Hjoe Elküldve Október10, 2014 Elküldve Október10, 2014 Na itt is eljött a nagy nap: beköszönt a lengéscsillapító a csomagtartóba! Van ehhez javító elem, vagy a karosszériás bácsi hajtogat majd magának? Van javító elem, de nem akarsz venni. 35 darabja. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170321&aid=255932
zotya975 Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 GSI-be jó a sima ferdehátú hátsó ülése? Maga a bódé ugyanaz nem? Mindegyik 5 ajtós ferdehátú, tehát nem sedán és nem caravan.
Hjoe Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Maga a bódé ugyanaz nem? Mindegyik 5 ajtós ferdehátú, tehát nem sedán és nem caravan. Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak.
Dáwid Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. csótánysegg-csótánysegg. plug&play :D
zotya975 Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. Ha jól tudom a ráncfelvarráskor változott a hátsó üléstámla középső felfogatása. 94-előtt ott is olyan 3 torx-csavaros zsanér van fogatva a támla belső sarkára 94-után meg csak egy fix csap van. De áll lehet tenni így is, csak kell a lemez a bódéról ami egyben fogja a biztonsági öveket is.
Gabibácsi Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Na jau, csak hogy az üéslapok méretével felfogatásával nem-e variáltak. De, variálták. Én amit vettem svájci ötajtós hátsó üléseket, középen a két ülőkap közötti felfogatás totál más volt. Pedig ötajtós-ötajtós
Gabibácsi Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Ha jól tudom a ráncfelvarráskor változott a hátsó üléstámla középső felfogatása. 94-előtt ott is olyan 3 torx-csavaros zsanér van fogatva a támla belső sarkára 94-után meg csak egy fix csap van. De áll lehet tenni így is, csak kell a lemez a bódéról ami egyben fogja a biztonsági öveket is. Jaja. Ráadásul a ráncfelvarrottban is volt ez a másik fajta...
Hjoe Elküldve Október24, 2014 Elküldve Október24, 2014 Akkor vegyek egy akármilyen fejtámlást, és tegyem bele a mostaniba? Vagy keressek egy 92 körüli 3 ajtós ülését?
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Akkor vegyek egy akármilyen fejtámlást, és tegyem bele a mostaniba? Vagy keressek egy 92 körüli 3 ajtós ülését? Fejtámla hátul szerintem csak 94 után volt a fekete belsőnél ( bár ez a fekete nem biztos), ha fejtámlásat szeretnél és a tiéd 92-es akkor biztos hogy egy kicsit reszelni kell hogy bele tudd tenni de nem lehetetlen.
spzoli Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 94után csak elvétve volt szürke belső, de azok is újabb konzolosak voltak. Ritka undorító ám a szürke lufis műszerfal... :D
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Fejtámla hátul szerintem csak 94 után volt a fekete belsőnél ( bár ez a fekete nem biztos), ha fejtámlásat szeretnél és a tiéd 92-es akkor biztos hogy egy kicsit reszelni kell hogy bele tudd tenni de nem lehetetlen. Akkor ha szerzek egy szakadt ülést, abból beleszerkeszthetem. Mert a plug&play csere nem fog menni.
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Akkor ha szerzek egy szakadt ülést, abból beleszerkeszthetem. Mert a plug&play csere nem fog menni. Igen, de szerintem jóval egyszerűbb a felfogatás módosítása miatt középen átenni azt az egy konzolt és az ellendarabját a bódé aljáról mint belefaragni az fajtámla befogatásokat. Vagy aztán a fene tudja, ha a fejtámla nélküliben is ott van az a vas fellül akkor csak űátt kell fúrni a kárpitot meg kivágni. De aztán lehet volt egy kis átfedés gyártás közben és találsz olyant ami a régi befogatású középen és fejtámlás. Most voltam bontóban , de ezt nem néztem. (sajna a sárfogó gumit sem :omg: )Igazából van itthon 5 ajtós hátsó üléstámlám, de azt sem tudom milyen a felfogatása és azt sem hogy fejtámlás-e. Előkotorjam?
Gabibácsi Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Van hátsó üléssorom is, ötajtósban :) fekete, kék kis vonalkákkal. Természetesen fejtámlákkal.
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Igen, de szerintem jóval egyszerűbb a felfogatás módosítása miatt középen átenni azt az egy konzolt és az ellendarabját a bódé aljáról mint belefaragni az fajtámla befogatásokat. Vagy aztán a fene tudja, ha a fejtámla nélküliben is ott van az a vas fellül akkor csak űátt kell fúrni a kárpitot meg kivágni. De aztán lehet volt egy kis átfedés gyártás közben és találsz olyant ami a régi befogatású középen és fejtámlás. Most voltam bontóban , de ezt nem néztem. (sajna a sárfogó gumit sem :omg: )Igazából van itthon 5 ajtós hátsó üléstámlám, de azt sem tudom milyen a felfogatása és azt sem hogy fejtámlás-e. Előkotorjam? Megnézheted. Bár 3 ajtós az enyém. Van hátsó üléssorom is, ötajtósban :) fekete, kék kis vonalkákkal. Természetesen fejtámlákkal. Az SZR-be jó lenne. De a Géjesi az háromajtós. A próbához kicsit messze vagy.
spzoli Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 Megnézheted. Bár 3 ajtós az enyém. Az SZR-be jó lenne. De a Géjesi az háromajtós. A próbához kicsit messze vagy. ..és a hátsó üléssor miben is más 3ajtósban mint 5ajtósban? (shemmmibeeennn)
Hjoe Elküldve Október25, 2014 Elküldve Október25, 2014 ..és a hátsó üléssor miben is más 3ajtósban mint 5ajtósban? (shemmmibeeennn) Nem tudom, ezt kérdeztem. Hogy bármely évjárat, bármely kivitel passzol-e.
Mdani Elküldve November1, 2014 Elküldve November1, 2014 Üdv kedves fórumozók. A mai nap folyamán a következő hibát vettem észre a kocsimon : http://kepfeltoltes.hu/view/141101/IMG_20141101_124802_305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki esetleg találkozott már ezzel az apróbb problémával? :) És hogyan sikerült orvosolnia? Előre is köszi :)
zotya975 Elküldve November1, 2014 Elküldve November1, 2014 Üdv kedves fórumozók. A mai nap folyamán a következő hibát vettem észre a kocsimon : http://kepfeltoltes.hu/view/141101/IMG_20141101_124802_305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki esetleg találkozott már ezzel az apróbb problémával? :) És hogyan sikerült orvosolnia? Előre is köszi :) Ez a teleszkópnál van vagy csak simán a kerékdob? Ha az előbbi akkor bontóban donorból lehet kivágni ezt a részt és pótolni, ha az utóbbi akkor vagy megint csak donor, vagy megfelelő lemezből formára hajlítva. Persze mindegyiknél kivágni a rozsdás részt, utána, alapozó, festék, kasztnitömítő ha kell. Nekem is volt bár nem ekkora:
Mdani Elküldve November1, 2014 Elküldve November1, 2014 (edited) Ez a teleszkópnál van vagy csak simán a kerékdob? Ha az előbbi akkor bontóban donorból lehet kivágni ezt a részt és pótolni, ha az utóbbi akkor vagy megint csak donor, vagy megfelelő lemezből formára hajlítva. Persze mindegyiknél kivágni a rozsdás részt, utána, alapozó, festék, kasztnitömítő ha kell. Nekem is volt bár nem ekkora: Ez a teleszkópnál van, ahol fel van fogatva, az szakadt le, elég szépen... Módosítva November2, 2014 : hening Képpel idézés.
zotya975 Elküldve November1, 2014 Elküldve November1, 2014 Ez a teleszkópnál van, ahol fel van fogatva, az szakadt le, elég szépen... Akkor el kell menni bontóba levágni egy épet amennyira lehet nagy átfedéssel, és normálisan felhegeszteni a rozsdás résztől megfosztott nyílásra. Múlt héten jártam bontóban ott is ki volt vágva két autóból is ez a torony.
isi Elküldve November2, 2014 Elküldve November2, 2014 Akkor el kell menni bontóba levágni egy épet amennyira lehet nagy átfedéssel, és normálisan felhegeszteni a rozsdás résztől megfosztott nyílásra. Múlt héten jártam bontóban ott is ki volt vágva két autóból is ez a torony. Vagy vesz egy ilyet újonnan :)
zotya975 Elküldve November2, 2014 Elküldve November2, 2014 Vagy vesz egy ilyet újonnan :) Neki a telótorony szakadt átt ha jól értettem tudomásom szerint abból nincs javítólemez.
Mdani Elküldve November2, 2014 Elküldve November2, 2014 Neki a telótorony szakadt átt ha jól értettem tudomásom szerint abból nincs javítólemez. Igen, nem tudom h van e javítóelem belőle, de sztem marad az a megoldás hogy egy donorból kivágjuk a megfelelő részt. De akkor már lehet mind a két oldalt érdemes lenne megcsinálni...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Elküldve November2, 2014 Igen, nem tudom h van e javítóelem belőle, de sztem marad az a megoldás hogy egy donorból kivágjuk a megfelelő részt. De akkor már lehet mind a két oldalt érdemes lenne megcsinálni... Úgy tudom nincs javítóív, nem olyan régen is hasonló gondja volt valakinek akkor sem találtunk új javítólemezt.
Recommended Posts