greenthunder Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 1 ház részemről is lefoglalva, ki is lett fizetve, még van hely 2 főnek. Mivel a házban én is benne fogok aludni (optimális esetben), felkérném a potenciális jelentkezőket, hogy kizárólag csak abban az esetben érdeklődjenek nálunk a helyek iránt ha NEM tudtok eljönni így magatok helyett a barátnőtöket a hölgyismerőse fogja elkísérni akik absztinensek, 90-60-90 méretekkel. Szőke haj előny. Várunk minden jelentkezőt!!! Jelige: Mi nem iszunk (sokat), Ti ne legyetek szemérmesek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A sátrat azt ti adjátok, vagy csak sátorhelyet adtok? És hogyha viszem a barátnőmet is és ő nem tag akkor rá a külsős árak vonatkoznak, vagy olyan, mintha ő is tag lenne? Előre is köszi a válaszokat! Nem áll módunkban sátrat biztosítani, csak sátorhelyet. Bocs, ha félre érthető volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Sziasztok! Ha házat szeretnénk foglalni és a 4 fő-ből egy klubtag akkor 2 fő-re kedvezményeset és 2-re kedvezmény nélküli árat kell számolni? Előre is köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Sziasztok! Ha házat szeretnénk foglalni és a 4 fő-ből egy klubtag akkor 2 fő-re kedvezményeset és 2-re kedvezmény nélküli árat kell számolni? Előre is köszönöm a választ! A házat te veszed ki és kedvezményes árat fizetsz, úgy tudom így van én is így csináltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nekem csak az lenne a kérdésem hogy ha elküldtem a manit a házra akkor valami visszaigazolást kapok hogy oké nekem lesz házam vagy valami ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A házat te veszed ki és kedvezményes árat fizetsz, úgy tudom így van én is így csináltam :D Köszi! Az úgy jól hangzik! Csak azért gondoltam én ezt így, mert belépőnél úgy szokott lenni, hogy a klubtag egy embert hozhat még magával kedvezményes áron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ha kifizetem a házat, akkor lesz vmi visszejelzés a házzal kapcsolatban ( van e még ház stb.)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nekem csak az lenne a kérdésem hogy ha elküldtem a manit a házra akkor valami visszaigazolást kapok hogy oké nekem lesz házam vagy valami ilyesmi? Igen, Zsoltal úgy gondoltuk, mindenkinek aki befizette a foglalást majd küldünk egy képeslapot Bora Bora-ról, hogy "Köszi, nélküled ez nem jöhetett volna létre!" :D Komolyra fordítva a szót, mindenkinek lesz visszajelzés, csak a bankon látszódjon a pénz. Amikor pedig már fogynak a házak, jelezni fogjuk folyamatosan itt a topicban is, hogy mindenki tisztába legyen mennyi ideje maradt még leszervezni az alvótársakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 A házat te veszed ki és kedvezményes árat fizetsz, úgy tudom így van én is így csináltam :D Reméltük, hogy erre többen rájönnek és élnek a lehetőséggel! Nem az a célunk, hogy drágábban adjuk a házakat, hanem hogy minnél többen eljöjjenek és jól érezzék magukat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 De sajna e-mailt még nem kaptam a rézletekkel. Mennyi az átfutási idő? Elvileg a levelező rendszerek lassúsága ami idő, teljesen automatikusan ki kell mennie egy emilnek. Nem csak te jelezted, hogy valami hiba volt. Aki nem kapott a regisztráció végén üzenetet a képernyőre, hogy sikerült a dolog és kapsz emilben instrukciót, után pedig emilt sem kapott, azok kérem próbálják újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Üdülési csekk. Próbáltam privátban de, nem engedi, szóval nem tudjuk összehozni a BW részvételt, csak ha csekkel tudunk fizetni. Mivel a munkahelyen ezt szórják mint bolond a lisztet béremelés helyett, így nem marad más. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Üdülési csekk. Próbáltam privátban de, nem engedi, szóval nem tudjuk összehozni a BW részvételt, csak ha csekkel tudunk fizetni. Mivel a munkahelyen ezt szórják mint bolond a lisztet béremelés helyett, így nem marad más. :D Antival vedd fel a kapcsolatot, ő jelezte hogy tudna segíteni, ha nem tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kicsit el vagyok csúszva az utalások lekérdezésével, és visszajelzésével, ma este felirogatom a neveket és holnap kimennek a visszajelző emilek. Mindenkitől elnézést, egy nap türelmet kérek. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zeticorsa Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy a rendezvények elött egy nappal elfoglaljuk a szállásunk?! szeretnénk lemenni csütörtökön, hogy ne péntek reggel kelljen indulni, persze fizetnénk a plusz éjszakát! ha faházat foglalunk, még plusszba ki kell fizetni fejenként az 5000 belépőt, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy a rendezvények elött egy nappal elfoglaljuk a szállásunk?! szeretnénk lemenni csütörtökön, hogy ne péntek reggel kelljen indulni, persze fizetnénk a plusz éjszakát! ha faházat foglalunk, még plusszba ki kell fizetni fejenként az 5000 belépőt, ugye? Egyenlőre ne kavarjuk a dolgokat a fejpénzel meg hasonlókkal. Ez a klub rendezvénye, a klub bérel házakat, amikkel a klub számol el. Mindez azért, hogy ne egy fejetlen kapkodás legyen mindenkinek a rendezvény eleje a beköltözés miatt és a rendezvény vége az egyenkénti elszámolás miatt. (Ez azért nem teljesen önzetlen dolog, ez nekünk rendezőknek is jó, mert nem kell mindenkit egyenként kézenfogva elvezetni a regisztrációhoz és a pénztárhoz.) Ami a kérdésedet illeti, ennek utána kérdezek, mivel a mi időpontunk elött egy másik csoport van a helyszínen, azok nem tudom mikor vonulnak le pontosan. A kérdés másik felére azt tudom mondani, hogy ha hely van, akkor biztosan meg tudjuk oldani, semmmiféle plusz belépő, meg kavarás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ha esetleg ilyenre van lehetőség, hogy csütörtök este is lehetne érkezni, akkor lehet, hogymi is lemennénk, és akkor nagyon szívesen segítünk a pénteki nyitásnál, meg a többiben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Ha esetleg ilyenre van lehetőség, hogy csütörtök este is lehetne érkezni, akkor lehet, hogymi is lemennénk, és akkor nagyon szívesen segítünk a pénteki nyitásnál, meg a többiben :rolleyes: Asszem ebben rám is lehet majd számítani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Mi is regeltünk egy faházra az asszonnyal. Csendes szolid párt keresünk a másik szobába. Már megvannak. köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Már megvannak. köszi! ;) Ők azok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Nem is lenne rossz a csaj, ha nem lenne féllábú...de így hogy fogja szétdobni... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 :rolleyes: ezek mi vagyunk vazze! Én megmondtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szép pár! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nem is lenne rossz a csaj, ha nem lenne féllábú...de így hogy fogja szétdobni... :rolleyes: ;) Csak hogy boldognak lássalak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 photoshop rulez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts