót, elfordul a tükörlap benne, másrészt 100 fölött a turbolenciák :wink: miatt mozognak a tükörlapok, és szart se látni bennük... de ez csak szvsz.

Elküldve
Ha rám hallgattok, nem vesztek túl olcsó utángyártott tükröt, mert nekem (sajnos :) ) mind két oldalon olyan van (Walker), és egyrészt ha bezárom az ajtót, elfordul a tükörlap benne, másrészt 100 fölött a turbolenciák :wink: miatt mozognak a tükörlapok, és szart se látni bennük... de ez csak szvsz.

:shock: :shock: :shock: :shock:

az f@asza :)

nálam ilyen gond nincs, és Csergőe-nél vettem

egyetlen gond, hogy rosszul raktam fel és másfél év alatt nem voltam képes arra hogy megcsináljam normálisan :evil: :evil:

Elküldve
hogy lehet rosszul felrakni?? Béna :)

a baloldalit jobboldalra raktad??? 8)

Nos ez igy utólag magyarázkodásszagúnak tűnik de mivel nem volt kéznél megfelelő csavarhúzó ezért kértem egyet a benzinkutas sráctól. A srác áthajolt az ajtón és meghuztam a csavarokat (lehet féltette a csavarhúzóját? :)) és közben a derekával kinyomta a helyéről és ezért egy kicsit süvít ott a szél

viszont van ######a Calibra kormányom 8) 8)

Elküldve

Uraim! Help!

Az agyamra megy a két balelső ajtó menet közbeni "recsegése". Nagyon úgytűnik, hogy az a gumi, ami az ajtót szigeteli (talán kédernek hvják), az okozza a hangot, mert ha kinyitom az ajtót, vagy bevizezem, akkor nincs recsegés. Gondolom ehhez a kaszni deformációja is hozzájárul. :idea:

Nem tudtok valami anyagot, amivel érdemes esetleg bekenni? (A szilikon nem jött be) Nincs kedvem 16000-et kiadni gumira... :?

Elküldve
Nem tudtok valami anyagot, amivel érdemes esetleg bekenni? (A szilikon nem jött be) Nincs kedvem 16000-et kiadni gumira... :?

Disznózsír? :roll: :)

Szintén rokonlelkek vagyunk, én hetente áttörölöm szilikonos ronggyal... (pedig nekem még toronymerevítő is van benne... :? )

Elküldve

Disznózsír? :roll: :)

Szintén rokonlelkek vagyunk, én hetente áttörölöm szilikonos ronggyal... (pedig nekem még toronymerevítő is van benne... :? )

Ja, a disznózsír biztos segítene, csak kicsit vonzaná a port meg a kutyákat. :)

Nekem most télen kezdte a dolgot. És neked a szilikonos cucc bevált? Milyen szilikonnak kened? Én akciós Kentaur szilikonnal fújtam be.

Már azon gondolkodom, hogy polírpapírral megcsiszolom... :twisted:

Elküldve
Már azon gondolkodom, hogy polírpapírral megcsiszolom... :twisted:

Az csúnya lesz! :)

Prevent szilikont ráfújom valami Viledára vagy szivacsra, és azzal bedörzsöl. Egy darabig jó... :roll:

Elküldve
Uraim! Help!

Az agyamra megy a két balelső ajtó menet közbeni "recsegése". Nagyon úgytűnik, hogy az a gumi, ami az ajtót szigeteli (talán kédernek hvják), az okozza a hangot, mert ha kinyitom az ajtót, vagy bevizezem, akkor nincs recsegés. Gondolom ehhez a kaszni deformációja is hozzájárul. :idea:

A legjobb a babaolaj :wink:

Elküldve

Na, van otthon Preventem, kipróbálom azzal, és ha nem jön be, akkor veszek babaolajat! :wink: De remélem nem csak szivatsz renzso, mert én komolyan vettem :!: Johnson baby oil jó lesz?

Elküldve

Van egy problémám az ablaktörlőkkel. Nagy sebességnél nem igazán akar normálisan törölni. Mintha elugrálna a lapát a szélvédőről. Valakinek van valami ötlete? Lapátcsere nemsokára aktuális lesz, mert már homályosan töröl, de az nem hiszem hogy megoldja az előbbi problémát.

Elküldve

Ez jó kérdés... :) Én a Valeo-t és a Champion-t ajánlom, abban még

nem sikerült csalódnom.

De nem lehet hogy már kicsit régi a lapát, és bekeményedett?

Elküldve
Ez jó kérdés... :) Én a Valeo-t és a Champion-t ajánlom, abban még

nem sikerült csalódnom.

De nem lehet hogy már kicsit régi a lapát, és bekeményedett?

Köszönöm majd próbálkozok. Amit a múlkor említettél kep.tar.hu/eszttali-t még mindig nem sikerült megnézni, esetleg nem lenne más hely? thx

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.