Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem nagyon fogy a tombola. Pedíg csak fog :rolleyes: Én a héten 5 db veszek,,, csak el kellene utalnom a lovettát!
hemi Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Eddig összesen 11db kelt el. Ennél nekünk többe van a Corsa:)
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Eddig összesen 11db kelt el. Ennél nekünk többe van a Corsa:) Hmm az valóban nemsok! :rolleyes: A héten 5 el bővítem! Emeberek tessék tombolázni!!!!!
hening Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Hmm az valóban nemsok! ;) A héten 5 el bővítem! Emeberek tessék tombolázni!!!!! Azok kik? :rolleyes: ;)
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 nah, most komolyan. A regisztráció még nem egyenlő a tombolával. Tessék tombolázni!
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Ha én nem megyek, de írok egy meghatalmazást olyannak, aki igen, és véletlenül, ne adj' Isten nyerek valamit, akkor ő átveheti a nevemben? Mert akkor veszek párat.
mackosajt Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Ha én nem megyek, de írok egy meghatalmazást olyannak, aki igen, és véletlenül, ne adj' Isten nyerek valamit, akkor ő átveheti a nevemben? Mert akkor veszek párat. "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § :rolleyes: pont); ... "
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 nah, most komolyan. A regisztráció még nem egyenlő a tombolával. Tessék tombolázni! Igazad van teszek is ellene a héten megígérem :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § ;) pont); ... " Pont akartam mondani... Viszont gondolkoztam olyanon, hogy vennék tombolát, és ha nyernék, akkor felajánlanám valakinek/valakiknek akiknek jól jön egy ilyen...de mivel nem fér bele a szabályzat szerint...így sajna... :rolleyes:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Pont akartam mondani... Viszont gondolkoztam olyanon, hogy vennék tombolát, és ha nyernék, akkor felajánlanám valakinek/valakiknek akiknek jól jön egy ilyen...de mivel nem fér bele a szabályzat szerint...így sajna... ;) Igen én is erre gondoltam..... Mondjuk reméelem az nem lenne baj ha családtag használná! :rolleyes:
FPepe Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Én arra gondoltam, ha tudok menni, a helyszínen vennék párat (úgy olvastam, lehet).
kori Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is gondoltam arra, hogy a tv. szerint nem vehetek tombolát :rolleyes: Majd öcsém párjára iratjuk az összeset.
coupe Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is gondoltam arra, hogy a tv. szerint nem vehetek tombolát ;) Majd öcsém párjára iratjuk az összeset. Én úgy értelmezem hogy az se jó....... ;) meg nem is lenne tiszteséges szerintem :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: Tök jó! Kicsi a klub, nagy a vezetőség! ;)
kori Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Törvényes lenne, ugyanis nincsenek összeházasodva.
coupe Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Törvényes lenne, ugyanis nincsenek összeházasodva. Ez nem törvény kérdées :rolleyes:
Bkori Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Én úgy értelmezem hogy az se jó....... ;) meg nem is lenne tiszteséges szerintem :rolleyes: Szerintem az öcsém felesége az nem közeli hozzátartozó. Vagy mi számít annak?
tgabika76 Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Szerintem az öcsém felesége az nem közeli hozzátartozó. Vagy mi számít annak? Elvileg vér szerinti rokon 1 generációig, illetve házastárs. Azaz szülők, gyerekek, feleség.
Gelko Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 közeli hozzátartozók: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; élettárs
Vktr Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 közeli hozzátartozók: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; élettárs Köszönjük Dr. Emese :rolleyes:
rtomi Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;)
Kacsero Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;) Szerintem.... ;) "A játékban nem vehetnek részt: * a Szervező vezetői-tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § :lol: pont);..."
mackosajt Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Én vehetek tombolát? :rolleyes: A Veterános szervezőség miatt kérdem. ;) Játékszabályzat, 1-es pont. Szerintem egyértelműen igen. ;) (vagy benne vagy a tombola szervezésében? ) Én meg sajnos nem(asszony sem, fiaim sem, anyámék sem, nővéremék sem, MOTE vezetőségi tagok sem, meg a Familia Kft-sek sem, és mindannyiunk közeli hozzátartozói sem). Pedig már úgy szeretnék egy kis corsát!
Gelko Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Köszönjük Dr. Emese ;) Emese, most már indul a buszod, Menj haza szépen, Látszik, hogy tudod, Hogy meg vagy bolondulva, S holnap ne gyere újra, Ne gyere újra! :rolleyes: off vége Tomi ! igen, vegyél tombolát !
Recommended Posts