tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mennyi? :lol: 20.000 Ft. ennyiért kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 20.000 Ft. ennyiért kaptam. Dedikáld és akkor 25. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Jelzem, nem stimmelt a polarítás esetemben, kellett vagdosni és forrasztgatni erősen.... Vagdosni és forrasztani nem kell, csak az apacsatlakozót kell szétkapni és megfordítani benne a tűket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 De nekem van ha kell! Hunflex deluxe 4 hengeres Mi van???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mi van???? :lol: :lol: semmi. Nem állok le az etanolról nyugi. magad egy az omegába is :lol: csak közben segítek Coupe-nak, ha elfogadja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 keressetek nekem légyszi etanol kutat horvátországban Letenye Zagráb, Bosanci, Brinje, Novalja utvonalon. A4, A3, A1 autópályákon vagy esetleg M7 itthon? Ahogy én látom pont arra nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 keressetek nekem légyszi etanol kutat horvátországban Letenye Zagráb, Bosanci, Brinje, Novalja utvonalon. A4, A3, A1 autópályákon vagy esetleg M7 itthon? Ahogy én látom pont arra nincsen. Ha M7 akkor Fehérvárnál a zámolyi kereszteződésben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 M7 közelében határ előtti részen Nagyatádon van, ha jól emlékszem. Listát kb egy hónap múlva indítok a tesztelőknek, addig még úgyis alakulhat, ki akar tesztelni, és ki felel meg a követelményeknek leginkább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 addig még úgyis alakulhat, ki akar tesztelni, és ki felel meg a követelményeknek leginkább :lol: Hány Miller az ára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 M7 közelében határ előtti részen Nagyatádon van, ha jól emlékszem hát Nagyatád nem annyira a pálya közelében van kb 40 km onnan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 hát Nagyatád nem annyira a pálya közelében van kb 40 km onnan amit nyersz a RAVE-n, elveszted a Rock-on .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 hát Nagyatád nem annyira a pálya közelében van kb 40 km onnan fehérvár után közelebb szerintem nincs az autópályához, viszont az már a határnál van, szal amit ott tankolsz, azzal meg is fordulhatsz már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 fehérvár után közelebb szerintem nincs az autópályához, viszont az már a határnál van, szal amit ott tankolsz, azzal meg is fordulhatsz már :lol: összesen majd 2000km lesz arra gondoltam viszek kannában. És ha kiszúrja a vámos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 összesen majd 2000km lesz arra gondoltam viszek kannában. És ha kiszúrja a vámos? asszem 10L-es kanna lehet nálad 1db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 asszem 10L-es kanna lehet nálad 1db. omira is ez vonatkozik? mert az kicsit többet enne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 omira is ez vonatkozik? mert az kicsit többet enne :lol: menj szutyukival.az 10 literrel megkerüli a földet az 1enlítő körül...... :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 menj szutyukival.az 10 literrel megkerüli a földet az 1enlítő körül...... :lol: :lol: :lol: :lol: csak utána nem tudok járni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 20.000 Ft. ennyiért kaptam. Kellene....de akkor kell forrasztani vagy sem?Mert ha barmolni kell akkor így marad ahogy van :lol: Jelzem, nem stimmelt a polarítás esetemben, kellett vagdosni és forrasztgatni erősen.... Vagdosni és forrasztani nem kell, csak az apacsatlakozót kell szétkapni és megfordítani benne a tűket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ha a gyári kötegben az injektor csatlakozó pinjei megfordíthatóak, akkor elég csak annyit megtenni C20XE esetében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Jelzem, nem stimmelt a polarítás esetemben, kellett vagdosni és forrasztgatni erősen.... Tapasztalatok???Gondolom a caravanba használod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nem a csatik miatt kell vagdosni,hanem így kényelmesen elférnek a kartergázcső és a gázbowden stb. mivel a C20XE elég elfuseráltan van megoldva ott az injektorhíd körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Láttom közben Tominak is van eladó...no problem akkor tovább tesztelem a Hunflexet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kellene....de akkor kell forrasztani vagy sem?Mert ha barmolni kell akkor így marad ahogy van :lol: nekem most forrasztva van. így egyszerűbb betenni, a gyári kötegben van, ember meg nem mondja mi hol van, full gyári. De van gyári csatlakozó szettem is, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Tapasztalatok???Gondolom a caravanba használod :lol: Mélykék is el fogja mondani, de nekem a legjobban az tetszik mikor 12.000-ért teli tankolom az Omegát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mélykék is el fogja mondani, de nekem a legjobban az tetszik mikor 12.000-ért teli tankolom az Omegát :lol: :lol: :lol: Mert fél tanknál már teli nyomod? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts