Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást?

Van egy fül az alaptesten meg az ellendarabja a borításon ott pattan össze amikor rá van tolva. leszedni sérülés nélkül nem nagyon lehet a kibillentett tükörlap mögött lehet benyúlni csavarhúzóval, ott feszíteni közben lefelé húzni. Utána már ragasztani is kell hogy ne csússzon le.

1979706-20150919-1tcybp.jpg

A fül be van karikázva ahol mennek a fűtés drótjai.

Elküldve

Uff!

Az ajtókárpitokban levő betéteteket át lehet tenni másik ajtókárpitra igaz? Illetve szürkéből csak egyféle volt?

Az biztos hogy feketénél két féle volt egy mély és egy laposabb ajtó zsebbel. Vagy a szinére vagy kiváncsi? A szürkét passzolom...neked milyen a régi?

Elküldve

Nem a kialakításra gondoltam, hanem a színre. :D

Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol.

Amúgy fastránál a fűtőradiátort szívás kiszerelni?

E ni:

Opel_Astra_F_83772140913896.jpg

Elküldve

Hát nekem olyan hogy ki van vágva belőle az ajtózseb. :D Plusz a jobbos küszöb burkolaton keresztül szerelték a motorvezérlőt, szóval abból is fog kelleni egy,. Meg lehet egy középkonzol.

Hát színre szerintem csak az a csúnya szürke csíkos volt...fűtőradiátor, kardánbox, középkonzol ki, a fűtésbox alsó részét leszeded, és ott van, de ki még nem szedtem. Gyatra a fűtésem ki kéne mosni, de a helyén nem merem, mert eláztatom a kocsit ha utána meg szivárog. Kiszedni meg lusta vagyok.

1979942-20150919-u5vYh8.jpg

Elküldve

A metódus ugyanez vecinél is, csak hogy mennyire nehezen jön ki, astrából még nem szedtem ki. Vecinél a megfelelő szerszámmal ki lehet játszani, annyira nem vészes. Csak mert mivel jön a tél, és úgysincs motor az autóban, akkor inkább előbb kéne ezeket megcsinálni, mint akkor. Pont ahogy mondod, én sem akarom eláztatni a kocsit, ha netán utána meg szar.

Elküldve

Nem fogsz akkor unatkozni :D

A metódus ugyanez vecinél is, csak hogy mennyire nehezen jön ki, astrából még nem szedtem ki. Vecinél a megfelelő szerszámmal ki lehet játszani, annyira nem vészes. Csak mert mivel jön a tél, és úgysincs motor az autóban, akkor inkább előbb kéne ezeket megcsinálni, mint akkor. Pont ahogy mondod, én sem akarom eláztatni a kocsit, ha netán utána meg szar.

Elküldve

E ni:

hő? más benne az ülés és nem fért el vagy mé?

Elküldve

E ni:

Csak nem az oroszlányi gyerektől vetted meg? :)

Elküldve

Nálam le lett bontva a fűtésbox alja, és úgy lett kihúzva a radiátor. Nem túl nehéz meló, csak macerás!

• Like 1
Elküldve

hő? más benne az ülés és nem fért el vagy mé?

Nem tudom, az ülés az a sima sport recaro. 

Csak nem az oroszlányi gyerektől vetted meg? :)

Némá hogy tudja. :D

Elküldve

Ki minek hívja. :) ugyanilyenek voltak a mezitlábas SE astrában (az van most a vectrában) meg a gt vecicben, abból is van egy pár a garázsban, Illetve a kadettban is ezek voltak, amiből az xe-m származik. 

Annyira nem ritka az. ;)

Elküldve

Nem tudom, az ülés az a sima sport recaro. 

Némá hogy tudja. :D

:D  Láttam a képeket a kocsiról... Feltűnt a GSI ülés, meg a darabolt ajtókárpit! :D Haverját ismerem, az mesélt az autóról. :unsure: Szóval vettél egy GSI optikás 5ajtósat? :D Nem kell egy fekete műszerfal? :P

Elküldve

Jha, de nem sokáig lesz az. Megy vissza gyárira, a többit meg eladom. Addig kell míg a vectra elkészül. 

milyen motorral?? Elvileg hajtókaros volt...

Elküldve

Sziasztok!

F Astra Caravan csomagtér ajtón az ablakmosó spricnijét hogyan lehet levenni? Bontottam belűlről a műanyag borítást, de ahogy látom egy "zártszelvénybe" van elhelyezve. Sajnos elindult a rozsda körülötte.

Köszönöm a válaszokat!

Elküldve

Sziasztok!

F Astra Caravan csomagtér ajtón az ablakmosó spricnijét hogyan lehet levenni? Bontottam belűlről a műanyag borítást, de ahogy látom egy "zártszelvénybe" van elhelyezve. Sajnos elindult a rozsda körülötte.

Köszönöm a válaszokat!

Bakker! Ez az amit még én sem tudok! :D PEdig nekem is kellene mókolni...

Elküldve

Ki minek hívja. :) ugyanilyenek voltak a mezitlábas SE astrában (az van most a vectrában) meg a gt vecicben, abból is van egy pár a garázsban, Illetve a kadettban is ezek voltak, amiből az xe-m származik. 

Annyira nem ritka az. ;)

Nem lesz felszabadítva egy pár gt veci első ülés a "lomtalanítás" során? :-D

Elküldve

Nem lesz felszabadítva egy pár gt veci első ülés a "lomtalanítás" során? :-D

lesz de azzal nem leszel sokkal előrébb, mert először magamnak rakok össze a 6ból egy jó párt. A maradék viszont ki lesz szórva.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.