gsi16v.pizoman Elküldve Április20, 2004 Elküldve Április20, 2004 és még hol van a turbo meg az egyéb eltervezett dolgok... :twisted: :twisted: :-) :-) :-) Az intercoolernek már megvan a hely :-) :-) :-) Bár már több módosítás is lett az elején , csinálok képeket !!
Lacee Elküldve Április23, 2004 Elküldve Április23, 2004 :) Figy én külsö polirra gondoltam :) volt másnak is szüksége asszem ien helyre ahol poliroznak fényezést....szal én is ide megyek lassan és másnak is ezt javasoltam :) Hali
Tápiószecső Elküldve Április25, 2004 Elküldve Április25, 2004 Sikerült leoperálnom a díszlécet a csomagtartóról. (Visszarakni is sikerült.) Ha valakit érdekel a téma szóljon.
Laci4 Elküldve Április25, 2004 Elküldve Április25, 2004 Csinálj róla egy leirást. cikket:) képek? :wink:
hemi Elküldve Április25, 2004 Elküldve Április25, 2004 Elrettentő példa következik: Az autót letámasztom és elkezdem javítgatni.
semseyp Elküldve Április26, 2004 Elküldve Április26, 2004 Elrettentő példa következik: Az autót letámasztom és elkezdem javítgatni. Sokba lesz ez a javítgatás úgy látom... :roll:
Tápiószecső Elküldve Április26, 2004 Elküldve Április26, 2004 Csinálj róla egy leirást. cikket:) képek? :wink: Összedobnék valamit ha tudnám hogy hova kell küldeni. Van kép is.
redline Elküldve Április26, 2004 Elküldve Április26, 2004 Összedobnék valamit ha tudnám hogy hova kell küldeni. Van kép is. ide küldheted: opelklub@opelklub.hu
Tápiószecső Elküldve Április26, 2004 Elküldve Április26, 2004 ide küldheted: opelklub@opelklub.hu Ok. Héten megcsinálom.
Guest Elküldve Április27, 2004 Elküldve Április27, 2004 Jónapokat urak!!! Kérdésem aziránt irányulna, hogy szedett-e már valamelyikőtök ki "patronos" ülést astrából? Csak berakom a helyére a biztonsági pöcköt és máris rángathatom ki az ülést? Ha valaki tud ehez a témához hozzászólni azt elöre is köszönöm!! Üdvözlettel, Kommersz.
opel16v Elküldve Április27, 2004 Elküldve Április27, 2004 Kommersz! Ja, nagyjából. :) Rángatni nem kell, a négy konzoltartó csavar kinyerése után könnyen kiveszed cakkpakk a cuccot. :)
pjoc Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Jónapokat urak!!! Kérdésem aziránt irányulna, hogy szedett-e már valamelyikőtök ki "patronos" ülést astrából? Csak berakom a helyére a biztonsági pöcköt és máris rángathatom ki az ülést? Ha valaki tud ehez a témához hozzászólni azt elöre is köszönöm!! Üdvözlettel, Kommersz. Lehet hogy hülyén hangzik, de mi az a kis biztonsábi pöcök? Honnan lehet szerezni és hová kell berakni? :oops: Mert én is egy nagyobb takarítást tervezek a közeljövőben.
opel16v Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Rajta lóg a patronon, egy piros műanyag lap.
pjoc Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Rajta lóg a patronon, egy piros műanyag lap. :shock: :shock: nekem nem lógrajta, bele van dugva, akkor annak nem is úgy kellene lennie??? :twisted:
opel16v Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Ha ki van húzva, akkor jó. Ha beléje van dugva, akkor hiába vártad volna az ütközésnél a mellszőröd epillálását. :)
mélykék76 Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 ....ütközésnél a mellszőröd epillálását :).... Hmm. Mindig tanul az ember. Ezt is vizsgálnák egy Euro NCAP törésteszt során ? :)
opel16v Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Kétlem hogy a próbabábút kiférfiasítanák... :)
hemi Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Mindenkinek köszi! PetiGSi-nek a címet is! Nagyon sok a projekt. Lakás ás PC rulez... Majusba belevágok:)
PetiGSI Elküldve Május3, 2004 Elküldve Május3, 2004 Egyébként fél év és én is megyek lakatoshoz :) télen sokat jártam az autóval :) "rossz időben rossz helyen" :? Már hallatszik a rozsda csámcsogása :)
mooby Elküldve Május3, 2004 Elküldve Május3, 2004 nem tudom johelen érdeklödök ééé...(tuti nem) szal nekem F astra gyári ködlámpa kellene,de naon drága,és bontva se nagyon lehet kapni,vagy ha igen akkor igenrossz állapotban :? ha valakinek ,van segitsen! csoki
radu Elküldve Május3, 2004 Elküldve Május3, 2004 Hat sajnos kiderult, hogy nemi rozsdasodas nalam is tema... szoval nemsokara javitgatni kell a ket kuszobot, a ket hatso ivet... hajjaj de jo is lesz :)
Goliath Elküldve Május4, 2004 Elküldve Május4, 2004 Sziasztok! 2 db hülye kérdést tennék fel. 1. elhagytam a jobb oldali visszapillantó burkolatát (ami színre van fújva) lehet valahol csak ezt kapni, vagy csak egybe tükröt kapok? 2. a bal ködfénybúra kapott egy csúnya kavicsot ezt is lehet e kapni valahol vagy csak a komlett fányszórót egyben? köszi előre is
redline Elküldve Május4, 2004 Elküldve Május4, 2004 1. elhagytam a jobb oldali visszapillantó burkolatát (ami színre van fújva) lehet valahol csak ezt kapni, vagy csak egybe tükröt kapok? max bontóban utángyárott tükör ( a legegyszerübb -> legolcsóbb) 5e HUF
Recommended Posts