kacs Elküldve November8, 2015 Megoszt Elküldve November8, 2015 23 hours ago, stirlitz írta: na ezt megpróbálom 8 hours ago, zotya975 írta: Ezt kipróbálom én is, kösz a tippet! Szívesen, remélem beválik. Nálam működik, pedig elég nagyot koppan az ajtó nyitott állapotban ha megemelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 Sziasztok! Még mindig keresek normál állapotú első pár ülést 3 ajtósba. Fontos kritérium, hogy dönthető legyen. Az se baj, ha gsi. :) cserébe fel tudom ajánlani a most használt (majdnem gsi) sportülésem, ami nem dönthető. Gyerkőc érkezése miatt van rá szükség. Ha valaki tud valamit kérem írjon. Emailcímem: diabo6@gmail.com Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 Hali!! Tetőkárpit ragasztáshoz a 400 ml-is ragasztó spray elég szokott lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 1 hour ago, bandika írta: Hali!! Tetőkárpit ragasztáshoz a 400 ml-is ragasztó spray elég szokott lenni? Majd ha végeztél írd meg hogy elég lett-e mert engem is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 Karácsony előtt fogom csinálni, addigra jön össze rá a cash :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 Ahoj mindenki! Csótányseggűnél az bug vagy feature hogy szar a hátsó világítás? Kb a féklámpa/zárófény világít úgy, mint ahogy a helyzetjelzőnek kéne. Arra volnék kíváncsi, hogy ez akkor is ilyen ha jó, vagy csak az enyém van cserélni való állapotban? Mert pl a vectránál is majd mindnek gyenge fénye van, pedig ha jó benne a lámpa test, és nincs elégve az izzó, akkor marha jó fénye van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November20, 2015 Megoszt Elküldve November20, 2015 20 hours ago, wookie írta: Ahoj mindenki! Csótányseggűnél az bug vagy feature hogy szar a hátsó világítás? Kb a féklámpa/zárófény világít úgy, mint ahogy a helyzetjelzőnek kéne. Arra volnék kíváncsi, hogy ez akkor is ilyen ha jó, vagy csak az enyém van cserélni való állapotban? Mert pl a vectránál is majd mindnek gyenge fénye van, pedig ha jó benne a lámpa test, és nincs elégve az izzó, akkor marha jó fénye van. ?? luxot tudsz mondani? nem lehet, hogy poros/koszos belülről a bura? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2015 Megoszt Elküldve November20, 2015 A belső elkoszolódás Opel betegség. Műszaki miatt raktam vissza a gyári, eredeti hátsó burákat, de konkrétan sáros volt belül mindkettő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2015 Megoszt Elküldve November21, 2015 11 hours ago, daykiller írta: A belső elkoszolódás Opel betegség. Műszaki miatt raktam vissza a gyári, eredeti hátsó burákat, de konkrétan sáros volt belül mindkettő. :D Évente veszem ki őket elmosogatni. A vezetőoldali alapból gyengébben világít, de odáig még nem jutottam el hogy rámérjek mennyi feszt kap. nem olyan nagy a különbség, de én látom, és zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November28, 2015 Megoszt Elküldve November28, 2015 On 2015. 11. 01., astrasgyuri írta: Mekkora felni/gumi van alatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöllő Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 Sziasztok, segítséget kérek: szeretném betenni a központizárat a hátsó ajtókba, de nincs átvezető gumicső az oszlop és az ajtó között. Honnan tudok beszerezni ilyen gumicsövet? Lehetőség szerint szeretnék újat. A XX. kerületben a Helsinki úton lévő Opel boltban már voltam, de csak első ajtóba valót kaptam. Végső megoldásként bontót is keresek, ha tudtok itt dél Pesten jó bontót, légyszi írjátok meg. Köszönöm Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 55 minutes ago, szöllő írta: Sziasztok, segítséget kérek: szeretném betenni a központizárat a hátsó ajtókba, de nincs átvezető gumicső az oszlop és az ajtó között. Honnan tudok beszerezni ilyen gumicsövet? Lehetőség szerint szeretnék újat. A XX. kerületben a Helsinki úton lévő Opel boltban már voltam, de csak első ajtóba valót kaptam. Végső megoldásként bontót is keresek, ha tudtok itt dél Pesten jó bontót, légyszi írjátok meg. Köszönöm Gábor Szia! Esetleg itt érdeklődj. Nekem eddig bejött. http://www.sorosauto.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve December9, 2015 Megoszt Elküldve December9, 2015 Sziasztok! Keresek (még mindig) 3 ajtósba 2 db első dönthető (!) ülést. Cserébe akad nem dönthető, sport. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 Hali!! Eddigi tetőkárpit felújitásához beszerzett anyagok költsége, 2 fm tetőkárpitanyag 8000 ft plusz 2db hőálló 250ml ragsztó spray 6400 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 1 hour ago, bandika írta: Hali!! Eddigi tetőkárpit felújitásához beszerzett anyagok költsége, 2 fm tetőkárpitanyag 8000 ft plusz 2db hőálló 250ml ragsztó spray 6400 ft Mikor csinálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve December13, 2015 Megoszt Elküldve December13, 2015 46 minutes ago, zotya975 írta: Mikor csinálod? 22-ÉN akkor érek rá jobban 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mesemaraton Elküldve December17, 2015 Megoszt Elküldve December17, 2015 Sziasztok! Bocsánat, ha ez a kérdés már felmerült, de sajnos nem tudom a teljes fórumot végigbogarászni...:-(( Pedig volna miért.-) Tanácsot szeretnék kérni. Kicsi kocsim (1996-os) büdös bogaram a kipufogó környékén eléggé dobja le az alvázvédelmet (konkrétan táblásan pörög felfelé). Téli gumi cserekor azt a tanácsot kaptam, hogy ezt gyorsan orvosoljam, mert télen valószínű át fog rohadni. Milyen termékekkel, hogyan csináljam? Válaszotokat előre is köszönöm! (Egy nagyon kezdő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December17, 2015 Megoszt Elküldve December17, 2015 ha már ledobta akkor ott már hegeszteni is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve December17, 2015 Megoszt Elküldve December17, 2015 Sziasztok! Szeretnék levehető vonóhorgot a caravanomra. Tudnátok ajánlani valamilyet? Egyszerű felszerelni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December17, 2015 Megoszt Elküldve December17, 2015 On 12/13/2015 at 2:10 PM, bandika said: Hali!! Eddigi tetőkárpit felújitásához beszerzett anyagok költsége, 2 fm tetőkárpitanyag 8000 ft plusz 2db hőálló 250ml ragsztó spray 6400 ft Hol vetted a tetőkárpit anyagot? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December17, 2015 Megoszt Elküldve December17, 2015 (edited) 5 hours ago, joecockroach írta: Sziasztok! Szeretnék levehető vonóhorgot a caravanomra. Tudnátok ajánlani valamilyet? Egyszerű felszerelni? Köszönöm! Héló! Bosal-t vettem! Gyári helyre stimmelt... Igazából én raktam fel, de valójában szakműhelyben kell, ahol kitöltik Neked a műbizonylatot, amit vizsgán fognak nézni. Nálam olyan szinten lett levehető, hogy ha leveszem nem is látszik semmi. A kábele is levehető, így a komplett cumó eltűnik. 2 db csavar tartja a vonórudat, azt kell kitekerni. Alapból elég egy 19-es kulcs a felrakásához, leszedéséhez, mert a rugó alátét miatt egyből szorul, és nyit. Nálam 2 csavar kiteker, és a rúd kiszed, illetve a csatlakozó leszed, minden berak csomiba... Módosítva December17, 2015 : hetyke 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve December18, 2015 Megoszt Elküldve December18, 2015 12 hours ago, hetyke írta: Héló! Bosal-t vettem! Gyári helyre stimmelt... Igazából én raktam fel, de valójában szakműhelyben kell, ahol kitöltik Neked a műbizonylatot, amit vizsgán fognak nézni. Nálam olyan szinten lett levehető, hogy ha leveszem nem is látszik semmi. A kábele is levehető, így a komplett cumó eltűnik. 2 db csavar tartja a vonórudat, azt kell kitekerni. Alapból elég egy 19-es kulcs a felrakásához, leszedéséhez, mert a rugó alátét miatt egyből szorul, és nyit. Nálam 2 csavar kiteker, és a rúd kiszed, illetve a csatlakozó leszed, minden berak csomiba... Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve December19, 2015 Megoszt Elküldve December19, 2015 On 2015. 12. 17. at 16:11, Laliiii írta: Hol vetted a tetőkárpit anyagot? Köszi. Hali!! Budapest XX.ker. Határ út http://www.autoleder.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
vzsolo Elküldve December21, 2015 Megoszt Elküldve December21, 2015 Sziasztok! Nagy örömömre platós VW alá mentem. A hátsólámpájának a konzolja lenyomta a géptetőm elejét, vele a zárhidat, ami pedig az összekötő lemezen keresztül a homlokfalat hátra tolta a hűtő felé Mennyire vészes ez? Itthoni körülmények között hogyan tudnám visszaalakítani? Esetleg járható-e az az út, miszerint vascsövet (vagy valami masszív, egyenes akármit) rakok a homlokfal mögé, amit kikötök és óvatosan hátramenetben visszahúzom vele? A zárhidat alulról ütlegelve vajon visszacsavarodna annyit, hogy fel tudjak rá rakni egy új hűtőrácsot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December21, 2015 Megoszt Elküldve December21, 2015 Én elvinném kasznishoz. Én pont tegnap kalapáltam helyére az enyémet hogy fel lehessen tenni a lököst rá valahogy, egész jól sikerült de sok helyen elengedtek a ponthegesztések az ide oda hajtogatástól.Plusz ahogy látom neked nem csak a zárhíd ment el de a lökös mögött a kereszttartó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts