hening Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Ma bekerültek a dobbetétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Ma bekerültek a dobbetétek. :icon13: Lassan minden kész lesz, ezt is eladod? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 :icon13: Lassan minden kész lesz, ezt is eladod? :P :icon1: Nem szándékozom eladni...legalábbis egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember8, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2015 Ami egyébként még "szép" a dologban, hogy 4200HUF volt a teljes küszöb(Klokkelholm,UNIX) és akkor csodálkozik az ember, hogy pikk-pakk elporlad Ennyi erővel lehetne "rendes" cuccból, a munka ugyanannyi vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember9, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2015 Ahoj! Ferdehátúnál ha leveszem a gsi szárnyat,akkor marad utána valami plusz furat? Vagy egyeznek a gyárival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
clava Elküldve Szeptember11, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2015 Sziasztok f astran a motorhazteto kis kinyitio kart ami belül van lehet cserélni külön? Vagy csak bowdennel együtt? Ha lehet akkor hogyan mert sehogy nem tudom le harcolni róla a bowdent Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 Sziasztok f astran a motorhazteto kis kinyitio kart ami belül van lehet cserélni külön? Vagy csak bowdennel együtt? Ha lehet akkor hogyan mert sehogy nem tudom le harcolni róla a bowdent Szerintem ha lebontod azt a fehér műanyagot amibe bele van szerelve a kar meg fogod látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 A faceliftes ferde hátuknál a külső szürke dísz borítás a csomagtérajtón merről van rögzítve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember12, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2015 én ma ezzel szórakoztam: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Kedves márkatársak! F astra caravanom van, melynek mindkét oldalon cserére szorul a küszöbje, a hátsó sárvédő dob, a kerékjárati ív, es a tankbetöltő nyílás is. Meg tudnátok saccolni, hogy mi lehet a realis ara ezeket kijavíttatni, megcsinaltatni? Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Küszöb 20-25 /oldal, sárvédő 15-20/oldal, tank egy tizes ha van hozzá elem. Plusz a fényezés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember13, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2015 A faceliftes ferde hátuknál a külső szürke dísz borítás a csomagtérajtón merről van rögzítve ? a lemezen vannak fém fülek, vagyis kis akasztós bigyók, amin vannak patentok. Ha gyárilag nincsen rajta, akkor ragasztani is szokták. Ha érdekel van eladó! :) Persze más a zár gomb is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 én ma ezzel szórakoztam: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/ Milyen anyagokat használtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Milyen anyagokat használtál? Felraktam a végeredményt is: http://astra.taylor.hu/kuszob/festes/ Nem bonyolítottam túl: Body üvegszálas kitt(bár a kis horpadásokhoz lehet jobb lett volna a sima), vmi aldi(lidl) alapozó, fülller (zöldes bézs) eccer volt kocsihoz való 1db 400,1000es papir víz :D kevert 2Ks szín(3ezer) teknös vax Lehet kellet volna fölé is fújni vmit, de elég vastagon nyomtam, nem száradt meg rendesen, az otthoni lakk megkezdte a festéket( nem láccik, alul probáltam) Közelről azért nem olyan szíp, nem is a szín eltérés miatt, hanem mert ott ahol nem fújtam alá alapozót(az antenna alatt pl) bőrös lett a festék, igaz megcsiszoltam előtte, de huplis, nameg ugye nem is zárt helyen fújtam .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 a lemezen vannak fém fülek, vagyis kis akasztós bigyók, amin vannak patentok. Ha gyárilag nincsen rajta, akkor ragasztani is szokták. Ha érdekel van eladó! :) Persze más a zár gomb is! Az van fent nekem is, csak a tetejénél van egy pici rozsda, és alá néznék ,hogy ott nem e kapta meg. Nehogy nagyon meginduljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gzs Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt Persze, csak egy lyukat kell rajta fúrni, és rendesen lekezelni a vágott fémfelületet. Ha jól rémlik 10-es lyuk, de ezt úgyis meglátod ha kiveszed a régiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Persze, csak egy lyukat kell rajta fúrni, és rendesen lekezelni a vágott fémfelületet. Ha jól rémlik 10-es lyuk, de ezt úgyis meglátod ha kiveszed a régiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember14, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2015 Sziasztok! Tapasztaltabbaktól kérdezném ,hogy az oldalsó irányjelzős első sárvédő helyett felrakható -e szerintetek a régebbi teli sárvédő ,úgy hogy belefaragom a régi irányjelzőt ? Van valami extra rögzítése, amit még nem láttam ? 2001-s az autóm és lezúztam a jobb első sárvédőt. Fehér ,és az irányjelző nélküliből elég sokat találtam bontva ebben a színben. A jelenlegiből sajnos nem. Kerestem a választ itt ,de nem találtam ,ha esetleg felmerült a kérdés,akkor elnézést. Köszönöm szépen a segítséget előre is! Üdvözlettel: Zsolt Nekem is úgy lett megoldva... Egy lépcsősfúróval a kijelölt helyre tettem lukat, illetve flexeltem a rajzolt méretű vízszintes vágást. Kisebbre kell flexelni, hogy utána tudj igazgatni reszelővel! Gyári szintre lehet reszelni adolgot, és úgy áll mint katiban a gyerek. A lényeg, hogy kezeld le utána. Jah meg a régi sárvédőből tudsz sablont csinálni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gzs Elküldve Szeptember15, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2015 Valami hasonlóra gondoltam...lépcsős fúró, reszelő, kisflex és ambícióm is van :icon1: . Így megspórolnám a fényezést. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Valakinek (Zotya? :D) van képe a gyári (nemkombi) tetőcsomagtartóról, hogy az hogyan is rögzül a tetősínbe? Lehet hogy mindjárt lesz egy astrám, és akkor fog kelleni, sajnos a vectráé tök más rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2015 Valakinek (Zotya? :D) van képe a gyári (nemkombi) tetőcsomagtartóról, hogy az hogyan is rögzül a tetősínbe? Lehet hogy mindjárt lesz egy astrám, és akkor fog kelleni, sajnos a vectráé tök más rendszer. Sajna nincs. Annyi tudok hogy az ablakot benyomva el kell húzni oldalra, és ott van egy lemezkorc, abba kapaszkodik bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember18, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2015 Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2015 Kockatükörről hogy tudom levarázsolni a borítást? Nekem pl. tolatással sikerült a múltkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts