zotya975 Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást? Van egy fül az alaptesten meg az ellendarabja a borításon ott pattan össze amikor rá van tolva. leszedni sérülés nélkül nem nagyon lehet a kibillentett tükörlap mögött lehet benyúlni csavarhúzóval, ott feszíteni közben lefelé húzni. Utána már ragasztani is kell hogy ne csússzon le. A fül be van karikázva ahol mennek a fűtés drótjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Uff! Az ajtókárpitokban levő betéteteket át lehet tenni másik ajtókárpitra igaz? Illetve szürkéből csak egyféle volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Uff! Az ajtókárpitokban levő betéteteket át lehet tenni másik ajtókárpitra igaz? Illetve szürkéből csak egyféle volt? Az biztos hogy feketénél két féle volt egy mély és egy laposabb ajtó zsebbel. Vagy a szinére vagy kiváncsi? A szürkét passzolom...neked milyen a régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Nem a kialakításra gondoltam, hanem a színre. :D Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol. Amúgy fastránál a fűtőradiátort szívás kiszerelni? E ni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Nem a kialakításra gondoltam, hanem a színre. :D Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol. Amúgy fastránál a fűtőradiátort szívás kiszerelni? Hát színre szerintem csak az a csúnya szürke csíkos volt...fűtőradiátor, kardánbox, középkonzol ki, a fűtésbox alsó részét leszeded, és ott van, de ki még nem szedtem. Gyatra a fűtésem ki kéne mosni, de a helyén nem merem, mert eláztatom a kocsit ha utána meg szivárog. Kiszedni meg lusta vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 A metódus ugyanez vecinél is, csak hogy mennyire nehezen jön ki, astrából még nem szedtem ki. Vecinél a megfelelő szerszámmal ki lehet játszani, annyira nem vészes. Csak mert mivel jön a tél, és úgysincs motor az autóban, akkor inkább előbb kéne ezeket megcsinálni, mint akkor. Pont ahogy mondod, én sem akarom eláztatni a kocsit, ha netán utána meg szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Nem fogsz akkor unatkozni :D A metódus ugyanez vecinél is, csak hogy mennyire nehezen jön ki, astrából még nem szedtem ki. Vecinél a megfelelő szerszámmal ki lehet játszani, annyira nem vészes. Csak mert mivel jön a tél, és úgysincs motor az autóban, akkor inkább előbb kéne ezeket megcsinálni, mint akkor. Pont ahogy mondod, én sem akarom eláztatni a kocsit, ha netán utána meg szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Nem a kialakításra gondoltam, hanem a színre. :D Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol. Amúgy fastránál a fűtőradiátort szívás kiszerelni? E ni: hő? más benne az ülés és nem fért el vagy mé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 Nem a kialakításra gondoltam, hanem a színre. :D Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol. Amúgy fastránál a fűtőradiátort szívás kiszerelni? E ni: Csak nem az oroszlányi gyerektől vetted meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember19, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2015 A metódus ugyanez vecinél is, csak hogy mennyire nehezen jön ki, astrából még nem szedtem ki. Vecinél a megfelelő szerszámmal ki lehet játszani, annyira nem vészes. Csak mert mivel jön a tél, és úgysincs motor az autóban, akkor inkább előbb kéne ezeket megcsinálni, mint akkor. Pont ahogy mondod, én sem akarom eláztatni a kocsit, ha netán utána meg szar. Nálam le lett bontva a fűtésbox alja, és úgy lett kihúzva a radiátor. Nem túl nehéz meló, csak macerás! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 hő? más benne az ülés és nem fért el vagy mé? Nem tudom, az ülés az a sima sport recaro. Csak nem az oroszlányi gyerektől vetted meg? :) Némá hogy tudja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Nem tudom, az ülés az a sima sport recaro. Némá hogy tudja. :D Azok GSi ülések. :) Elég ritkák. Bár a teljes belső kárpittal lenne az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Ki minek hívja. :) ugyanilyenek voltak a mezitlábas SE astrában (az van most a vectrában) meg a gt vecicben, abból is van egy pár a garázsban, Illetve a kadettban is ezek voltak, amiből az xe-m származik. Annyira nem ritka az. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Nem tudom, az ülés az a sima sport recaro. Némá hogy tudja. :D :D Láttam a képeket a kocsiról... Feltűnt a GSI ülés, meg a darabolt ajtókárpit! :D Haverját ismerem, az mesélt az autóról. :unsure: Szóval vettél egy GSI optikás 5ajtósat? :D Nem kell egy fekete műszerfal? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Jha, de nem sokáig lesz az. Megy vissza gyárira, a többit meg eladom. Addig kell míg a vectra elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Jha, de nem sokáig lesz az. Megy vissza gyárira, a többit meg eladom. Addig kell míg a vectra elkészül. milyen motorral?? Elvileg hajtókaros volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Jha, de nem sokáig lesz az. Megy vissza gyárira, a többit meg eladom. Addig kell míg a vectra elkészül. Aztán végülis hogyan miként készül a vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember20, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2015 Goto egyéb csevegés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Sziasztok! F Astra Caravan csomagtér ajtón az ablakmosó spricnijét hogyan lehet levenni? Bontottam belűlről a műanyag borítást, de ahogy látom egy "zártszelvénybe" van elhelyezve. Sajnos elindult a rozsda körülötte. Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Sziasztok! F Astra Caravan csomagtér ajtón az ablakmosó spricnijét hogyan lehet levenni? Bontottam belűlről a műanyag borítást, de ahogy látom egy "zártszelvénybe" van elhelyezve. Sajnos elindult a rozsda körülötte. Köszönöm a válaszokat! Bakker! Ez az amit még én sem tudok! :D PEdig nekem is kellene mókolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Nincs szerelonyilas. Egyszer hasznalatos. Nem draga az uj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Ez az jelenti, hogy feszegetni és törni kellene? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Ki minek hívja. :) ugyanilyenek voltak a mezitlábas SE astrában (az van most a vectrában) meg a gt vecicben, abból is van egy pár a garázsban, Illetve a kadettban is ezek voltak, amiből az xe-m származik. Annyira nem ritka az. ;) Nem lesz felszabadítva egy pár gt veci első ülés a "lomtalanítás" során? :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember21, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2015 Nem lesz felszabadítva egy pár gt veci első ülés a "lomtalanítás" során? :-D lesz de azzal nem leszel sokkal előrébb, mert először magamnak rakok össze a 6ból egy jó párt. A maradék viszont ki lesz szórva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember24, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2015 Csak nekem rémlik úgy, vagy tényleg volt gyárilag olyan spoiler az ötajtósokon, amiben volt féklámpa? Esetleg valakinek egy eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts