Sekler Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Sziasztok! A hátsó ablak mosó nyílásból nem jön a folyadék, pedig a kis pumpa nyomja a folyadékot, csak valahova el lesz a cucc. Valaki le tudná írni, hol van elvezetve a slag hátra? Opel Astra F hatchback x14xe Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Sziasztok! A hátsó ablak mosó nyílásból nem jön a folyadék, pedig a kis pumpa nyomja a folyadékot, csak valahova el lesz a cucc. Valaki le tudná írni, hol van elvezetve a slag hátra? Opel Astra F hatchback x14xe Köszönöm. Abalkmosó tartály mögött megy be az utastérbe, a lábtérburkolat mögött a motorvezérlő mellett megy fel az A-oszlopba a tetőmerevítésben fut végig, és csomagtartó ajtózsanér melletti harmonika átvezetőben megy ki az ajtóba. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 A hátsó átvezetőben szokott megtörni, de kis toldással lehet javítani rendesen. Le kell venni a tetőspoilert, oszt lehet már ott kihúzva is látod a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Első indexek kivételéhez ki kell venni a lámpát is vagy kijön úgy, hogy a lámpák maradnak a helyükön? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Első indexek kivételéhez ki kell venni a lámpát is vagy kijön úgy, hogy a lámpák maradnak a helyükön? Köszönöm. A lámpa maradhat, a zárhidon van egy lyuk a fényszóró fültől kifele, ott benézve látszik egy csavar azt kell csak meglazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Köszi. Csak kíváncsiságból: Az Angol és Eu első lámpák ugyanolyanok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Köszi. Csak kíváncsiságból: Az Angol és Eu első lámpák ugyanolyanok? Formára igen, de máshogy vetítik a fényt. Nálunk vakítana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Váá Angolok... :) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Van egy pár motoros ha kell, 98-as. Carellok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Van egy pár motoros ha kell, 98-as. Carellok. Szerintem arra Dáwid is pályázna. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Hát, szóljatok :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Na itt is eljött a nagy nap: beköszönt a lengéscsillapító a csomagtartóba! Van ehhez javító elem, vagy a karosszériás bácsi hajtogat majd magának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Sedan-ra való hátsó szárny felfogatásával van valakinek tapasztalata? Mennyire problémás felrakni egy eredetileg nem szárnyas csomagtérajtóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Na itt is eljött a nagy nap: beköszönt a lengéscsillapító a csomagtartóba! Van ehhez javító elem, vagy a karosszériás bácsi hajtogat majd magának? Szerintem simán befoltozza, 1-2 óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Szerintem simán befoltozza, 1-2 óra alatt. Nem volt egyszerű, a 4. elvállalta, holnap délre mehetek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Nem volt egyszerű, a 4. elvállalta, holnap délre mehetek érte. Az első 3 miért nem? :icon14: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 (edited) Az első 3 miért nem? :icon14: :rolleyes: Mindegyik be volt táblázva, nekem meg tegnapra kellett volna. :) Az egyik meg azt mondta, hogy vegyem ki belőle a gáztartályt, és úgy vigyem majd vissza, és akkor 13-án megcsinálja. :D http://www.kephost.com/images/2014/10/02/IMG_20141002_081053.jpg http://www.kephost.com/images/2014/10/02/IMG_20141002_081044.jpg Módosítva Október2, 2014 : Csücsök Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Mindegyik be volt táblázva, nekem meg tegnapra kellett volna. :) Az egyik meg azt mondta, hogy vegyem ki belőle a gáztartályt, és úgy vigyem majd vissza, és akkor 13-án megcsinálja. :D http://www.kephost.com/images/2014/10/02/IMG_20141002_081053.jpghttp://www.kephost.com/images/2014/10/02/IMG_20141002_081044.jpg hííjj, de csúnya.... ez caravan ugye? vhogy nekem nem ilyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 hííjj, de csúnya.... ez caravan ugye? vhogy nekem nem ilyen.... Ez minden, csak nem caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 hííjj, de csúnya.... ez caravan ugye? vhogy nekem nem ilyen.... Ez minden, csak nem caravan. najó, igaz akkor sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 najó, igaz akkor sedan Mind ilyen, kivéve a cvan.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 hííjj, de csúnya.... ez caravan ugye? vhogy nekem nem ilyen.... Mind ilyen, kivéve a cvan.. :) A caravanon egy gerendán van a rugótányér és a teló is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Mind ilyen, kivéve a cvan.. :) okoké, meg kellet néznem mert én még hasonlóra sem emlékeztem :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Október3, 2014 Megoszt Elküldve Október3, 2014 hííjj, de csúnya.... ez caravan ugye? vhogy nekem nem ilyen.... 3 ajtós, ahogy az aláírásban is szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október3, 2014 Megoszt Elküldve Október3, 2014 3 ajtós, ahogy az aláírásban is szerepel. jah igen tényleg, mennyi eszem van valahogy nem emlékeztem, hogy a lengcsill. ilyen "külön" nyomot és oda pontozott elemben csücsül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts