coupe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Az már jó ha nem érzel különbséget, de vigyázz, nehogy check engine legyen belőle. inkább az 50-50 felé tendálj átalakító nélkül sztem. :lol: Annyira nem voltam bátor,hogy 70% etanolt tankoljak... :lol: Legközelebb 50-50 lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Annyira nem voltam bátor,hogy 70% etanolt tankoljak... :lol: Legközelebb 50-50 lesz.... jahogy 70 benzin és 30 e85, ígymá értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Csak nem Te fogod elhozni :lol: Szerintem DE! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 megosztom kicsiny tapasztalataimat: - c20NE, +5% -os csippel, lambdával - 4,5 bar üzemanyagnyomás E85-el: hidegen indul, megy, de a nyomatékból és a teljesítményből vesztett bőven, és 10-et eszik 7,5 helyett. barbiszerű lerakódás a gyertyákon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 jahogy 70 benzin és 30 e85, ígymá értem. :lol: 50-50 akartam,csak nem úgy jött össze :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem DE! :lol: Elöre is köszönöm :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Köszi,de megcsinálom magamnak :lol: legalábbis elöször megprobálom :lol: Hogy csináljuk?Feladod postán Én meg elutalom a pénzt?Így jó neked?A gyári kábelkötegért mennyi pénzt kérnél plusszban? Én a héten elmegyek Horvátországba, de ha az úgy jó Johnny kezébe nyomom és majd ő meg a tiedbe, Vagy Apu megy csütörtökön pestre... A kábelekért nem kell + fizetned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Én a héten elmegyek Horvátországba, de ha az úgy jó Johnny kezébe nyomom és majd ő meg a tiedbe, Vagy Apu megy csütörtökön pestre... A kábelekért nem kell + fizetned. Tökéletes ha Johnny adja oda nekem :lol: :lol: Addig járok 50-50 arányba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kipróbáltam a verdát, egy 24 órás állás után. A hőmérő 28 fokot mutatott. Működtettem az AC-t vagy 20 másodpercig h legyen némi alap nyomás. Persze mivel jó idő van, pöcre indult. Ezek szerint a hideggel van baja. Csak sajna a félállásból nem tudom elmozdítani a hidegindító potit. Tuti h lesz télen vele némi gondom. De majd nyomok a tankba vagy 5-10 liter benzint és arra tankolok szeszt és akkor hátha jobban indul. Kinek h áll a hidegindító poti? Amelyik a vezetékköteghez van közelebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kipróbáltam a verdát, egy 24 órás állás után. A hőmérő 28 fokot mutatott. Működtettem az AC-t vagy 20 másodpercig h legyen némi alap nyomás. Persze mivel jó idő van, pöcre indult. Ezek szerint a hideggel van baja. Csak sajna a félállásból nem tudom elmozdítani a hidegindító potit. Tuti h lesz télen vele némi gondom. De majd nyomok a tankba vagy 5-10 liter benzint és arra tankolok szeszt és akkor hátha jobban indul. Kinek h áll a hidegindító poti? Amelyik a vezetékköteghez van közelebb... nem lesz vele gondod, ugyanis akkor működik ... az a gond, hogy az a hőellenállás, ami benne van, rosszul van méretezve, ezért nyűglődünk ebben a 25-30 fok körüli időben, ha hideg a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 coupe kérésére C20XE vs HunFlex képek Ezeken a képeken a gyári injektorcsatlakozót látni, ami ki van vágva a dobozból. Kicsit barbár megoldás, de nem jutott eszembe jobb. :lol: Ezen a képen látható a HunFlex injektor apa csatlakozója, így kell állni a kábeleknek ha felénk van a nút, ami a csatlakozó helyes pozicionálását segíti. :lol: HunFlex, anya csatlakozó az injektoron Az egész motortérről egy kép, csakúgy. Nem szép egyenlőre, meg látni hogy átalakított, de engem nem zavar. A doboz teteje megmaradt, lehet hogy ráfogatom majd a kábelekre úgy, hogy úgy tűnjön mintha ott lenne még a doboz. Ez majd a jövő zenéje. :lol: coupe, ha esetleg valamit szeretnél még megnézni szólj és csinálok róla képet vagy leírom, remélem azért ez is segítség lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 nem lesz vele gondod, ugyanis akkor működik ... az a gond, hogy az a hőellenállás, ami benne van, rosszul van méretezve, ezért nyűglődünk ebben a 25-30 fok körüli időben, ha hideg a motor Az rendbe van h működik, de ha a hőmérséklet le megy 18 fok alá akkor már 4-szer 5-ször kell indítózni. Mi lesz ha majd lesz vagy -5 fok?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Az rendbe van h működik, de ha a hőmérséklet le megy 18 fok alá akkor már 4-szer 5-ször kell indítózni. Mi lesz ha majd lesz vagy -5 fok?? :lol: Ha nem fog indulni én visszaállok majd benzinre. Köszörültetni meg 20percet melegíteni nincs értelme, akkor inkább járok drágával, aztán majd tavasztől őszig megint E85. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ha nem fog indulni én visszaállok majd benzinre. Köszörültetni meg 20percet melegíteni nincs értelme, akkor inkább járok drágával, aztán majd tavasztől őszig megint E85. :lol: Hát ja éjjel, meg reggel 10 fokok vannak, azon gond...( :lol: ) tűnödök, hogy a következő tankoláskor már csak benzin kerül bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát ja éjjel, meg reggel 10 fokok vannak, azon gond...( :lol: ) tűnödök, hogy a következő tankoláskor már csak benzin kerül bele. :lol: Nekem még indul minden reggel gond nélkül. Ill van az a kétszer indításos móka, de az 40fokban is volt. Szóval nem az átalakító és az E85 hibája szvsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nekem még indul minden reggel gond nélkül. Ill van az a kétszer indításos móka, de az 40fokban is volt. Szóval nem az átalakító és az E85 hibája szvsz. :lol: Na jó, de nekem nincs átalakítom, csak simán felesben nyomom. :lol: Még nem volt gond, igaz nem is indulok reggel a kocsival sehova, csak délután, de holnap kiváncsiságból beröffentem 6-kor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Na jó, de nekem nincs átalakítom, csak simán felesben nyomom. :lol: Még nem volt gond, igaz nem is indulok reggel a kocsival sehova, csak délután, de holnap kiváncsiságból beröffentem 6-kor. :lol: jájájá, így már kapiskálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ha nem fog indulni én visszaállok majd benzinre. Köszörültetni meg 20percet melegíteni nincs értelme, akkor inkább járok drágával, aztán majd tavasztől őszig megint E85. :lol: Köszi a képeket....tegnap szétszedtem a fekete dobozt,tényleg hülyén van megcsinálva :lol: De mindegy,nekem a lényeg az hogy bármikor vissza tudjam állítani a gyári állapotot..... Az E85kft honlapján az van hogy a Hunflex deluxba már fel van szerelve hideg indító készülékkel,így télen sincs gond az indulással.Akkor ez kamú? Mondjuk 2 akksi van a kocsimban,így nem lehet gond...de gondolom akkor is bosszantó.Ma reggel szépen indut,igaz még csak 30% etanol van benne...Következő tankolásnál már fele felébe rakom...Szerintem ez pénteken lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Köszi a képeket....tegnap szétszedtem a fekete dobozt,tényleg hülyén van megcsinálva :lol: De mindegy,nekem a lényeg az hogy bármikor vissza tudjam állítani a gyári állapotot..... Az E85kft honlapján az van hogy a Hunflex deluxba már fel van szerelve hideg indító készülékkel,így télen sincs gond az indulással.Akkor ez kamú? Mondjuk 2 akksi van a kocsimban,így nem lehet gond...de gondolom akkor is bosszantó.Ma reggel szépen indut,igaz még csak 30% etanol van benne...Következő tankolásnál már fele felébe rakom...Szerintem ez pénteken lesz :lol: Hát ha más nem , akkor kell berakni egy kannát benzinnel a csomagtartóba vész esetére, aztán lehet változatni az arányt, ha nem indulna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát ha más nem , akkor kell berakni egy kannát benzinnel a csomagtartóba vész esetére, aztán lehet változatni az arányt, ha nem indulna. Az büdös,ennél jobb megoldás kellene :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Az büdös,ennél jobb megoldás kellene :lol: :lol: :lol: Na és a hidegindító flakonok? Klikk! Hmmm? Bevezeted a csövecskét a levegőszűrőbe, a flakon meg vhol az utastérben van. Odafújsz, és könnyebben robban akkor is ha kicsapodótt az etanol a szívócsőben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Na és a hidegindító flakonok? Klikk! Hmmm? Bevezeted a csövecskét a levegőszűrőbe, a flakon meg vhol az utastérben van. Odafújsz, és könnyebben robban akkor is ha kicsapodótt az etanol a szívócsőben. :lol: Vissza a trabant korszakhoz :lol: :lol: :lol: :P Én nagyon bízom abban hogy nem csak paraszt vakítás a hideg indító cucc,de ez úgyis csak télen fog kiderülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Köszi a képeket....tegnap szétszedtem a fekete dobozt,tényleg hülyén van megcsinálva :lol: De mindegy,nekem a lényeg az hogy bármikor vissza tudjam állítani a gyári állapotot..... Nincs mit. Így még vissza dughatod a gyári injektor csatikat, max egy kis szigetelést kell nekik adni, bár nem tudom mennyi víz folyik, fröccsen, szivárog be oda, szerintem nem sok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 E85-től a zöldkártyás értékek nem változnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 E85-től a zöldkártyás értékek nem változnak? De, javulnak. Zotya, a hidegindító spray-t inkább hanyagold, remekül össze tudja törni a gyűrűket, úgy hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts