hemi Elküldve Június24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nem nagyon fogy a tombola. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nem nagyon fogy a tombola. Pedíg csak fog :rolleyes: Én a héten 5 db veszek,,, csak el kellene utalnom a lovettát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2008 Eddig összesen 11db kelt el. Ennél nekünk többe van a Corsa:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Eddig összesen 11db kelt el. Ennél nekünk többe van a Corsa:) Hmm az valóban nemsok! :rolleyes: A héten 5 el bővítem! Emeberek tessék tombolázni!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Hmm az valóban nemsok! ;) A héten 5 el bővítem! Emeberek tessék tombolázni!!!!! Azok kik? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 nah, most komolyan. A regisztráció még nem egyenlő a tombolával. Tessék tombolázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Ha én nem megyek, de írok egy meghatalmazást olyannak, aki igen, és véletlenül, ne adj' Isten nyerek valamit, akkor ő átveheti a nevemben? Mert akkor veszek párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Ha én nem megyek, de írok egy meghatalmazást olyannak, aki igen, és véletlenül, ne adj' Isten nyerek valamit, akkor ő átveheti a nevemben? Mert akkor veszek párat. "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § :rolleyes: pont); ... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 nah, most komolyan. A regisztráció még nem egyenlő a tombolával. Tessék tombolázni! Igazad van teszek is ellene a héten megígérem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § ;) pont); ... " Pont akartam mondani... Viszont gondolkoztam olyanon, hogy vennék tombolát, és ha nyernék, akkor felajánlanám valakinek/valakiknek akiknek jól jön egy ilyen...de mivel nem fér bele a szabályzat szerint...így sajna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Pont akartam mondani... Viszont gondolkoztam olyanon, hogy vennék tombolát, és ha nyernék, akkor felajánlanám valakinek/valakiknek akiknek jól jön egy ilyen...de mivel nem fér bele a szabályzat szerint...így sajna... ;) Igen én is erre gondoltam..... Mondjuk reméelem az nem lenne baj ha családtag használná! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én arra gondoltam, ha tudok menni, a helyszínen vennék párat (úgy olvastam, lehet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nem is gondoltam arra, hogy a tv. szerint nem vehetek tombolát :rolleyes: Majd öcsém párjára iratjuk az összeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Nem is gondoltam arra, hogy a tv. szerint nem vehetek tombolát ;) Majd öcsém párjára iratjuk az összeset. Én úgy értelmezem hogy az se jó....... ;) meg nem is lenne tiszteséges szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: Tök jó! Kicsi a klub, nagy a vezetőség! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Törvényes lenne, ugyanis nincsenek összeházasodva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Törvényes lenne, ugyanis nincsenek összeházasodva. Ez nem törvény kérdées :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Én úgy értelmezem hogy az se jó....... ;) meg nem is lenne tiszteséges szerintem :rolleyes: Szerintem az öcsém felesége az nem közeli hozzátartozó. Vagy mi számít annak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Szerintem az öcsém felesége az nem közeli hozzátartozó. Vagy mi számít annak? Elvileg vér szerinti rokon 1 generációig, illetve házastárs. Azaz szülők, gyerekek, feleség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 közeli hozzátartozók: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; élettárs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 közeli hozzátartozók: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; élettárs Köszönjük Dr. Emese :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;) Szerintem.... ;) "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § :lol: pont);..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;) Játékszabályzat, 1-es pont. Szerintem egyértelműen igen. ;) (vagy benne vagy a tombola szervezésében? ) Én meg sajnos nem(asszony sem, fiaim sem, anyámék sem, nővéremék sem, MOTE vezetőségi tagok sem, meg a Familia Kft-sek sem, és mindannyiunk közeli hozzátartozói sem). Pedig már úgy szeretnék egy kis corsát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Köszönjük Dr. Emese ;) Emese, most már indul a buszod, Menj haza szépen, Látszik, hogy tudod, Hogy meg vagy bolondulva, S holnap ne gyere újra, Ne gyere újra! :rolleyes: off vége Tomi ! igen, vegyél tombolát ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts