hemi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 A MOTE 2008. május 2.-a és 2008. augusztus 20.-a között, 6. születésnapja alkalmából megrendezi az "Ajándékok az ünnepelttől" tombolajátékot. Sorsolás: IV. Blitz Weekend 2008.08.23. 17:00 Balatonszemes, Vadvirág kemping. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én elméletileg tegnap utaltam pénzt 1db tombolára... és mindent úgy töltöttem ki ahogy le volt írva... mégsem írta jóvá a rendszer nekem... a profilomban legalábbis nem látszik. Mondjuk annyit "trükköztem" hogy felcseréltem az e-mail címet és a felhasználónevet, mert az e-mail nem fért ki... Gondolom ez nem lehet baj, vagy igen? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Az előbb megnéztem ismét és mostmár megvan... Szóval tárgytalan az előző hsz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Az előbb megnéztem ismét és mostmár megvan... Szóval tárgytalan az előző hsz. B) Az összeg elküldése után idő amíg a bank majd utánuk mi feldolgozzuk, ezért nem egyből jelenik meg az összeg. Tehát nem volt probléma, sajnos ennyi a banki átfutás, ha minden igaz már látszik is a profilodban, illetve te is ezt írtad, ha jól olvastam. Az egyéb nyereményeket folyamatosan gyüjtjük, lassan azok is felkerülnek, hátha valami egyéb tárgy is kedvet csinál a vásárláshoz. Sok sikert, a tombolához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az összeg elküldése után idő amíg a bank majd utánuk mi feldolgozzuk, ezért nem egyből jelenik meg az összeg. Tehát nem volt probléma, sajnos ennyi a banki átfutás, ha minden igaz már látszik is a profilodban, illetve te is ezt írtad, ha jól olvastam. Az egyéb nyereményeket folyamatosan gyüjtjük, lassan azok is felkerülnek, hátha valami egyéb tárgy is kedvet csinál a vásárláshoz. Sok sikert, a tombolához! Értem... Köszönöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 A MOTE 2008. május 2.-a és 2008. augusztus 20.-a között, 6. születésnapja alkalmából megrendezi az "Ajándékok az ünnepelttől" tombolajátékot. Sorsolás: IV. Blitz Weekend 2008.08.23. Balatonszemes, Vadvirág kemping. ??? link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ??? link? http://tombola.opelclub.hu B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fent a banner, gondoltam nem kell külön link:) Hibáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fent a banner, gondoltam nem kell külön link:) Hibáztam. Nekem pl nem jelenik meg a banner sosem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nekem pl nem jelenik meg a banner sosem. sztem telepítsél flashplayert,ha nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 sztem telepítsél flashplayert,ha nincs. 2008-ban feltünt volna már neki ha nincs Flash Player-e....mindent ezzel oldanak meg B) Esetleg céges proxy vagy lokális adblokker? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 flashplayer van, meg céges proxy is B) viszont akkor gondolom nem csak nálam lehet probléma ez... lehet más bannert kéne berakni, hogy mindenki lássa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Esetleg IE-vel próbáljátok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Azt nem tudtam,hogy céges..,az körülményesebb. B) hogy ne legyek nagyon off, A többi nyeremény mikor kerül fel,és mi történik ha kihúznak és nem vagyok jelen a sorsoláson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Esetleg IE-vel próbáljátok. B) mindig azzal próbálom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 mindig azzal próbálom B) Ez főként azoknak szólt, akiknek a banner nem csinál semmit, hiába kattintanak rá. B) Te meg úgyis ügyi vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 A többi nyeremény mikor kerül fel,és mi történik ha kihúznak és nem vagyok jelen a sorsoláson? idővel szépen sorban B) ha nem vagy ott a sorsoláson : A nyereménysorsolást követően a Szervező a nyereményeket a helyszínen osztja ki. A nyeremények átvételére a sorsolást követően egyből van csak lehetőség, a nem megjelent résztvevők tombola jegyei helyett, újat húzzunk. A sorsolástól számított 15 napon túl a nyereményekre vonatkozó bármilyen igényjogosultság érvényét veszti, amelyért a Szervezőt felelősség nem terheli. Ha a Szerződő fél nem felel meg a jelen játékszabály feltételeinek, a nyertest a Szervező kizárja a nyereményjátékból. A kizárt nyertes helyébe (sorsolási sorrend szerint) a tartaléknyertes lép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ha nem vagy ott a sorsoláson : Igen, sajnos ez egy fájó döntés volt részünkről, nem szeretnénk olyan tombolát ahol minden harmadik tiketért jelentkezik csak valaki, a nyereményeket meg pakoljuk a pult alá. Szeretnénk boldog arcokat látni a találkozón. Ha valaki akadályoztatva van abban hogy részt vegyen a sorsoláson, (betegség, stb.) de erről időben tájékoztatja a rendezőket, nem fogunk újat húzni a nyertes tombolája helyett. A fődij esetében pedig tartaléknyerteseket is húzunk, biztos ami biztos. A tartaléknyertesek neve nem fog egyből kiderülni, lezárt borítékba kerülnek majd, senki szívét nem fájdítjuk, hogy Ő lett volna a második lehetséges nyertes. Csak szükség esetén vesszük elő, ha az elötte lévő nyertes nem felel meg a szabályoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 lehet más bannert kéne berakni, hogy mindenki lássa. B) Ez olyan mint az a sportkocsi, ami 40 tonna kohósalakkal megrakodva is alkalmas egy siratófal megmászására? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 idővel szépen sorban B) ha nem vagy ott a sorsoláson : A nyereménysorsolást követően a Szervező a nyereményeket a helyszínen osztja ki. A nyeremények átvételére a sorsolást követően egyből van csak lehetőség, a nem megjelent résztvevők tombola jegyei helyett, újat húzzunk. A sorsolástól számított 15 napon túl a nyereményekre vonatkozó bármilyen igényjogosultság érvényét veszti, amelyért a Szervezőt felelősség nem terheli. Ha a Szerződő fél nem felel meg a jelen játékszabály feltételeinek, a nyertest a Szervező kizárja a nyereményjátékból. A kizárt nyertes helyébe (sorsolási sorrend szerint) a tartaléknyertes lép. E felett elsiklottam, köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 E felett elsiklottam, köszönöm Majd mi elhozzuk neked. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Akinek nem jelene meg a böngésző beállítása miatt a Tombolás Banner, azoknak az alatta található szövegbe elhelyeztem egy linket is. Kellemes fórumozóst és balesetmentes autózást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hemi Igaz tegnap dumáltunk hogy a reggel volt pici problem a mail részével, ha lessz időd légyszíves less rá mert még mindíg nemtudok bejelenkezni sajna! Még mindíg ezt írja :Még nem aktiválta a regisztrációját! Az aktiváláshoz szükséges információk a regisztrációkor elküldésre kerültek a megadott e-mail címre! Köszi szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2008 Javítva. PÜ-ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Javítva. PÜ-ment. Köszi most okés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts