kacs Elküldve December16, 2014 Megoszt Elküldve December16, 2014 Köszönöm a választ! Lehet, hogy veszek egy nagy levegőt és megpróbálom szétszedni a betétet. Aztán ha nem sikerül, hát akkor sem veszítek túl sokat, mert így sem, meg esetleg úgy sem fog működni :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December16, 2014 Megoszt Elküldve December16, 2014 Köszönöm a választ! Lehet, hogy veszek egy nagy levegőt és megpróbálom szétszedni a betétet. Aztán ha nem sikerül, hát akkor sem veszítek túl sokat, mert így sem, meg esetleg úgy sem fog működni :-) Szedd szét! Nálam szépen összerohadt, és amikor szétszedtem, megdöbbentem, hogy a spiáter ház hogy összeépült a dolgokkal... Megdrótkeféztem, és zsíroztam, azóta tökéletes. Nálam is be volt úgy szorulva, mintha nem lenne hozzá jó a kulcs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyó26 Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Sziasztok! Van egy 2001-es évjáratú 5 ajtós F Astra a családban. Az a bajom, hogy esős időben a jobb első ajtó az összes esővizet összegyűjti. Csak napok múltán, nehezen párolog el az ajtó belsejében összegyűlt víz, addig meg ott lötyög benne. Mi tudok tenni vele? Elektromos ablakemelő van benne, működését nem befolyásolja. Az ablak alatti külső fekete műanyag látszólag jól illeszkedik, nincs sérülve. Köszönettel: Tibor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 (edited) Az ajtóba a víz vagy így vagy úgy, de be fog folyni. Azt nem hiszem, hogy meg tudnád akadályozni. Nem is az a baj, hogy befolyik, hanem hogy nem tud kifolyni. Az ajtó alján van asszem 4 kifolyó nyílás, olyan 3 cm hosszú/darab. Azokat pucold ki és akkor nem fog az ajtóban állni a víz. Módosítva December18, 2014 : kacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Sziasztok! Van egy 2001-es évjáratú 5 ajtós F Astra a családban. Az a bajom, hogy esős időben a jobb első ajtó az összes esővizet összegyűjti. Csak napok múltán, nehezen párolog el az ajtó belsejében összegyűlt víz, addig meg ott lötyög benne. Mi tudok tenni vele? Elektromos ablakemelő van benne, működését nem befolyásolja. Az ablak alatti külső fekete műanyag látszólag jól illeszkedik, nincs sérülve. Köszönettel: Tibor. igen az a lényeg hogy ki is follyon alul az 4 luk rázár a kéderre, ha kinyitod akkor válik szabaddá, ilyenkor szokott kifolyni mondju ha nagyságrndekkel több van jobboldalon azt megkéne nézni hátha fent rosszul illeszkedik az ablak mondjuk csaloka mert a ball többször van nyitovatva van lehetösége kifolyogatni, jobbbak meg nemfeltéten Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 (edited) Emlékeim szerint az ajtó aljában lévő nyílások nem zárnak rá a kéderre, így a víz csukott ajtó mellett is ki tud folyni, hiszen az a szerepe, hogy az ajtóba bejutott vizet rögtön el tudja vezetni. Jól emlékeztem. Közel sincs a kéderhez, attól legalább 8 cm-el lejjebb van. Módosítva December19, 2014 : kacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Emlékeim szerint az ajtó aljában lévő nyílások nem zárnak rá a kéderre, így a víz csukott ajtó mellett is ki tud folyni, hiszen az a szerepe, hogy az ajtóba bejutott vizet rögtön el tudja vezetni. Jól emlékeztem. Közel sincs a kéderhez, attól legalább 8 cm-el lejjebb van. szerintem nem, 8cm? dehogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Kissé nehezen értelmezem az írásjeleket, de igazad lehet, van az 9 is. A lényeg, hogy nem takar rá. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Kissé nehezen értelmezem az írásjeleket, de igazad lehet, van az 9 is. A lényeg, hogy nem takar rá. ;-) hát nemtom, sztem nézd azt meg mégeccer Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Kissé nehezen értelmezem az írásjeleket, de igazad lehet, van az 9 is. A lényeg, hogy nem takar rá. ;-) hát nemtom, sztem nézd azt meg mégeccer Szerintem a kéder a piros volnalra takar rá a kifolyó meg az alatt van allul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Szerintem a kéder a piros volnalra takar rá a kifolyó meg az alatt van allul. ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 (edited) Zotya975 jön és rendbe teszi a dolgokat :-)) Szép hétvégét mindenkinek! Módosítva December20, 2014 : kacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg_hun Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Szerintetek van értelme beruházni egy ilyenbe: kartervédő ? Igen hitvány műanyagnak tűnik a képen, de a hótól és esőtől talán tényleg védene valamit. Más kérdés, hogy egy kisebb huppanásnál eltörhet. Láttam fémből is, de az baromi nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Szerintetek van értelme beruházni egy ilyenbe: kartervédő ? Igen hitvány műanyagnak tűnik a képen, de a hótól és esőtől talán tényleg védene valamit. Más kérdés, hogy egy kisebb huppanásnál eltörhet. Láttam fémből is, de az baromi nehéz. Nem lehet rossz bár az enyémről hamar leszakadna néha fenn szoktam akadni itt-ott. Ha nem jársz terepen szerintem nem lesz vele baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 Nem jó. Kikopik. :D Nekem tervben van egy, lemezből. Kíváncsi vagyok, mennyivel sikerül majd olcsóbban kihozni, egy serifftől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2014 Megoszt Elküldve December22, 2014 Nem jó. Kikopik. :D Nekem tervben van egy, lemezből. Kíváncsi vagyok, mennyivel sikerül majd olcsóbban kihozni, egy serifftől :D Nekem azért sem lenne jó mert amit elpotyogatok csavarokat így simán ki tudom szedni a kocsi alól, a kartervédőn meg mindig fennakadna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Klokkerholm dobbetéten kívül van valami mással tapasztalata valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Klokkerholm dobbetéten kívül van valami mással tapasztalata valakinek? A cromaxban vettem, szerintem más márka mert ezen nem voltak alapból a fülek a peremnél. Gyártottam oda kettőt sarokvasból, meg kicsit hőlégfúvózni kellett szerintem elég jól áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 (edited) A cromaxban vettem, szerintem más márka mert ezen nem voltak alapbh ól a fülek a peremnél. Gyártottam oda kettőt sarokvasból, meg kicsit hőlégfúvózni kellett szerintem elég jól áll. Nekem a klokiholmba beleér a gumi. Módosítva December29, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Nekem a klokiholmba beleér a gumi. Fellül? Én úgy csináltam hogy kivül beleakasztottam a perembe bellül meg feltoltam annyira hogy ott is a peremet takarja egy picit. Ekkor fúrtam csak ki a lyukat rögzíteni. Így csak pár centire volt lejjebb fent mint maga a fém doblemez. Szerintem az sem jó ha koppon van, mert mindenképpen jut mögé nedvesség, ha van rés a menetszél könnyebben tudja szárítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Fellül? Én úgy csináltam hogy kivül beleakasztottam a perembe bellül meg feltoltam annyira hogy ott is a peremet takarja egy picit. Ekkor fúrtam csak ki a lyukat rögzíteni. Így csak pár centire volt lejjebb fent mint maga a fém doblemez. Szerintem az sem jó ha koppon van, mert mindenképpen jut mögé nedvesség, ha van rés a menetszél könnyebben tudja szárítani. Felül mindkét oldalon, kívül-belül, meg hátul belső oldalon. Lehet GSI be nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Felül mindkét oldalon, kívül-belül, meg hátul belső oldalon. Lehet GSI be nem való. Nem tudom mennyire más a kerékjárata mint az 5 ajtósnak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Én a Klokkit vittem vissza az Unixba, hogy lové vissza, sehogy se stimmelt, Én 8000 ftért nem fogok annyit hőlégfuvózni, illetve a rájuk pont hegesztett fülek egyből letörtek. Utána Tőlük vettem meg, nem kellett semmi se hőlégfúvózni, patent nem törött le, 2 éve bent van. http://www.riderauto.hu/ Klokkerholm dobbetéten kívül van valami mással tapasztalata valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Én a Klokkit vittem vissza az Unixba, hogy lové vissza, sehogy se stimmelt, Én 8000 ftért nem fogok annyit hőlégfuvózni, illetve a rájuk pont hegesztett fülek egyből letörtek. Utána Tőlük vettem meg, nem kellett semmi se hőlégfúvózni, patent nem törött le, 2 éve bent van. http://www.riderauto.hu/ Nekem is tőlük jött, semmi gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Én a Klokkit vittem vissza az Unixba, hogy lové vissza, sehogy se stimmelt, Én 8000 ftért nem fogok annyit hőlégfuvózni, illetve a rájuk pont hegesztett fülek egyből letörtek. Utána Tőlük vettem meg, nem kellett semmi se hőlégfúvózni, patent nem törött le, 2 éve bent van. http://www.riderauto.hu/ Mekkora gumi van a gépen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts