Csuli Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Tudja valaki, hogy mikor lehet elkezdeni a házfoglalást a Blitz Weekendre ? :D ----------------------------------------- szerk: Hemi 2008.08.22.-25. között tartjuk meg a IV. Blitz Weekendet. Számos visszajelzés alapján visszatérünk a gyökerekhez, a Balatonhoz. Az új(regi) helyszín Balatonszemes, Vadvirág kemping! A helyszín tökéletesen megfelelő, hiszen jól ismerjük már, itt került megrendezésre az első két Blitz Weekend. Programok, árak, további részletek. Lezárult az ON-LINE szállás foglalás! 2008.07.20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Igen. Mai naptól lehet regisztrálni. Július 20-ig előreutalni a regisztráció után kapott e-mailban felüntetett számlaszámra. Július 22-ig kiderül hány házat tudok még szerezni (ha kell, ha el fogyna a 20 db) után hirdetek eredményt. Aki fizetett, de nem tudnék házat adni számára annak vissza fizetjük a foglalót. Itt lehet jelentkezni: http://www.blitz-weekend.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mindenki gondolja át kivel jönne, utána fizesen csak. 80 embernyi helyről van szó:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én csak 1 napra szeretnék menni (szombaton), de lehet, hogy maradnék dizsibe és hajnalban indulnék haza, vagy max. a kocsiban aludnék és délelőtt indulnék. Ehhez elég, ha egy szombati jegyet veszek amikor odaértem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én csak 1 napra szeretnék menni (szombaton), de lehet, hogy maradnék dizsibe és hajnalban indulnék haza, vagy max. a kocsiban aludnék és délelőtt indulnék. Ehhez elég, ha egy szombati jegyet veszek amikor odaértem? Karszalag lesz mindenkinek, külön színekkel. A rendezvény és a szállás egy kerítéssel és egy kapuval el lesz választva, a kempinglakókat és a rendezvényen résztvevőket így teljesen el tudjuk különíteni. (Eddig sajnos erre sosem volt mód.) Sima szombati jegyet aki vesz, annak a karszalagja nem fogja feljogosítani a kemping területére való belépésre, a rendezvény zárt területét pedig ki fogjuk üríteni a buli végén. A biztonságra kicsit jobban figyelünk majd, mint Abádszalókon. Ha csak szombaton szeretnél ott lenni, de nem szeretnél hajnalban fáradtan hazavezetni, a helyszínen amikor a szombati belépődet veszed, olyan belépőt kell kérned, ami a szombati éjszakára sátras alvás lehetőséget ad. Az hogy tényleg felállítottad a sátrat senki nem fogja ellenőrizni, ilyen módon aludhatsz az autódban is. A házak foglalása elővételben történik a kötött darabszám és az átlátható elszámolás miatt, sátras helyet a helyszínen is lehet váltani, abból nincsen darab korlátozás. A házak regisztrálását már látom elkezdtétek, arra mindenki figyeljen, hogy ez a regisztráció még nem foglalás, akkor tekintjük véglegesnek a foglalást, ha a megjelölt számlaszámra beérkezik a program által meghatározott összeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Hát én akkor foglaltam is házat 4 fő meg is van úgy fest, Xray és asszonya tart velünk. Vagyis csak regeltünk, holnap tutdunk utalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Karszalag lesz mindenkinek, külön színekkel. ... Ha csak szombaton szeretnél ott lenni, de nem szeretnél hajnalban fáradtan hazavezetni, a helyszínen amikor a szombati belépődet veszed, olyan belépőt kell kérned, ami a szombati éjszakára sátras alvás lehetőséget ad. Az hogy tényleg felállítottad a sátrat senki nem fogja ellenőrizni, ilyen módon aludhatsz az autódban is. ... Köszi az infókat, így már nagyjából érthető, csak nem voltam tisztában a lehetőségekkel. Az meg tiszta sor, hogy fő a biztonság. Valószínűleg ez a sátras szombati belépő lesz az én opcióm :D Ami igazából nem tiszta, hogy az autók hol fognak parkolni? Ha megveszem a szombati sátras belépőt, akkor az arra zárt részre állhatok majd? Vagy az autók elhelyezése mennyire lesz "biztonságos"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Köszi az infókat, így már nagyjából érthető, csak nem voltam tisztában a lehetőségekkel. Az meg tiszta sor, hogy fő a biztonság. Valószínűleg ez a sátras szombati belépő lesz az én opcióm :D Ami igazából nem tiszta, hogy az autók hol fognak parkolni? Ha megveszem a szombati sátras belépőt, akkor az arra zárt részre állhatok majd? Vagy az autók elhelyezése mennyire lesz "biztonságos"? Ez az egész egy nagy kemping.....Csak azt fogják korlátozni kik tudnak a rendezvények közelébe jönni.....A kocsid nincs veszélyben.....A sátrad mellett lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mi is regeltünk egy faházra az asszonnyal. Csendes szolid párt keresünk a másik szobába. Addigra ugyanis családi okok miatt arra lesz szükségünk. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mi is regeltünk egy faházra az asszonnyal. Csendes szolid párt keresünk a másik szobába. Addigra ugyanis családi okok miatt arra lesz szükségünk. :D :D wuhuuu...lehet már gratulálni? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Feliratkoztam én is, de lenne egy kérdésem Három 10 év alatti "makettet" ( Ahogy azt már itt többször említették :D )hány főnek kell számolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 wuhuuu...lehet már gratulálni? :D :D Attól függ, mihez szeretnél gratulálni?! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Feliratkoztam én is, de lenne egy kérdésem Három 10 év alatti "makettet" ( Ahogy azt már itt többször említették :P )hány főnek kell számolni? :D Én is beneveztem. ;) A kérdésem viszont hasonló lenne 2 gyerekre vonatkoztatva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Mi is regeltünk egy faházra az asszonnyal. Csendes szolid párt keresünk a másik szobába. Addigra ugyanis családi okok miatt arra lesz szükségünk. :D :D Mi azok vagyunk! B) Lehetünk veletek egy faházban? B) vicceltem, külön regeltünk mi is egy faházra :P Remélem ahhoz lehet granulálni, amire gondolok ;) de ha nem, akkor én máshoz is gratulálok előre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Grat Tomiéknak. Babuékkal mi is regeltünk egy faházra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Idén is lehet üdülési csekkel fizetni egy részét ha arról van szó? Tavaly és előtte is lehetett úgy hogy volt 15 üdülési csekkben a maradék meg kp.-ban utalásra került. Idén ha van ilyen lehetőség akkor hogy smint van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Idén is lehet üdülési csekkel fizetni egy részét ha arról van szó? Tavaly és előtte is lehetett úgy hogy volt 15 üdülési csekkben a maradék meg kp.-ban utalásra került. Idén ha van ilyen lehetőség akkor hogy smint van? Köszönjük Csabi :D :D :P Üdülési csekk infó: Ahogy tavaly is, csak a szívás van a nekünk evvel:). Megoldható, de nem szívesen. Tehát, ha kérhetném csak az fizessen így, aki másképp nem tudna jönni. Sajnos picit nehéz számunkra így az elszámolás a kempingel. KÉREM ELŐRE jelezni, ha valaki csak így tudna részvenni. PÜ (vagy mail) Heminek vagy Bkorinak. NEHOGY VALAKI UTALJON PÉNZT A MOTE SZÁMLÁRA BW-vel kapcsolatban.!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Köszönjük Csabi :D :D :P mi lenne ha leszállnál rólam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 mi lenne ha leszállnál rólam? Mi lenne ha nem kérdeznél hülyeségeket??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 1 ház részemről is lefoglalva, ki is lett fizetve, még van hely 2 főnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 1 házat én is befoglaltam, meg is van a 4 fő. De sajna e-mailt még nem kaptam a rézletekkel. Mennyi az átfutási idő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 1 házat én is befoglaltam, meg is van a 4 fő. De sajna e-mailt még nem kaptam a rézletekkel. Mennyi az átfutási idő? én kaptam azonnal: A következő lépés, hogy élni tudj az ON-LINE foglalással: Fizesd be a(z) 19600 Ft rendezvény részvételi díját,(belépődíj + szállás), legkésőbb 2008. 07. 20.-ig, a következő számlaszámra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Én is foglaltam egyet, de itt már full house van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A sátrat azt ti adjátok, vagy csak sátorhelyet adtok? És hogyha viszem a barátnőmet is és ő nem tag akkor rá a külsős árak vonatkoznak, vagy olyan, mintha ő is tag lenne? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A sátrat azt ti adjátok, vagy csak sátorhelyet adtok? És hogyha viszem a barátnőmet is és ő nem tag akkor rá a külsős árak vonatkoznak, vagy olyan, mintha ő is tag lenne? Előre is köszi a válaszokat! Sátrat nem adnak...azt neked kell hozni...ha klubtagvagy akkor + 1 fő...legalábbis eddig így volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts