Tiu Elküldve Szeptember6, 2015 Elküldve Szeptember6, 2015 Ma bekerültek a dobbetétek. :icon13: Lassan minden kész lesz, ezt is eladod? :P
hening Elküldve Szeptember6, 2015 Elküldve Szeptember6, 2015 :icon13: Lassan minden kész lesz, ezt is eladod? :P :icon1: Nem szándékozom eladni...legalábbis egy darabig.
stirlitz Elküldve Szeptember8, 2015 Elküldve Szeptember8, 2015 Ami egyébként még "szép" a dologban, hogy 4200HUF volt a teljes küszöb(Klokkelholm,UNIX) és akkor csodálkozik az ember, hogy pikk-pakk elporlad Ennyi erővel lehetne "rendes" cuccból, a munka ugyanannyi vele.
wookie Elküldve Szeptember9, 2015 Elküldve Szeptember9, 2015 Ahoj! Ferdehátúnál ha leveszem a gsi szárnyat,akkor marad utána valami plusz furat? Vagy egyeznek a gyárival?
clava Elküldve Szeptember11, 2015 Elküldve Szeptember11, 2015 Sziasztok f astran a motorhazteto kis kinyitio kart ami belül van lehet cserélni külön? Vagy csak bowdennel együtt? Ha lehet akkor hogyan mert sehogy nem tudom le harcolni róla a bowdent
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2015 Elküldve Szeptember12, 2015 Sziasztok f astran a motorhazteto kis kinyitio kart ami belül van lehet cserélni külön? Vagy csak bowdennel együtt? Ha lehet akkor hogyan mert sehogy nem tudom le harcolni róla a bowdent Szerintem ha lebontod azt a fehér műanyagot amibe bele van szerelve a kar meg fogod látni.
Stevy Elküldve Szeptember12, 2015 Elküldve Szeptember12, 2015 A faceliftes ferde hátuknál a külső szürke dísz borítás a csomagtérajtón merről van rögzítve ?
stirlitz Elküldve Szeptember12, 2015 Elküldve Szeptember12, 2015 én ma ezzel szórakoztam: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/
joecockroach Elküldve Szeptember13, 2015 Elküldve Szeptember13, 2015 Kedves márkatársak! F astra caravanom van, melynek mindkét oldalon cserére szorul a küszöbje, a hátsó sárvédő dob, a kerékjárati ív, es a tankbetöltő nyílás is. Meg tudnátok saccolni, hogy mi lehet a realis ara ezeket kijavíttatni, megcsinaltatni? Előre is köszönöm a válaszokat!
wookie Elküldve Szeptember13, 2015 Elküldve Szeptember13, 2015 Küszöb 20-25 /oldal, sárvédő 15-20/oldal, tank egy tizes ha van hozzá elem. Plusz a fényezés. 1
hetyke Elküldve Szeptember13, 2015 Elküldve Szeptember13, 2015 A faceliftes ferde hátuknál a külső szürke dísz borítás a csomagtérajtón merről van rögzítve ? a lemezen vannak fém fülek, vagyis kis akasztós bigyók, amin vannak patentok. Ha gyárilag nincsen rajta, akkor ragasztani is szokták. Ha érdekel van eladó! :) Persze más a zár gomb is!
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 én ma ezzel szórakoztam: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/ Milyen anyagokat használtál?
stirlitz Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Milyen anyagokat használtál? Felraktam a végeredményt is: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/ Nem bonyolítottam túl: Body üvegszálas kitt(bár a kis horpadásokhoz lehet jobb lett volna a sima), vmi aldi(lidl) alapozó, fülller (zöldes bézs) eccer volt kocsihoz való 1db 400,1000es papir víz :D kevert 2Ks szín(3ezer) teknös vax Lehet kellet volna fölé is fújni vmit, de elég vastagon nyomtam, nem száradt meg rendesen, az otthoni lakk megkezdte a festéket( nem láccik, alul probáltam) Közelről azért nem olyan szíp, nem is a szín eltérés miatt, hanem mert ott ahol nem fújtam alá alapozót(az antenna alatt pl) bőrös lett a festék, igaz megcsiszoltam előtte, de huplis, nameg ugye nem is zárt helyen fújtam ....
Stevy Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 a lemezen vannak fém fülek, vagyis kis akasztós bigyók, amin vannak patentok. Ha gyárilag nincsen rajta, akkor ragasztani is szokták. Ha érdekel van eladó! :) Persze más a zár gomb is! Az van fent nekem is, csak a tetejénél van egy pici rozsda, és alá néznék ,hogy ott nem e kapta meg. Nehogy nagyon meginduljon.
gzs Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt Persze, csak egy lyukat kell rajta fúrni, és rendesen lekezelni a vágott fémfelületet. Ha jól rémlik 10-es lyuk, de ezt úgyis meglátod ha kiveszed a régiből.
spzoli Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Persze, csak egy lyukat kell rajta fúrni, és rendesen lekezelni a vágott fémfelületet. Ha jól rémlik 10-es lyuk, de ezt úgyis meglátod ha kiveszed a régiből.
hetyke Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt Nekem is úgy lett megoldva... Egy lépcsősfúróval a kijelölt helyre tettem lukat, illetve flexeltem a rajzolt méretű vízszintes vágást. Kisebbre kell flexelni, hogy utána tudj igazgatni reszelővel! Gyári szintre lehet reszelni adolgot, és úgy áll mint katiban a gyerek. A lényeg, hogy kezeld le utána. Jah meg a régi sárvédőből tudsz sablont csinálni! :D
gzs Elküldve Szeptember15, 2015 Elküldve Szeptember15, 2015 Valami hasonlóra gondoltam...lépcsős fúró, reszelő, kisflex és ambícióm is van :icon1: . Így megspórolnám a fényezést. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Zsolt
wookie Elküldve Szeptember17, 2015 Elküldve Szeptember17, 2015 Valakinek (Zotya? :D) van képe a gyári (nemkombi) tetőcsomagtartóról, hogy az hogyan is rögzül a tetősínbe? Lehet hogy mindjárt lesz egy astrám, és akkor fog kelleni, sajnos a vectráé tök más rendszer.
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Valakinek (Zotya? :D) van képe a gyári (nemkombi) tetőcsomagtartóról, hogy az hogyan is rögzül a tetősínbe? Lehet hogy mindjárt lesz egy astrám, és akkor fog kelleni, sajnos a vectráé tök más rendszer. Sajna nincs. Annyi tudok hogy az ablakot benyomva el kell húzni oldalra, és ott van egy lemezkorc, abba kapaszkodik bele.
Hjoe Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást?
FPepe Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást? Nekem pl. tolatással sikerült a múltkor :)
Recommended Posts